129
  • Kheller
    "ugyanmár, ha egy órás munka lenne"

Ennél már nem tudod jobban nevetségessé tenni magadat: 2 perc alatt találtam meg.
    8 pt-os ritkitás: <w:spacing w:val="160"/>
    2 pt-os ritkitás: <w:spacing w:val="40"/>

Tényleg nagyon bonyolult ez az ooxml, nem is tudom hogy lehetne feldolgozni a fenti túlkomplikált sémát, de azért drukkolok az oo-s fejlesztőknek, ha pár évet keményen kódolnak, elmennek pár tanfolyamra, akkor menni fog a fentieknek a feldolgozása
  • Palinko
    mondjuk érdekes az oo simát tesztelted a word simával, mostmár kiterjesztgetsz? csúnya dolog. képeket is megnéznék, bár egy nyílt odt formástumot könnyebb megjeleníteni helyesen mint egy zárt szart.
  • homeless
    Ne legyetek már ennyire elvakultak. Az ms office jobb és kész. Én elég ritkán használom ezeket, de nálunk akik naponta open office-al dolgoznak, azok egyszerűen utálják. Az egyik helyen a főkönyvelő pl. kijelentette, hogy ha nem vesznek neki normális office-t, akkor elmegy a cégtől. Vettek. Aztán csinálnak még elég szép reklámokat word-el, amiket open office-al lehetetlen megcsinálni. Meg ott vannak még a töbszáz oldalas excel táblázatok, amiket nem lehet kinyomtatni. A memória kezelése is egy nulla. Pedig én tényleg egyre több helyre vezetek be open-source megoldásokat, pl egyre több ubuntu destop van és hónapok óta semmi gond nincs velük, open office-t is sok gépre telepítettem, ahol boldogulnak vele, de be kell látni, hogy MÉG nincs 100%-os alternatíva az ms office helyett.

Persze vannak olyanok is akik azt se tudják, hogy open office-t használnak, annyira jól elvannak vele, de ezek általában 2-3 oldalas, egyszerűbb dokumentumokkal dolgoznak, szerencsére nálunk ezekből van több.
  • Sanyix
    ugyanmár, ha egy órás munka lenne, megtalálták volna. Maradjmár az iso szabványoddal :D ms és a szabványok nagyon távol állnak egymástól. Bedobnak egy fecnit egy betűvel, hogy "na ez a szabvány" aztán igazából csinálnak tökmást.
  • Sanyix
    1-et cáfoltál neked meg az állításaid 99%-át. Ettől még okosabb nem leszel kisbarátom. Maradsz az a 0 tudású vérfanboy aki eddig is voltál. Verheted magad, hogy 1-et sikerült megcáfolni, de sajnos neked több hülyeségedet sikerült több embernek megcáfolnia.
  • Kheller
    "Ellenben egy zártat aminél azon dolgoznak "

egy zárt iso szabványról beszélsz. Dehogy beszélsz, zagyválsz... Szerintem negyed órás munka lenne megtalálni pl az index-mértéket, akár a szabvány dokumentációjában, akár magában a file-ben mivel egy teljesen szöveges, xml file...

"kis hibákkal nyitja meg az oo"

aztarohadt... Áruld már el, neked kb honnan kezdődne a komoly megjelenitési hiba? Ha nem sorrenben vannak a betűk? Ember, te teljesen eltévedtél.
  • Sanyix
    Nem csinál formai hibát, igazából csak 50 oldalas doksit csináltam még a 2.0-val.

