Magyarország jövője
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D
Mibe?😄 Van 5 tankunk kb. meg 3 repülõnk. Izraelnek meg eléggé sokmindene van, repcsiktõl kezdve tankokig. Izrael 1 nap alatt lerohanna, Amerika meg nem segitene, mert Izrael fontosabb mint mi...
és itt nem ellened szóltam, hanem az oldal ellen...
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
De azért ha körülnézünk, mindenhol kezd elszaródni a helyzet. Én nem vagyok olyan ember, aki meg akar dögleni, meg hogy világvégeizébizé, szeretek élni, de kezd eljárni az idõ a világ felett. Gazdasági válság, háborúk, sok helyen nagy szegénység, fogyó energiaforrások. Magyarországon kezd minden egyre drágább lenni, már csirkébõl is csak a keleti fagyasztott szarokat kapjuk, a jó hazai húst és növényeket meg nevetséges áron eladjuk külföldre. Az emberek egyre csóróbbak, az a kis vezetõ réteg meg mindent összelopkod. Itt max az segítene, ha az egész parlamentet úgy ahogy van kirakni innen és olyanokat rakni oda, akik valóban megérdemlik és nem a saját zsebükre csinálnak majd mindent. Csak kérdés, hogy van-e ilyen.
Töltsük le az internetet!
- Bundesliga Fan
- Bundesliga Fan
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
- Bundesliga Fan
egybkt valaki küldjön már linket arról az izraeli elnök nyilatkozatáról :Ð
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Töltsük le az internetet!
Közlekedés az már nincs...Meg miaz, hogy most mindenhol 70 rõl 50 re akarják csökkenteni a sebesség korlátot?: CCC
Szánalom ez is, ahelyett, hogy utakat épÍtenének normálisan.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
És a rasszizmust gyökerestõl kiírtanám.
És körülöttünk levõ országokkal szorosan együttmûködnék mindenben.
És eltörölném a szabad topiknyitási jogot az Esgérõl.
Ja bocs, naív, szánalmas Utó István vagyok..<#szomoru1>#szomoru1>
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
- Bundesliga Fan
Amúgy mire célzol egész pontosan?
- Bundesliga Fan
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Azért hoztam létre ezt a topikot, hogy leírhassuk véleményünket országunkról és annak fejlesztésérõl.
Kezdem is: Több izgalmas játékot a budapesti vidámparkba!
- Bundesliga Fan