13
-
bippo #13 http://www.sg.hu/cikk.php?cid=63511
Mondtam én, hogy felesleges volt. Francnak kell itt leugatni. -
npityusk #12 Olyan érzésem volt hogy gondolták hogy kegyen valamiolyan show mint a fábry meg stb de oly szar hogy fáj -
bippo #11 Héhéhé, nyugi van.
Ezt úgy értettem, hogy (nem csak) szerintem szar volt. ÉS mellesleg várhatóan nem is lesz sikeres. (annak ellenére, hogy a tv2 ettől a műsortól várja a pálfordulatot a nézőszám csökkenésében.)
Pont azt hirdették a műsor elején, hogy mennyi-mennyi pénzbe került a díszlet, a stúdió, gondolom a minden alkalommal más sztárvendégek sem ingyen vállalták a műsort. És bőven nem volt annyira jó, mint amennyit ez alapján várni lehetett volna.
Emellett van abban is valami, amit Te mondasz, a beleölt pénz, a minőség, és a sikeresség nem áll egyértelmű egyenes arányosságban, hülye én sem vagyok.
Ellenben erről a műsorról mégis azt gondolom, hogy annyira színvonaltalan volt, hogy nem lesz sikeres. -
winnie #10 és, ha valami sz*r, akkor abba kár pénzt beleölni, mert nem lehet sikeres. te melyik világban élsz? -
bippo #9 Belenéztem. Ebbe a műsorba kár volt egy forintot is beleölnie a tv2-nek. Úgy volt sz*r, ahogy van. -
#8 Ez az XXL cím választás sztem is szerencsétlen, valszeg a műsor is az lesz...
A tegnapi reklámfogás meg elég felemásra sikeredett sztem, első reakcióm az volt, h na ez is ma járt utoljára a TV2nél, aztán kapcsoltam, h ez az xxl reklámozásáról szólt így, a második reakcióm az lett, h de szánalmas... -
#7 az IHM műsorait szerettem (igaz voltak gyengék, de sokkal jobbak voltak azokis a gálvölgyinél!) erre megszüntetik. gratulálok. -
AZTA #6 Józsi barát csak ne vergődjön -
eM82 #5 egyszer csak összejön vmi a TV2-nek... amúgy a címre, hogy XXL én sem egy show-műsorra asszociáltam...
Ráadásul, ha az ember most beírja a böngészőbe, hogy XXL "érdekes" találatokkal gazdagodhat... a név ilyen szempontból szerencsétlen választás. sztem. -
torcipepe #4 lehet hogy az nagyobb nézettséget hozna
azt viszont nagyon jól tették, hogy kerülik Fábry-t. ellene még az első műsor is bukna. -
#3 címből azt hittem este átveszik a hasonló nevű csatorna felnőtt műsorát... -
#2 Egyetértek. -
tomip81 #1 Ez is megy pár rész utána a kukába!