A képeden mint írtam a beolvasott formátum szarságában kell keresni a hibát, ami bizony a docx :)
  • Kheller
    hát bogaram, attól hogy a kisbarátod nyilvánvaló hülyeségét 2 perc alatt cáfoltam meg és te még bológatsz is hozzá, attól nem lesz neki igaza, maximum egyel növeled a szakmailag teljesen lámák számát.
  • Sanyix
    megnyitja ja egy NYÍLT formátumot. Ellenben egy zártat aminél azon dolgoznak hogy semmi ne nissa meg, kis hibákkal nyitja meg az oo. Melyik a nagyobb teljesítmény? hát persze hogy nem becopypastelni egy kódot és plugint csinálni belőle.
  • Kheller
    "Legtöbb cégnél megkérdeznék hogy leválthatják e az ofiszt mindenki azt mondaná, hogy simán"

És mire is váltanák le? Arra a viccnek nevezett termékre, ami egy 2 perc alatt készült 6 soros dokumentumban képes 6 igen durva formázási hibát csinálni?

screenshot

Hát az elég vicces lenne. Aztán megnézném mint omolna össze az adatbányászat úgy cég szinten, ha hirtelen oo-n kellene csinálni, ami egy kalap trágyát ér ezen a téren. Vagy ha át kellene irni pár millió ole automation-ös, vagy makrós office dokumentumot oo-ra. Ahhoz képest a mostani válság gazdasági fellendülésnek tűnne
  • Sanyix
    jaj ezt a hadd nevessünket így többesszámban hagyjad már :) olyan átlátszó.
    Itt rajtad kívül senki sem nevet a fórumon, és "nálatok" is csak a képzelt barátaid. Tipikus "nemtudokmármitvisszaszólni" válaszreakció, megerősítve a képzelt barátokkal, hogy ne érezze egyedül magát az illető, mikor mindenki ellenvéleményen van vele szemben.
  • Kheller
    "az az időszak, hogy az offisz üzletet is bukja a M$."

persze, hogy eljöhet. Csak előbb le kéne tenni valamit az asztalra ami jobb, mint az mso. Egyenlőre az oo inkább csak viccnek jó, ne hasonlitsd az ff-ie-hez, ne alázd meg ennyire az ff-et, mert az egy korrekt termék.
  • Sanyix
    ""És ha belegondolok nem szívesen adnék ki pénzt olyan termékre, ami ilyen funkciókkal van teletömve."

Néhány százmilló ember meg máshogy gondolja. Ettől persze még neked lehet igazad..."

Legyen az néhány ezer... vagyis a vezetők, akik nem értenek hozzá, vagy zsebbe kapnak egy kis jutalmat. Legtöbb cégnél megkérdeznék hogy leválthatják e az ofiszt mindenki azt mondaná, hogy simán. De a vezír nem, mert jön a kis csomag a zsebbe :)
  • Kheller
    "Az igaz hogy nem nyitja meg normálisan, ezt nem is lehet elvárni hogy egy ilyen gagyi formátumot bármi is normálisan megnyisson."

Ja, hogy ezt nem is lehet elvárni. Értem. Akkor minek került a feature listára? Hogy az iqnulla otthoni pistikék nyomathassák a butaságot, hogy az oo mennyire ki tudja váltani az ms office-t?

És miért nem kisbarátodat hülyézed le, hogy leir egy ekkora baromságot, hogy az oo tökéletesen kezeli az mso formátumait...
  • NEXUS6
    Amúgy tényleg nem értem miket győzködsz bennünket, valamilyen szinten mindenki találkozott a M$ termékeivel, nem azért írjuk, hogy nem 100%-osak, mert csak, hanem mert ezt tapasztaljuk.

Igen van amiben jobbak, mint az OO, de van amiben, és egyre több mindenben, meg az jobb. Ugyan úgy ahogy kicsit is igényes ember, manapság már nem használ IE-t, eljöhet az az időszak, hogy az offisz üzletet is bukja a M$.
    És van aki ezen már túl is van.
  • Kheller
    "azt mikor mutatod meg hogy a kedves m$ officed hogy nyitja az odt forátumot? "

Erre gondolsz?

Irjál még, hagy nevessünk.
  • Sanyix
    Az igaz hogy nem nyitja meg normálisan, ezt nem is lehet elvárni hogy egy ilyen gagyi formátumot bármi is normálisan megnyisson.

