Zeno Clash

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Sajnos rétegjáték lett... nekem is bejön a gamma, amoylan 8/10-es. Ja és a szaksajtónak is tetszik a chile-i alkotás.

Hát, nem rég végigtoltam... Iszonyatosan zavaróan rövid. Mondjuk már lehetett sejteni egy idõ után, hogy onnan már nem tart sokáig a játék, de és a legvégéig azt gondoltam, hogy itt most valami kerekebb dolog lesz, vagy TBC. Ennek ellenére eléggé meglepett a végeredmény, szóval biztos, hogy még végig kell majd tolnom egyszer... ... kétszer, háromszor, négyszer... :P Különösen azért, mert csak a közepén esett le, hogy esetleg bekapcsolhatnám a feliratozást. :D Mondjuk ha van benne valami különösebb mondanivaló, az inkább úgyis a Corwid-oknál elhangzottak lenne...
Mindenesetre nagyon jó gém, a dizájn különösen tetszett. Az egésznek valahogy olyan "gyerekes" hangulata volt, mintha egy gyermek fantáziavilága lenne: a garázsban talált lomokból eszkábált kifogyhatatlan fegyverek, a tény, hogy a legdurgább "káromkodás" a kek! volt, vagy ahogyan Deadra beszélt és mozgott. Olyan, mint a Sohaország(Neverwas) vége, vagy talán a végtelen történet...
DarkSector
hát durva gém is ..
eleve már graf-ra tud ujjat mutatni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
dede :PPPPPPPPPPP

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
jah steamen töltöttem...azé csodálkoztam.

De sebaj hamar lejött az 1.7GB :P

balee4
ne mond, hogy a demóról beszéltél egész idáig xD

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Prince23
Má mióta XD
steamne pedig próbálhatod a demóját is.

DarkSector
na áljon meg a menet.
most kapcsolok csak ez már kijött ???? fullban???

DarkSector
egyetértek.

jackcsabi
Szerintem mindenképp megéri, márcsak a sztori, környezet miatt is. Engem az fogott meg...

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Viktor99
Most megkönnyítetek a dolgom! :D
balee4
Most 2 eltérõ véleményt halottál. :D

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Ne egy világmegváltó játékot várj tõle, de ha kihagyod sem nagy ügy, én is jó komótosan toltam végig, nem voltam elszállva tõle. :D

DarkSector
Zeno Clash ingame videó (full beállítás mellett)
Ez a játék kötelezõ darab minden játékos számára!!!!!

DarkSector
naná.
Nézd meg a videómat bakker... :D

Viktor99
Õszintén mond meg... Kell ez nekem? :D
Most komolyra fordítva a szót, kipróbáljam?
balee4
egyszer sztem megéri végigvinni, márcsak a furcsa dizájn, karakterek, érdekes harcrendszer miatt is

jackcsabi
Amikor elöször eljutsz hozzá az nem a vége, nehogy azthidd...

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Prince23
Erõs rétegjáték lett, sztem.
Bár azt mondják nagyon rövíd gamma. Én kb 2 óra alatt eljutottam a mother-fatherhez, csak nem tudom hogy kell megütni:DDD Kistérben vagyunk, ketten, iylen faindák között vagymi
abba is hagytam.

DarkSector
LLLLLLLLOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLL
Source motor tunning verziója megy a játék alatt.
Már a demo 5.percében tudtam, hogy ezt ha szükséges, akkor meg fogom venni.
Akkora feelingje van.

Zsír lett...és végre nincsenek szar recék.
Csúcs az élsimítás a játékban.

2 PrintScreen a játékból 1920x1200-ban Q16xC élsimítás, és full details mellett!!!

Van egy határ, ami után már nem szórakoztat az, ha túl hosszadalmasan kell próbálkoznom. A játék nem munka, a játék elvileg arra van kitalálva, hogy szórakoztassa az embert. Ez is nyilván, de én például a végén durván elakadtam, tehát nekem már idegölõ volt :P
Gratulálj nekem is, és még jónéhány embernek, aztán ha van egy kis idõd, akkor vázold fel a történetet.
Én egyébként a lefelé hulló robbanósegerekig jutottam, és rohadtul nem zavar, hogy azonnal töröltem. Nem az én mûfajom. A történet viszont érdekel. Jöhet spojlerbe, gondolom sokan végigjátszanák még.

(Néztem neten, nem találtam a sztorit, ha vkinek van linkje, az is jó, angolul is.)

