7
-
#7 na jó, igaz, öregeknek, gyerekeknek, nőknek, és gyenge gyomrúaknak nem ajánlom -
#6 hm -
#5 Azért ne ragadtassuk el magunkat, Veled ellentétben én nem ajánlom bátran mindenkinek, hiszen eléggé nehéz, lassú és meglehetősen erőszakos film, ergo a 7köznapi mozibajárók, akciófilmbuzik, westernellenesek, a lányok 90%-a, illetve a fiatalabb generáció 100% sem fogja élvezni a filmet.
Ettől eltekintve egy kiemelkedő alkotás, de semmiképpen sem mindenkinek ajánlott.
Inkább a komolyabb, finomabb történetvezetést, lehangoló sztorit és látványt továbbá az erőszakosabb jeleneteket előnyben részesítő felnőttebb nézőknek ajánlanám, ők nem fognak csalódni. -
#4 Nick Cave...
Hát igen. :)
"Every eye movin' on John Finn's Wife..." -
#3 ez egy eszméletlen jó film, bátran ajánlom mindenkinek!
(kár hogy a 2005-ös filmet most hozzák b hozzánk is...gyökerek a forgalmazók, megint?) -
Librarian #2 Kajak én is azt hittem a cikk címe alapján, hogy mimámi, arra fogják kérni, hogy nyerjen meg valami LAN bajnokságot? :o -
#1 Kimondhatat-lan. Ez biztos valami multiplayeres szakkifejezés arra, mikor annyira izgalmas a helyzet, hogy mindenki néma csendben van.