Nemtudom mit vergődsz ezzel a borderline-os dologgal, mind2 rohadt ocsmány, senki sem használ ilyet. Mellesleg nem oszt nem szoroz hogy szaggatott-e vagy nem.
  • Kheller
    "Hát ezzel az OLAP-pal kapcsolatban csak az a véleményem, hogy nagyon modern meg minden, de szerintem a felhasználók 99%-ának (irodai alkalmazás esetén is) tök fölösleges"

hagyjuk már a rizsát, az egyik fogyatékos azzal jön, hogy az oo mindent tud amit a microsoft, mikor megcáfolom a következő meg azzal jön, hogy igen, modern meg minden, de arra nincs is szüksége az embernek.

"És ha belegondolok nem szívesen adnék ki pénzt olyan termékre, ami ilyen funkciókkal van teletömve."

Néhány százmilló ember meg máshogy gondolja. Ettől persze még neked lehet igazad...

"amíg te inkább a 2007 fícsöreit hasonlítgatod az OO-hoz."

az előbbi összehasonlitásban csupa olyan egyszerű dolog szerepelt ami az offic 97-ben is megvolt, mégis elbukott vele az oo.

"banknak/vállalatnak anyagilag sem mindegy, hogy mire kiképzett emberkéket alkalmaz, vagy hogy vált-e a 2007-re"

konkrétan az MNB-t ismerem, folyamatosan cserélnek 2007-re, a userek néhány nap alatt átszoknak rá (ilyenkor sok a telefon a supportra) aztán gyorsul a munka és nem is akarnak visszaülni 2003 elé. Átképzés nem zajlik.

"Szerintem van esélye,hogy a bankok, meg ahol a M$O a sztenderd, nem a 2007-re váltanak, hanem erre! "

A lentiek (és fentiek) fényében ez gyakorlatilag kizárt.
  • Palinko
    eddig többen támasztották alá 5c0rp330n, mint téged szóval nem tudom miről beszélgetünk. OO legnagyobb hibájának a szagatott vonalat, meg hogy nem tudja megnyitni a docx fájlokat. mondjuk kiskedcenc m$ igen csak igyekszik a fájl formátumait úgy alakítani, hogy még véletlenül sem nyitja meg más szerkesztő, nehogy már mást használjonak az ő szarjukon kívül, a docx, sztem mégjobban ez irányba lett készítve. ennek ellenére az oo programozói próbálják minnél jobban megjeleníteni azt a szart, most hogy ez több helyen nem tökéletes, hát nagy szám, azt mikor mutatod meg hogy a kedves m$ officed hogy nyitja az odt forátumot?
  • Sanyix
    jaj már megint a nasdaq, évek óta ezzel vergődsz, de ha jól emléxem kaptál egy ownedet valamikor ezzel kapcsolatban, hogy van 1-2 szerver amin ms szoftver fut, a többi 95%-on meg más :)

Egyébként jöhetnek az alátámasztó linkek, mert egy elvakult, fizetett, agymosott ms vérbfanboy szövegét igazából senki sem hiszi el.
  • Kheller
    esetleg, az #59-et is elolvasnád mekkora baromságot irt az elvtársad, talán, ha lassan is, de felfognád miért nyitottam meg a docx-et oo-ban.
  • Sanyix
    LOL és megnyitja oo-ban a docx-et. Hát kisbarátom, te se vagy százas :D
  • Kheller
    "egy bevallottan nem túl hozzáértőnek is helytállóbb volt a véleménye :)"

neked palinko gyerek, külön is szeretnék gratulálni, főleg a #64 fényében.
  • NEXUS6
    Hát ezzel az OLAP-pal kapcsolatban csak az a véleményem, hogy nagyon modern meg minden, de szerintem a felhasználók 99%-ának (irodai alkalmazás esetén is) tök fölösleges. És ha belegondolok nem szívesen adnék ki pénzt olyan termékre, ami ilyen funkciókkal van teletömve.
    Persze az M$O 2007 tartalmaz emellett egy csomó nagyon ügyes fejlesztést is, ami az emberek felének bejön, a másik fele viszont idegbajt kap tőlük.

