2354
  • alienenemy
    A fő gáz a desync volt. Az ellenfelek nem ott voltak, ahol látszottak. Másik a rengeteg hacker volt, de ez lehet, hogy megoldódott a kevesebb játékos miatt.
    A mágia full kimaradt (nem volt használható semmire). Elképesztő lagok és mindenféle bugokkal volt tele.
    A játékosok nagy része 1-2 hónap után otthagyta.
    Tipikusan az a játék ami nagyon jó lehetett volna, de technikailag nem sikerült megoldaniuk. Valószínűleg továbbra is használhatatlan.
  • Torzonborz
    "Vélemény a gameről?"

Megjelenéskor egy rakás szar volt , szerintem most sem sokkal jobb de majd délután ránézek. Merthogy tegnap 4 óra alatt nem tudta leszedni a launcher a cuccot olyan lassan jött le , ez szerintem sokat elmond. :D
  • DAK3
    Hello! :)

Én éppen most patchelek már 2 órája... engem érdekel :) és lehet haverokkal toljuk majd
    Vélemény a gameről?
  • Jockey
    tehát semmit nem tudsz a játékról, de tetszett...neked való a f2p, sztem ez egy rakás fos maradt és évek óta olyan problémákkal küzködnek mint karakter animácó javítása, sz mindent elárúl a játékról..:-p
    nagy remények de ennél a df ezerszer jobb volt lesz..
  • xalyy
    Miert mi bajotok a jatekkal en 2 eve jatszottam a jatekkal es nagyon tetszett azonkivul hogy nem ertettem mit hogy kell meg hogy 1-2x megoltek :D
  • alienenemy
    Én sajnálom nagyon. Ez azt jelenti, hogy a játékot nem tudták befejezni, és nemsokára csődbe megy. Jó próbálkozás volt... csak nem elég jó.
  • xalyy
    Sziasztok na vegre tegnap free lett na ki jon jatszani? :D F2P trailer nagyon csabito :P

http://www.youtube.com/watch?v=UCmjv-0gMK0&feature=player_embedded
  • Torzonborz
    köszi akkor ezt megint kihagyom :D
    mondjuk ha még mindig ennyire gagyi akkor nem tudom ki az aki egyáltalán előfizet még rá.
  • Bandras DaSilva #2306
    Kicsit off..én Vnaguardozni mentem vissze egy olyan 3 hete mert a GW2 nem érdekelt.

Hát, az viszont kurva jó. Most f2p is (mondjuk én előfizettem), szal egy próbát megér. Telon szeróra kell menni.

Group mindig van, az emberkék nagyon segítőkészek, 5 év után elkezdték peccselgetni is megint:)...a lag gond volt..most már az is nagyjából oké, bár a IoD-t nem ajánlanám kezdeni a sok ember miatt. A kontinensek kezdői viszont nagyon jók.
  • Bandras DaSilva #2305
    Hát a fórumokat olvasgatva nem nagyon haladnak sehová. Kár érte, jó ötlet volt, de még mindig lehal a szerver időről-időre, lagzik, plusz a hit boxok sem jók..van, hogy előtted pattog az emberke, te meg odacsapsz, átmegy a kard rajta, de nem sebződik és ehhez hasonlók.

Azért ennyi idő alatt ezeket javíthatták volna. Most már kell enni egy ideje meg volt sok egyéb változtatás is, de nem nagyon lett több ember tőle.
  • oreal
    1 hettel ezelott neztem fel (ujra) egyik baratommal,10 perc "szarakodas" utan uninstall lett a vege.Ez a jatek sehova nem halad azt kell mondjam.Az hogy mit igernek meg mi a valosag az 2 kulon dolog, de ezt neked sem kell bemutatni :)
  • Torzonborz
    hmm most jött mail hogy aszongya kijött új kieg menjek vissza megnézni. valakinél esetleg nincs fent hogy megsasolja milyen lett? :D
    elég sok mindent ígérnek de aztán ezeket ismerve...
  • Torzonborz
    le lehet tölteni vhonnét ezt a fost egybe ? vagy még mindig csak az updater van ? patchek lejöttek de az utolsónál azt mondja nicns meg 1 file pedig de aztán itt meg is áll.
  • oreal
    Re'szve'tem Torzonborz :)
  • Torzonborz
    júli 10ig régi előfizetők visszakukkanthatnak , azt hiszem fent van még a gépemen. majd felpeccselem aztán megnézem mennyit romlott :D
  • Bandras DaSilva #2299
    Az a baj, hogy még mindig szar...sőt egyre szarabb.
    Igazából nem kellett volna sztem kiadniuk még kieget, de hát ez van.

