Szekeres Viktor

A TV2 az XXL-t küldi az RTL Klub ellen

Akárcsak a tavasz, úgy az ősz sem sikeredett túl fényesre eddig a TV2-nél, hiszen míg az RTL legtöbb újonca sikert aratott, addig a 10!, a Senorita Szöszi, a Cápák és Joshi Bharat csak vergődik. Egyedül a Megasztár kozmetikázza az összképet - és talán ez az XXL-nek is sikerülni fog.

Annak az XXL-nek, mely október 16-án csütörtökön fog bemutatkozni a nagyközönség előtt - a majd kétórás műsort hivatalosan úgy írják le, mint "szórakoztató show-műsor sztárvendégekkel".


Bár furcsa módon a TV2 sajtóoldalán nem nagyon van szó az új produkcióról, annyit lehet tudni róla, hogy az élőben jelentkező XXL-nek állandó szereplője lesz a Bagi-Nacsa duó és az IHM, legutóbb a Hal a tortán című valóságshow-ban Kelemen Annával főzőcskéző parodistái (ezzel mindkét csapatnak megszűnt az önálló műsora, illetve integrálódott az XXL-be), valamint adásról-adásra egy-egy ismert zenekar vagy énekes szórakoztatja majd zenés produkciókkal a közönséget.

Az XXL kéthetenként csütörtökön fog jelentkezni, odafigyelve arra, hogy a Fábry-féle Showdert éppen kikerülje, s így az évek óta ugyancsak remek nézettséget hozó, mostanság már Fábry-t is verő Gálvölgyi Show és a Kész átverés! lesz a közvetlen versenytársa.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #13
    http://www.sg.hu/cikk.php?cid=63511
    Mondtam én, hogy felesleges volt. Francnak kell itt leugatni.
  • npityusk #12
    Olyan érzésem volt hogy gondolták hogy kegyen valamiolyan show mint a fábry meg stb de oly szar hogy fáj
  • bippo #11
    Héhéhé, nyugi van.
    Ezt úgy értettem, hogy (nem csak) szerintem szar volt. ÉS mellesleg várhatóan nem is lesz sikeres. (annak ellenére, hogy a tv2 ettől a műsortól várja a pálfordulatot a nézőszám csökkenésében.)
    Pont azt hirdették a műsor elején, hogy mennyi-mennyi pénzbe került a díszlet, a stúdió, gondolom a minden alkalommal más sztárvendégek sem ingyen vállalták a műsort. És bőven nem volt annyira jó, mint amennyit ez alapján várni lehetett volna.
    Emellett van abban is valami, amit Te mondasz, a beleölt pénz, a minőség, és a sikeresség nem áll egyértelmű egyenes arányosságban, hülye én sem vagyok.
    Ellenben erről a műsorról mégis azt gondolom, hogy annyira színvonaltalan volt, hogy nem lesz sikeres.
  • winnie #10
    és, ha valami sz*r, akkor abba kár pénzt beleölni, mert nem lehet sikeres. te melyik világban élsz?
  • bippo #9
    Belenéztem. Ebbe a műsorba kár volt egy forintot is beleölnie a tv2-nek. Úgy volt sz*r, ahogy van.
  • robos #8
    Ez az XXL cím választás sztem is szerencsétlen, valszeg a műsor is az lesz...
    A tegnapi reklámfogás meg elég felemásra sikeredett sztem, első reakcióm az volt, h na ez is ma járt utoljára a TV2nél, aztán kapcsoltam, h ez az xxl reklámozásáról szólt így, a második reakcióm az lett, h de szánalmas...
  • akyyy #7
    az IHM műsorait szerettem (igaz voltak gyengék, de sokkal jobbak voltak azokis a gálvölgyinél!) erre megszüntetik. gratulálok.
  • AZTA #6
    Józsi barát csak ne vergődjön
  • eM82 #5
    egyszer csak összejön vmi a TV2-nek... amúgy a címre, hogy XXL én sem egy show-műsorra asszociáltam...
    Ráadásul, ha az ember most beírja a böngészőbe, hogy XXL "érdekes" találatokkal gazdagodhat... a név ilyen szempontból szerencsétlen választás. sztem.
  • torcipepe #4
    lehet hogy az nagyobb nézettséget hozna
    azt viszont nagyon jól tették, hogy kerülik Fábry-t. ellene még az első műsor is bukna.