Azonkívül úgy veszem észre hogy elbeszélünk egymás mellett. Sokan az M$O 2003-ról beszélnek, amíg te inkább a 2007 fícsöreit hasonlítgatod az OO-hoz.

Az ugyan igaz, hogy irodai alkalmazások tekíntetében az M$O gyak sztenderd, de ez kevésbé annak minőségével van összefüggésben, mint egyéb tényezőkkel, amikbe most nem mennék bele.
    És itt is felmerül a kérdés, hogy melyik verzió, mert kb 100%-hogy nem a 2007-es. Annak kezelőfelülete, miegymás lényegesen eltér a korábbi verziókétól, és ha csak azt vesszük, hogy az ECDL vizsgákon is korábbi verziókat kérnek számon, akkor pl. egy banknak/vállalatnak anyagilag sem mindegy, hogy mire kiképzett emberkéket alkalmaz, vagy hogy vált-e a 2007-re, pláne, ha hatékonyság/bevétel növekedést nem fog belőle kapni.

Az OO 3.0 így első ránézésre, meg jobb mint a 2003, ingyenes, gyorsabb, és a kezelőfelület sem idegen. Szerintem van esélye,hogy a bankok, meg ahol a M$O a sztenderd, nem a 2007-re váltanak, hanem erre!
  • Kheller
    "Mindenki gyűlöli aki dolgozik vele, csak a monopóliuma miatt használják, mert a manager seggfejek még nem hallottak normális szoftverekről"

Halljuk már b+, azt a k.va normális szoftvert!!! Halljuk már melyik az a táblázatkezelő ami profi? Melyik az az adatbányászkezelő frontend ami többet tud, mint az excel! Hülyeséget fröcsögni nagyon tudtok, jó lenne már valami konkrétumot is hallani!

"A New Yorki tőzsde OpenVMS-t használ, mások AIX-ot, HP-UX-ot, esetleg Red Hat, Suse, a lényeg hogy támogatott VMS vagy UNIX/Linux. "

openvms desktopon, LOL
    Mesélj még miket álmodtál ma...

De mondok neked, olyan, hogy nasdaq. Win alatt van az egész, még szerver oldalon is, az összes tranzakció mssql szervereken megy keresztül, másodpercenként többszáz.

"Mellesleg az OOo célzott termék, és abban amire készült, profi"

ez picit viccesen hangzik a lentiek fényében, de már megszoktuk, hogy égtek mint a rongy.
  • Kheller
    Hát ime, a friss, nagyon profi 3.0-s oo tudása: screenshot.

- szagatott keret NINCS
    - az első sor alá rakott egy zöld négyzetet, ami az eredeti dokumentumban nincs, mindez nyomtatásban is megjelenik (LOL)
    - második sor sortávja teljesen rossz
    - harmadik sorban az indexbe rakott szöveg index-mértéke teljesen rossz, sőt összekeveri az index-mértéket a sortávval!!!! Ahogy emeled az index-mértéket úgy nő a sortáv, a szöveg meg ugyanott marad
    - a ritkitott betűk mérete teljesen elveszett (észre sem veszi, ha változik)
    - vizjel teljesen elveszett

Hát ennyit erről, hazudozó otthoni pistikék.
  • Sanyix
    Egyetértek azzal, hogy ms termék professzionális használatra értelmetlen. Mert idióták fejlesztik, legtöbbször alapjaiban fos. Persze üzleti érdekek miatt sok helyen ezt lehet/kell használni(meg mert minden magyar oktatási intézményben azt verik az ember fejébe, hogy az m$ az isten). Nálunk a cégnél is CSAK intel CSAK ibm, CSAK ms (bár az opensource cuccokat is lehet) lehet beszerezni, tökmindegy melyik a jó, csak ezek. És ez sok helyen így van.
    Gyönyörű példa erre a hátés pénégyes munkagép. Na az minden csak nem a leg költséghatékonyabb/leggyorsabb választás (igazából ipari hulladék).

