Szebb és jobb lesz az Opera 10

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alapbeálíltás szerint zsúfolt. Épp ma dolgoztam egy idegen gép elõtt, ahol Opera volt alap külsõvel + oldalpanellel. Hát mit ne mondjak fejfájdító élmény volt. De aki eljutt az eszközök - megjelenés menüig, az már meg is oldotta a problmát :) ... nekem is összvissz 4 gomb + kuka van kint az eszköztáron... meg ugye a fülek
Anomaly: Firebug helyett van Opera Dragonfly, igaz még bõven fejlesztés alatt.

Ha Opera böngészõt használsz azért, ha nem, akkor meg azért: http://www.opera-bongeszo.com

"Õ maga úgy véli, hogy a külsõ alapján a valóságosnál tömöttebbnek, túlzsúfoltnak láthatjuk a kezelõfelületet" - eh wtf?! Ez biztos, hogy az Operáról beszél? Mer' ha igen, valaki elmesélhetné, hogy ezen mi a tömött/túlzsúfolt. <#wow1> Operát használok, már vagy 6-7 éve, de ezt a mostanit túlzsúfoltnak nevezni, hát nem is tudom. <#wow1>

Sztem amin inkább dolgozhatnának, az a in/kompatibilitás: nem mondhatni, hogy gyakori jelenség, viszont annál idegesítõbb. Jah, és PicLens-re se mondanék nemet, ahogy végre egy 64bites verziót is összedobhatnának. <#rolleyes>
5c0rp330n
nem sok ilyen van az tény. ugyanis a legtöbb olyan, aki ezt használja, az nem hogy nem fan, de szinte nem is tudja, hogy ezt használja, csak a windózon rábök az internetre és az indul el. bár érdekes, hogy valóban létezik egy olyan érdekes állatfaj, amelyik meggyõzõdésbõl használ ie-t. az ilyeneket nem szabad bántani, nem szabad hozzájukszólni, csak a hátuk mögött szép csendben kiröhögni õket :)

Firefox csak pisiseknek való, az Internet Explorer egy igazi férfi böngészõje: veszély, kaland, kihívás
<#mf2><#banplz><#idiota><#beka2><#pias><#nevetes1><#action><#duhos2>

Just avoid to falling into the hands of terrorists.

Hát én ma töltöttem le elõször az operát de eddig nálam ez a legjobb. Ha lenne benne firebug akkor még jobb lenne :D:D

Nothing Ever Changes

NEXUS6
Van a Világon még olyan, hogy IE párti!!!???;)))

Én is szeretem a Trabantot, de csak buliból!;D

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Lost Lont
Én úgy vettem észre, hogy többnyire az IE-pártiak szokták szidni az alternatívákat, és nem azok egymást. (Meg fordítva is igaz, de az jogosan <#hehe>)

Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.

gothmog
na, és most jön a flém hogy bezzeg a firefoxról nincs szó, mér hájpoljátok ezt a f*szom operát? Ahogy azt az operások szokták az ff cikkeknél?
Nyugodtan kövezzetek meg, egyébként.<#idiota>

Én már több éve Operát használok, meg Firefoxot, olyan 90-10 arányban. IE-tõl még a hideg is ráz.

NEXUS6
Azért jó ez a kis pezsgés, mert felrázza a júzereket is. Eddig sajna hiába voltak jobb borzolók mint pl az IE, senki (értsd: kevesen) nem vette a fáradtságot, hogy utána nézzen melyik lenne valójában neki jó.

Szal ezt is kipróbáljuk!;)))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

AgentKis
"Ma sokkal többen tudják, hogy egy külön piacról van itt szó, ami mindenképpen kedvezõ az alternatív megoldásoknak."
Meg talán a szabványoknak a szabványosodásnak is.

Hajjrá alternatívok!

Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...

← ElőzőOldal 2 / 2