152
Zeno Clash
-
gaben26 #152 Valaki eltudná nekem küldeni a zeno clash első részének a magyar nyelvi fájljait? mert már mindenhonnan törölték ahol elérhető volt -
#151 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Zeno.Clash.2.Update.v1.01-RELOADED 1.46GB
-
pcgammer #150 Zeno Clash 2 Gameplay
-
#149 NA végre valami. -
#148 Zeno Clash 2 - furcsa trailer egy furcsa játékról -
#147 E3 Trailer. -
#146 Érkezik a 2. rész!
-
#145 Most rendeltem meg ezt a játékot, mert a demo alapján nagyon bejött -
#144 én is megvettem... háát eddig nem nagyon jön be de azért végigtolom. Meg nálam valamiért néha villognak az árnyékok :( -
#143 Rendkívüli játék. Szürreális, bizarr és kissé beteg. Úgy az art design a karakterek vagy a sztori. Mother-Father és a gyermekei... A vadon élő állatok, na meg a fegyverek. Az egész mintha álomvilág lenne, talán a bloom okozza vagy az erős színek vagy az ortopéd formák. Összegezve egyedi hangulatú játék és nem egy klisé halmaz. A zene, a látvány, a grafika, amit a Source nyújt egyedi. Bár tény, nem egy tömegjáték. Kizárólag ínyenceknek. -
#142 Én meg is vettem. Kicsit fura és bizarr, de tetszik. Source powa! :D -
#141 1k HUF dec. 3-ig Steamen -
skampi #140 hát sajnálom,nem vagyok nagy bunyós,lőni jobban szeretek.:) -
Indigo #139 Hamar feladtad :)
Az elején nekem sem tetszett, de egy idő után már nem akartam abbahagyni, és a végére egészen megszerettem. Nem nagy durranás, de mindenképpen üdítő színfolt a játékpalettán. -
skampi #138 az lesz,köszi!
annyira nem jött be:) -
RAMyMamy #137 shift+del -
Indigo #136 Én is csak letöröltem :) -
skampi #135 még egy kérdésem lenne,h lehet eltávolítani a gépről?
a start menüben nincs uninstall,és a vezérlőpultban nincsen,és a játék könyvtárában sem találtam. -
skampi #134 köszi,működik! -
Indigo #133 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Zeno.Clash.MULTi3.FiX-PROPHET -
skampi #132 hali,nekem is az a problémám,h a a new game-nél üres a keret és nem történik semmi.
tudnátok egy linket,h mit kell leszedni hozzá v legalább azt,h mit keressek?
köszi! -
Indigo #131 Sajna ilyen nekem is volt, hogy egyszer-egyszer a végtelenségig töltött... Csak a teljes reset segített :S -
Indigo #130 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hibás "release", de kijött hozzá egy javítás, nézz utána.
-
#129 Üdv! Tud valaki megoldást a köv. problémára?
Tört verzióm van, a Prophet-es Steam nélküli installal raktam fel, el is indul, de New Game-re kattintva bejön egy üres keret, és hiába kattintok Új játék kezdése-re, nem történik semmi. Tipp? -
bbeni93 #128 Helo!
Letöltöttem Steames Zeno Clash demot, de egyszerűen tölt a menünél, és végtelenig tölt. Nem dob ki hibaüzentet, meg ilyesmi, csak 1 óra után is tölt.
kösz előre is a segitséget -
Indigo #127 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kell hozzá crack! -
#126 Nincs hozzá crack ezért gondoltam nem is kell mert ilyenkor adni szoktak. -
Indigo #125 Hát, ha virágbolti verziód van, akkor valószínűleg nem crack-elted. -
#124 Hali
Megvan a játék de nemtudom elindítani. Rámegyek a játék exe-re és csak a steam indul el. Valaki segítsen. -
strebacom #123 Na megelöztél....
-
#122 Magyar nyelvi fájlok.
http://data.hu/get/1664701/Magyar_fajlok.zip.html
fileokat regeditbe átirtam magyarra és működik, magyar a felirat.
nyelvi fileok: zenoclash/zenozoik/resource mappában vannak.
regedit: HKEY_CURRENT_USERSoftwareValveSteam
language értékét kell átirni hungarian -ra
Nekem alapból magyar volt ott a language mondjuk.De magyar lett a game!
-
RAMyMamy #121 Hali.
Nem tudjátok, miért lehet az, hogy belépek a játékba, lemegy az intro, aztán mikor töltené be a menüt meg ilyesmi, egyszerűen kilép? Azt írja, hogy az exe leállt. :( -
gyuri12 #120 Szívesen fizetek játékokért,filmekért,zenei CD-kért,DVD-kért, ha megéri,és nem néhány órára köt le. A Zeno Clash meg sajnos nagyon rövid,ennyi pénzből pedig vehetek mást is. -
Szeszmester #119 Szerintem nem drága, kb annyiba kerül, mint étteremben megebédelni. Persze a warezolásnál tényleg drágább. -
gyuri12 #118 Nagyon szívesen megvettem volna,de ennyiért?
Ez rohadt drága,no. -
#117 :D
Nem tudtam, hogy így felkapták az üzletek. Arról volt szó, hogy csak steam, csak letölthető. Mivel nincs kiadójuk a chilei srácoknak. -
#116 Akárhogy nézem, ez szerintem doboz. -
#115 Szerintem igen! -
gyuri12 #114 Rendelni lehet csak? -
#113 CD projecktnél kapható magyar felirattal!