Az mso többletfunkcióit kb 99,9% nem használja, aki hangoztatja az sem, csak tudja hogy van ilyen, és okoskodni próbál.

ms termékre bármi fontosat bízni hülyeség, az ms-nél ugyanis nem valami jól működik a minőségellenőrzés.

odt-vel meg azért nem találkozni, mert azt mindenki pdf formájában adja át...
    Oo-val legalább nem kell igénytelen xy formátumokat adogatni, hanem szépen igényesen pdf-ben. Szörnyű amikor ilyen doc izéket cserélgetnek, egy elküldött doc vagy egy ppt fájl kicsapja a biztosítékot, szépen válaszolok, hogy ugyan küldje már normális formátumban, és hagyjon ezekkel a (mso verziókon belül is) inkompatibilis fosokkal.
  • Palinko
    jó hogy jött 5c0rp330n számára megerősítés, annyira képzelt profi Kheller, hogy egy bevallottan nem túl hozzáértőnek is helytállóbb volt a véleménye :)

Kheller, mennyit fizet neked a m$ hogy terjeszd az officet?
  • bvalek2
    ehhez képest elég szépen elvannak ezek a "nem kompatibilis" microsoft termékek a világ legnagyobb bankjaitól kezdve, a tőzsdei elemzéseken át egészen vállalatirányitási rendszerek adatbáziának adatbányászati frontendjeiig.

Látszik, hogy minden egyes érved csak hasraütésre írod be. A falusi igásló méretes nemiszerve, az van el szépen a mikrofos szarával. A munkám miatt és az ügyfelek révén nagyon jól tudom hogy teljesít az MS Office az általad említett területeken, és egy nagy kupac bűzlő fekália az egész. Mindenki gyűlöli aki dolgozik vele, csak a monopóliuma miatt használják, mert a manager seggfejek még nem hallottak normális szoftverekről. Nem csak a különböző Office verziók nem kompatibilisek, ugyanaz a verzió, két különböző gépen nem képes ugyanúgy megjeleníteni egy nevetséges formanyomtatványt!

Ahol annyira kritikus az IT háttér, hogy még az MS kenőpénzek sem kompenzálják a kiesések miatti veszteséget, nem engednem winfost a vas közelébe. A New Yorki tőzsde OpenVMS-t használ, mások AIX-ot, HP-UX-ot, esetleg Red Hat, Suse, a lényeg hogy támogatott VMS vagy UNIX/Linux. Ezekre pedig nincsen MS Office, hála Istennek. Az IBM és a Sun támogatott irodai csomagjait használják, mint a Lotus és a StarOffice, illetve Adobe termékek.

Mellesleg az OOo célzott termék, és abban amire készült, profi, egyéb funkciókra vannak más, szintén profi nyíltforrású termékek. Az MS Office megpróbál minél több dologba belenyúlni, és el is baltázza. Nem marketingesekre meg ügyvédekre kellett volna bízni a fejlesztést...
  • Kheller
    "Talán ismerkedj kicsit alaposabban OOo, mert amit mondasz, már a 2.0 is tudta. "

Hazudsz, mindjárt csinálok is pár képet...

"OOo előző verziói is tudtak rengeteg olyan funkciót, amiről nemhogy MS Office, de talán még saját fejlesztői se nagyon tudtak."

hazudozzál már még párat, hagy röhögjünk.

"az OOo hibátlanul kezeli az MS Office dokumentumokat"

égni fogsz, most megmondom.
  • NessieGraf
    Bocs elfelejtettem: az OOo hibátlanul kezeli az MS Office dokumentumokat, ellentétben azzal, hogy az MS Office képtelen egy OOo dokumentumot megnyitni.

Mielőtt beszólnál: én írom OOo3 érettségi felkészítőjét, amiből ugyan lehet, hogy néhány hangzatos dolog ki fog maradni, de hidd el, hibátlanul menni fog a működtetés.

