A TV2 az XXL-t küldi az RTL Klub ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.sg.hu/cikk.php?cid=63511
Mondtam én, hogy felesleges volt. Francnak kell itt leugatni.
Mondtam én, hogy felesleges volt. Francnak kell itt leugatni.
Olyan érzésem volt hogy gondolták hogy kegyen valamiolyan show mint a fábry meg stb de oly szar hogy fáj
Héhéhé, nyugi van.
Ezt úgy értettem, hogy (nem csak) szerintem szar volt. ÉS mellesleg várhatóan nem is lesz sikeres. (annak ellenére, hogy a tv2 ettõl a mûsortól várja a pálfordulatot a nézõszám csökkenésében.)
Pont azt hirdették a mûsor elején, hogy mennyi-mennyi pénzbe került a díszlet, a stúdió, gondolom a minden alkalommal más sztárvendégek sem ingyen vállalták a mûsort. És bõven nem volt annyira jó, mint amennyit ez alapján várni lehetett volna.
Emellett van abban is valami, amit Te mondasz, a beleölt pénz, a minõség, és a sikeresség nem áll egyértelmû egyenes arányosságban, hülye én sem vagyok.
Ellenben errõl a mûsorról mégis azt gondolom, hogy annyira színvonaltalan volt, hogy nem lesz sikeres.
Ezt úgy értettem, hogy (nem csak) szerintem szar volt. ÉS mellesleg várhatóan nem is lesz sikeres. (annak ellenére, hogy a tv2 ettõl a mûsortól várja a pálfordulatot a nézõszám csökkenésében.)
Pont azt hirdették a mûsor elején, hogy mennyi-mennyi pénzbe került a díszlet, a stúdió, gondolom a minden alkalommal más sztárvendégek sem ingyen vállalták a mûsort. És bõven nem volt annyira jó, mint amennyit ez alapján várni lehetett volna.
Emellett van abban is valami, amit Te mondasz, a beleölt pénz, a minõség, és a sikeresség nem áll egyértelmû egyenes arányosságban, hülye én sem vagyok.
Ellenben errõl a mûsorról mégis azt gondolom, hogy annyira színvonaltalan volt, hogy nem lesz sikeres.
és, ha valami sz*r, akkor abba kár pénzt beleölni, mert nem lehet sikeres. te melyik világban élsz?
Belenéztem. Ebbe a mûsorba kár volt egy forintot is beleölnie a tv2-nek. Úgy volt sz*r, ahogy van.
Ez az XXL cím választás sztem is szerencsétlen, valszeg a mûsor is az lesz...
A tegnapi reklámfogás meg elég felemásra sikeredett sztem, elsõ reakcióm az volt, h na ez is ma járt utoljára a TV2nél, aztán kapcsoltam, h ez az xxl reklámozásáról szólt így, a második reakcióm az lett, h de szánalmas...
A tegnapi reklámfogás meg elég felemásra sikeredett sztem, elsõ reakcióm az volt, h na ez is ma járt utoljára a TV2nél, aztán kapcsoltam, h ez az xxl reklámozásáról szólt így, a második reakcióm az lett, h de szánalmas...
Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html
az IHM mûsorait szerettem (igaz voltak gyengék, de sokkal jobbak voltak azokis a gálvölgyinél!) erre megszüntetik. gratulálok.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Józsi barát csak ne vergõdjön <#hehe>#hehe>
egyszer csak összejön vmi a TV2-nek... amúgy a címre, hogy XXL én sem egy show-mûsorra asszociáltam...
Ráadásul, ha az ember most beírja a böngészõbe, hogy XXL "érdekes" találatokkal gazdagodhat... a név ilyen szempontból szerencsétlen választás. sztem.
Ráadásul, ha az ember most beírja a böngészõbe, hogy XXL "érdekes" találatokkal gazdagodhat... a név ilyen szempontból szerencsétlen választás. sztem.
lehet hogy az nagyobb nézettséget hozna <#eplus2>#eplus2>
azt viszont nagyon jól tették, hogy kerülik Fábry-t. ellene még az elsõ mûsor is bukna.
azt viszont nagyon jól tették, hogy kerülik Fábry-t. ellene még az elsõ mûsor is bukna.
címbõl azt hittem este átveszik a hasonló nevû csatorna felnõtt mûsorát...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Egyetértek.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ez is megy pár rész utána a kukába!