Már jó rég óta nem játszom vele, de fórumokat figyelem, meg néha bemegyek triallal.

Igazából a petek szarok, az íjászat még mindig gáz, még mindig szinkronizálás meg szerver bajaik vannak.

Szal kb ugyanaz mint megjelenéskor, csak sokkal szebb lett a grafika. Az tényleg csodás.

Minden más gáz.

Igazából azon csodálkozom, hogy még van aki fizet nekik ezért.

Pl amikor a dawn live lett kb egy olyan 4-5 napig nem tudták a szervereket fellőni...ha meg sikerült, akkor kb 5 perc alatt crash volt.

• oreal
    Es hurra ! 1 ev utan megjelent az elso kiegeszito.
    Mar kulonfele mountokat is lehet majd benne keresztezni !
    Ha eddig nem tudtam volna mi hianyzik ebbol a jatekbol mostmar tudom.
    Ebbol a jatekbol meg 10 ev mulva sem lesz jatszhato verzio.
    De ha szerencsesek vagyunk es turelmesek a kovetkezo patchben (1ev mulva?)
    majd lesz mar mesterseges intelligencia.pfffff
  • Rushmachine
    Mi ez a hupákolás itten kérem ? :D
  • Torzonborz
    passz , van már trial próbáld ki :D
  • Jockey
    Sziasztok!

jatszik meg valaki? ha igen mennyien vannak a szervereken? Mennyire kuszoboltek ki a kezdeti blodsegeket, bugokat tartalomnelkuliseget es idiota pvp rendszert?
  • Although
    És milyen?..hallom pvp idióták ezt is megtalálták ?:) egyébként stabilabb meg egyebek?
  • Feverke
    Sziasztok megjelent a 14napos trial!
    ( http://thepiratebay.org/tag/mortal+online ) Innen lehet letölteni a filekoat ha a játék launcherével lassu lenne!
    Szoljatok ha jöttök és nyomhatjuk együtt! Még kezdő vagyok!
    Jó játékot!
  • Terrorcigano
    Ugyanúgy áll. tódozgatják, fótozgatják de szarból nem lehet várat építeni.
  • Morinad
    Szerintem senki nem játszik már vele.
  • Although
    Sziasztok hogy áll a dolog mostanában? épp gondolkodtam kipróbálom a Conan mellett
  • Crackee
    Sziasztok!
    Ingyen hétnap !
  • vear
    Megmondtam. Bandras szavaiból úgy veszem ki, hogy amit az engine magától tud (grafika) az csillog-villog, amit nekik kellett volna megcsinálni, az nulla.
  • Bandras DaSilva #2287
    Ja, itt viszont az a gond, hogy a szép kinézeten kívül nem nagyon van semmi. Mondjuk most a napokban volt egy peccs és az megint javított sokat a harcon, a nyílvesszők már nem repülnek át a célponton, elvileg már nem tudnak megütni 20 méterről, stb.

A baj ezzel csak az, hogy ez alapvetően még mindig csak egy korai beta állapot, de ezért fizetni kell.

Látszik is a népességen. Vmelyik este meg napközben is benéztem, alig láttam embert. Meduli, Vadda, Bakti tök üres volt.

Az viszont igaz, hogy a mindenféle effektek odabasznak. nagyon durván néz ki ahogy a szél lefújja a homokot a sziklákról, ahogy a lovak mögött száll stb.

Az ai még gyakorlatilag mindig disabled. A mobok csak állnak vagy higgadtan sétálgatnak miközben te lekardozod vagy lenyilazod őket. Vicc.

Pvpben pedig jó fegyókkal kb 1-2 ütés vagy.

