48
-
#8 Coca-Cola logot az oldalára -
Pares #7 Jut eszembe, még nem láttam videót, amit a marson készitettek volna! Miért nem tudnak rátenni akármilyen kis kamerát? Nem kéne HD minőségbe, demégis más a videó meg a kép. Valósabb képet adhatna az ottani körülményekről... -
LPG #6 "A járművet egy kis nukleáris erőmű fogja működtetni,"
Na végre
A nagy amerikai multicégek is beszállhatnának, egy kis marsi reklámért cserébe.. -
cobra64 #5 Részben igazad van, de szerintem előnyösebb ha már előtte néhány vizsgálatott elvégeznek és a legérdekesebb mintákat küldik csak vissza. Egyrészt kevesebb helyet is foglalna a visszaúton, másrészt követ találsz a kertben is. -
Pares #4 Ez mondjuk naon jó ötlet sztem. Ugyis van jópár milliárdos, aki nem tud mit csinálni a pénzével. egyébként arra a mintavisszaküldős projektre vagyok már kiváncsi, szerintem inkább azt kéne sürgetni. Végülios nem kéne mindenféle spéci műszerrel felszerelni, csak bepakolnák a köveket meg homokot, és már jönne is vissza... Csakht ugye a visszaut a macerás... -
cobra64 #3 Ha anyira kell a plusz pénz, miért nem csinálnak egy alapítványt hozzá. Cserében adományozok névsorát egy személyes üzivel együt eljutathatnák a marsra egy adathordozón a marsjárműben az utókornak. :) Így mindjárt lenne szerintem 1-2 plusz milla hozzá. Persze lehet, hogy több is, mert szerintem igencsak népszerű lenne a dolog. Végül is ha belegondolunk ki ne akarna egypár sort küldeni a marsra, illetve a jövőben oda érkező utodóknak majd. -
Pares #2 LOOOL! A sorozat, amit az unokák is láthatnak! -
#1 Erről az egész Mars projektesdiről a Ráday-féle városvédő műsor alcíme jut mindig az eszembe!;D