OOo előző verziói is tudtak rengeteg olyan funkciót, amiről nemhogy MS Office, de talán még saját fejlesztői se nagyon tudtak. Elhiheted. Használom. Nem véletlenül váltottam le MS Office sok évi használat után. Mert utóbbi teljesen használhatatlan a normális dokumentumhordozás, a szabványok és a normális, igényes szerkesztés területén.

Akkor még egy szót se beszéltünk a prezentációkról, a kiadványszerkesztésről és a képszerkesztésről. Bocs.
  • NessieGraf
    Te tényleg azt gondolod, hogy a bekezdés szegélyezése szép? Na mindegy. Talán ismerkedj kicsit alaposabban OOo, mert amit mondasz, már a 2.0 is tudta.
  • Kheller
    a borderliner egy elég egyszerű kis plugin, ami egy rakás szegélyezést nem tud és valóban nem is fut az új oo-n. Szóval maradjunk annyiban, hogy az az egyszerű feladat, hogy normálisan szegélyezhess bekezdéseket, objektumokat a mai napig megoldhatatlan az oo számára, ami ms office-ban másfél évtizede alapművelet. És akkor ezek után beszéljünk teljes ooxml támogatásról, amikor nemhogy importálni nem tudja az ms office funkcióit, de még a saját nativ formátumában se tud kezelni kismillió funkciót...
  • Kheller
    "szinte biztos vagyok benne, hogy az igazán ehhez értő profi cégek egy bottal sem nyúlnának az egész office programcsaládhoz. soha"

leirhatod még párszor ezt a baromságot, de csak magadat járatod le újra és újra. Másik programot nem tudsz mondani, azt se tudod miről zagyválsz össze, de biztos vagy benne... Hát ebben is tévedsz, leirtam már, bankok, tőzsdeelemzők, adatbányászok mind-mind ms office-t használnak ezekre a feladatokra, ugyanis az ms office az etalon ezeken a területeken.

"hogy egy ilyet hozol fel mint nagy multidimenzióskockakezelő is éppen eléggé bizonyítja, hogy mennyire semmivel nem tud többet"

ez nagyon jó...

"olyat pedig, hogy iskolás vagyok, tudtommal nem írtam, és nem is lett volna okom ilyet írni már csak amiatt az egyszerű tény miatt sem, hogy nem vagyok az. "

hát a gyermeteg és minden szakmai érvet nélkülöző hozzászólásaid alapján ez legfeljebb azt jelentheti, hogy MÉG nem vagy iskolás. De még szerencse, hogy a "megállapodás" miatt te megszerezhetsz minden (LOL) microsoft terméket.
  • GABOR16
    Nem hazudtam.. valóban megcsináltam... bár igaz nem alap ficsőrje az OO-nak sajnos... egy kiegészítő van hozzá (bár OO3 alatt nem megy.. az utolsó verzió amivel elméletben működik a 2.2.. nem használtam már jó ideje a plugint.. nem volt rá szükségem, így nem is kerestem.. sőt el is felejtettem, hogy azzal csináltam :) ) BorderLiner (mondjuk igaz csak egyfajta szaggatott pöttyözésszerűséget ismer.. ami bár nem vonal, de nem is folyamatos..)
  • kjasfhasdfasd
    Ja igen, már évek óta csak az ooo-t használom. Lopni nem szeretek, pénzem meg nincs az ms-re. (Inkább másra költöm)
    Átlagfelhasnáló számára szerintem tökmindegy. Ha meg tökmindegy akkor meg jó ami ingyen van.
  • kjasfhasdfasd
    Az ms és az ooo szövegszerkesztője is már réges régen túlmutat magán a sz9vegszerkesztésen, bőven sokat tud mindkettő, sőt szerintem túl sokat is. Táblázatkezelésben is használtam már mindkettőt, és mindkettővel sikerült boldogulnom. Sajna az ooo adatbáziskezelőjét nem használom, így erről nyilatkozni nem tudok, acces-t tanultam. Prezentácókat meg amiket kapok egy nagyon kedves ismerőstől (naponta min3-at) mindkét szoftvercsomag remekül meg tudja számomra jelníteni.
    Mindkét programban vannak és voltak hibák, erről szerintem nem érdemes vitázni. LEntebb az ooo hibái t9bben voltak, de az egyesek által professzinálisnak titulált hiperszuper szoftvercsomgaba tartozó táblázatkezelő bizonyos esetekben rosszul számolt, elég sokáig!
  • 5c0rp330n
    mondtam már, hogy nem ez a szakmám, ezért csak ismételni tudom: nem tudom, hogy melyik célra melyik program a létező legjobb ezeken a területeken, de ahogy profi ember photoshop-ot használ és nem paint-et, firefox-ot használ és nem internet explorert, nod32-t használ és mondjuk comodo-t, nem pedig windows biztonsági központot, szinte biztos vagyok benne, hogy az igazán ehhez értő profi cégek egy bottal sem nyúlnának az egész office programcsaládhoz. soha, soha az életemben nem láttam szaggatott szegélyű oldalt. de önmagában az, hogy egy ilyet hozol fel mint nagy multidimenzióskockakezelő is éppen eléggé bizonyítja, hogy mennyire semmivel nem tud többet az általad dédelgetett 20ezer magyar forintba kerülő kis program.
    olyat pedig, hogy iskolás vagyok, tudtommal nem írtam, és nem is lett volna okom ilyet írni már csak amiatt az egyszerű tény miatt sem, hogy nem vagyok az.
  • Kheller
    "meg nem mondom neked, hogy melyik célra melyik program a legjobb a világon"