Tegnap összefutottam egy arccal aki 110 et ütött rám fejre. Mondjuk 2x talált el és fejre, pedig elvileg védekeztem...

Szal nem nagyon haladnak. Most már én is töröltem az előfizetésemet. Még egy pár napom van, az alatt elhülyéskedem a cuccom aztán annyi.

Majd vmikor jövő nyáron talán érdemes lesz visszanézni.
  • DAK3
    hát igen... még...:) azaz uj divat hogy minden fizus mmo szép lassan free lesz:D:D
  • Jockey
    még...:-p
  • Bandras DaSilva #2284
    Fizetős.
  • DAK3
    free vagy p2p?:D
  • Bandras DaSilva #2282
    Hát per pillanat tulajdonképpen igen:)

Faszán lehet nézegetni a leveleket a fákon meg az állatokat, halakat stb. Lehet romantikázni a naplementében..aztán majd jön 1-2 mágus és lever pikk-pakk.

• Morinad
    akkor ez egy szuper tájszimulátor? :)
  • Bandras DaSilva #2280
    Csak hogy ne legyek annyire negatív..az új fák viszont állatok. Nagyon jók a textúrák is. A nap effektek nagyon ütnek. Iszonyú szép lett. Nekem még relatíve szar videokártyám is van..szal azoknak akiknek van vmi jó még szebben futhat.

• Bandras DaSilva #2279
    Voltam bent a hétvégén, megnéztem az új buildet. Hát, szép lett a dolog az biztos. nekem egy kicsit sötét...még nappal is..mondjuk lehet driver gond. Majd megnézem.

A harcon azért sok minden nem változott, még mindig keresztül megy a nyílvessző mindenen és nem sebez, a hitboxok szarok, a mobok még mindig csak állnak és néznek amíg le nem vered őket, néha be is szaggat mint az állat. A vér klassz. fröcsög mindenfelé:)

Nekem a hangokkal is voltak bajok. eleve igen halk, de néha még a lódobogásnak is csak vmi kopogó hangja van. Néha nálam teljesen el is mennek a hangok. Csak ennél a játéknál.

Szóval kár volt még befizetnem azt hiszem...

Mondjuk, ha nekiállnak peccelni megint akkor lehet majd belőle vmi jó.

Egyébként az új páncélkészítést tesztelte vki? Csak hogy mi a jó anyag és mi a szar.

• TDC Geronimo
    Jó dolog ez az új "prediction and interpolation system". Igaz vannak repkedő emberek, amit remélem hétfőn javítanak, de végre nincs az a warpolgatás meg animáció ugrálás. Sokkal simább az egész.
  • Torzonborz
    vicces mert vhol azt írták hogy most már 27000 játékost tud szimultán kiszolgálni a server. mondjuk az nem volt benne hogy lag mentesen :D
  • Bandras DaSilva #2276
    Ahogy hallom meg látom a fórumokon grafikailag szép lett nagyon viszont a petek meg még egy halom ki van kapcsolva mart összeomlik tőlük a szerver, sokan panaszkodnak lagra meg desynchre. Megint visszajött a szürke lovas bug.

Úgy néz ki, hogy a teszter csapatot seggbe kéne rúgni meg úgy kb az egész teszt folyamatot újra kellene gondolniuk. Mert lehet, hogy 5 embernél fut faszán desynch mentesen, de nagy számokkal már recseg elég hamar.

Még nem szedtem le a az új peccset, de 7végén sztem leszedem. Az előfizetésem lejárt pár napja és egyelőre nem hosszabbítottam meg. Még várok egy-két peccset, hogy sikerül-e végre az alap dolgokat megjavítani és aztán visszanézek.

A grafikai tuning sztem elég lett volna akkor amikor minden nagyobb hülyeséget javítottak már.

Mindegy. Az emberek egy része megint befizetett + jöttek vissza sokan megnézni, hogy milyen szép lett. Szal most 1-2 hétig jó lesz a visszatérőknek, aztán majd megint indul a hiszti.

• Morinad
    nagyon szép a képi világ, de amíg lag van, nem hiszem, hogy képeslapon kívül másra is jó lesz :) Remélem egyszer majd elkészül.