Kösz, üdv

\"oold maan, you seek the spell of mastery\"

jackcsabi
Most ezért törölted a játék legvégén hát gratulálok, én nem húztam fel magam egyszer se, kombókat kell tudni és nincs gond :)

Vki pls írja le nekem spoilerben, hogy mi történt a game végén (tehát a végkifejletet)! Mert már marhára felidegesített az utolsó father-mother harc, és töröltem a játékot. A történet meg a szürreális világ nekem nagyon bejött, de a harcok néhol õrjítõen nehezek voltak. Ezt meg már nem bírtam :P (ja, és nagyon nem érdekel, hogy milyen béna vagyok, meg hogy ti milyen egyszerûnek találtátok... Sztem nem ettõl lesz vki frankómenõ)
The Protector
valaki elmondaná a sztorit röviden.végigvittem de abszolút nem értettem a sztorit és érdekelne.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

balee4
messzirõl lövöldözöd a lábait, mikor elesik közelharci támadással gyakod, kikerülöd a támadásait, egyáltalán nem nehéz sztem.

jackcsabi
Mi nemmegy most komolyan? Nekem semmi gondom nem volt vele, scriptelve van hogy mikor tudod megölni...

uccso pályán a father-mother-t h ölitek meg...nem csak a végén mikor kevés élete van hanem ugy az elejétõl annak a harcnak, mer én akárhogy szenvedek nemmegy...elõre is köszi a segítséget
balee4
Köszi, idõközben rájöttem.

Adam II
Lõdd ki a lábait aztán amikor térdel és eltakarja az arcát menj oda hozzá E billentyûvel fogd be és üsd a pofáját amíg ki nem ütöd.

balee4
Father-Mother-t hogy kell kinyírni? teljesen lement az élete, de nem döglik meg.

Prince23
Gondolom az E3-ra gondolt.

Seth
Mit látunk meg 1,5 hónap múlva? Ep3 nem fog akkor megjelenni

PSN ID.: Beegabor

werkfilm
meglátjuk 1.5 hónap múlva, de nem hiszem hogy nagyon növelni mernék a gépigényt, megint belepakolnak 1-2 effektet az új gépek teljesítménye miatt de az alap színvonal olyan lesz mint a 2004es hl2ben :(

Prince23
Hát igen, sajnos elég kis területû, lehetett volna 2-3-szor akkora, amiylen most

grebber
Nem vártam tõle semmit csak mondtam elég szép vízet kihoztak belõle.2x2-es területek van benne nem nagy szám.

Prince23
Hát mit is vártál, half life 3 szintû grafot ettõl? ahhoz képest, hogy egy idióta játék, egész szép a grafója.

grebber
Grafikával üzennek sok van még a source motorba csak vajon létezik olyan aki ki is tud belõle hozni valamit? Zeno Clashban a víz nagyon szép de a game nem csak ebbõl áll!
Remélem a HL 2 EP3-om már übergraffal érkezik majd!

Csak nekem tûnik úgy,hogy a beteg világgal és a grafikával valamiféle mondandót akarnak közölni? Vagy megint képzelõdöm? :D

Amúgy nagyon jó játék. Régen szórakoztam ennyire jót.

Seth
Õ a Father-Mother,mindenki anyja-apja a törzsben.Az õ megölése miatt kezdõdik az egész bonyodalom. Az hogy miért öltük meg majd a végén fény derül.Anélkül, hogy elspoilerezném, a vége elég jó lett,nekem tetszett. Fura,akárcsak az egész játék

Seth
pont jól van belõve az autosave, túl könnyû lenne quicksave-vel szvsz

The Protector
b+.néztem trailereket.van egy magas fekete köpenyes nagyorrú szörny.még a videóban is összeszarom magam tõle.az ilyenektõl szoktam rosszakat álmodni.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Nem rossz, akinek kell hogy legyen quick save az irjon....<#email>

jackcsabi
Nekem nem a legjobb az angolom, de nemis rossz szóval azért tudom mit miért csinálunk :)

Seth
Tegnap végigvittem úgy 4 óra alatt. Tényleg nagyon szürreális és ilyesztõ a világa, de vmiért nem tudtam abbahagyni. Jó benne a pusztakezes harc,élvezetes.A grafika különleges, az artwork miatt nem nagyon lehet ráismerni a source engine-re, a karakterek nagyon jól néznek ki,van egyéniségük . Hozzáteszem az ellenfelek arca jobban ki van dolgozva mint fõhõsünkké XD. A sztori elég semmilyen, ahhoz képest mit vártam, egy elég egyszerû történetet mesél el

grebber
Remélem lesz hozzá magyarítás mert jó lenne érteni mit miért is csinálunk!

jackcsabi
Na hát, játszottam vele egy jóideig, kicsit szünetelek. Véleményem:
Ennek a játéknak a világa hát, egyszerüen rémisztö, néhol már-már beteges... de a hangulat és az akció az maxon van végig :D
Nekem nagyon bejön D: Csak kicsit ijesztö

Prince23
LOL
ez ilyen idióta gém lenne? csirke nyaka lol

El fogja dobni,és amíg mozog a csirke addig kell lelõni( a csirkét...)