szánalmas vagy, az előbb még nagy pofával fröcsögtél, hogy professzionális célra nem használnak microsoft terméket, mikor rákérdezek, hogy konkrétan akkor mit is használnak ezekre a feladatokra, akkor lövésed sincs. (valószinűleg arról se, hogy egyáltalán mit jelentenek ezek a dolgok)

"a #45-ös kollégának hogyan sikerülhetett vajon OO 1.0-ban szaggatott vonalat varázsolnia?"

pl, hogy hülyeségeket beszél? Lássuk már végre azt a szagatott keretet!

"egy teljesen ingyenes checkout-olót oo-hoz"

nyilván a csoportmunkáról sincs sok fogalmad, mint irtam már hasonlitsd össze a ms termékével. Kb hasonló mint az ms office-oo. Az egyik egy játékszer, primitiv feladatokra, a másik egy professzionális eszköz.

"egy darab ilyen nevetséges szart tudsz csak felhozni"

bár már leirtad, hogy még iskolás vagy, azért számolni tudhatnál. Sebaj, 10 év és nagykorú leszel, kikerülsz a valós világba, majd rájössz, hogy ott picit bonyolultabb dolgok vannak...
  • 5c0rp330n
    mivel nem az a szakmám, hogy szövegeket tördeljek , adatbányásszak vagy multidimenziós kockákat kezeljek (wooow), meg nem mondom neked, hogy melyik célra melyik program a legjobb a világon. úgy csinálsz, mintha nem pont most linkeltem volna kb 3 másodperces keresőmunkám eredményét: egy teljesen ingyenes checkout-olót oo-hoz. tudomást nem veszel róla. ha csak azt olvasod, és azt látja az agyad, amit szeretnél, abszolút felesleges nekem itt reagálni.
    agymosást egy opensource projekttől eléggé nehezen lehetne bekapni, ellenben a nagy cégtől annál inkább, és te ennek mintaáldozata is vagy ahogy látom.
    a #45-ös kollégának hogyan sikerülhetett vajon OO 1.0-ban szaggatott vonalat varázsolnia? egy darab ilyen nevetséges szart tudsz csak felhozni, azt is egyből megcáfolják és tudomást sem veszel róla, ennél is csak magyarázod tovább a hülyeséged. én pedig a legkevésbé sem dühöngök. nincs miért. egy forintot nem fizettem semmilyen irodai alkalmazásért. openoffice ingyen van és az állam és microsoft nagyszerű megállapodása miatt gyakorlatilag az összes microsoft terméket is ingyen megszerezhetném, teljesen legálisan.