Az ajánlat - Mit tennél, ha a kimondhatat-lanra kérnének?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
na jó, igaz, öregeknek, gyerekeknek, nõknek, és gyenge gyomrúaknak nem ajánlom<#nyes><#eljen>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Tetsuo
hm

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Blasta
Azért ne ragadtassuk el magunkat, Veled ellentétben én nem ajánlom bátran mindenkinek, hiszen eléggé nehéz, lassú és meglehetõsen erõszakos film, ergo a 7köznapi mozibajárók, akciófilmbuzik, westernellenesek, a lányok 90%-a, illetve a fiatalabb generáció 100% sem fogja élvezni a filmet.
Ettõl eltekintve egy kiemelkedõ alkotás, de semmiképpen sem mindenkinek ajánlott.
Inkább a komolyabb, finomabb történetvezetést, lehangoló sztorit és látványt továbbá az erõszakosabb jeleneteket elõnyben részesítõ felnõttebb nézõknek ajánlanám, õk nem fognak csalódni.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

mainruler
Nick Cave...
Hát igen. 😊

"Every eye movin' on John Finn's Wife..."

\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"

koschwarz
ez egy eszméletlen jó film, bátran ajánlom mindenkinek!<#eljen><#eljen><#eljen>

(kár hogy a 2005-ös filmet most hozzák b hozzánk is...gyökerek a forgalmazók, megint?)

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Kajak én is azt hittem a cikk címe alapján, hogy mimámi, arra fogják kérni, hogy nyerjen meg valami LAN bajnokságot? :o

urobee
Kimondhatat-lan. <#wow1> Ez biztos valami multiplayeres szakkifejezés arra, mikor annyira izgalmas a helyzet, hogy mindenki néma csendben van.<#gun>