Elkészült az OpenOffice 3.0
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt rajtad kívül senki sem nevet a fórumon, és "nálatok" is csak a képzelt barátaid. Tipikus "nemtudokmármitvisszaszólni" válaszreakció, megerõsítve a képzelt barátokkal, hogy ne érezze egyedül magát az illetõ, mikor mindenki ellenvéleményen van vele szemben.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
persze, hogy eljöhet. Csak elõbb le kéne tenni valamit az asztalra ami jobb, mint az mso. Egyenlõre az oo inkább csak viccnek jó, ne hasonlitsd az ff-ie-hez, ne alázd meg ennyire az ff-et, mert az egy korrekt termék.
Néhány százmilló ember meg máshogy gondolja. Ettõl persze még neked lehet igazad..."
Legyen az néhány ezer... vagyis a vezetõk, akik nem értenek hozzá, vagy zsebbe kapnak egy kis jutalmat. Legtöbb cégnél megkérdeznék hogy leválthatják e az ofiszt mindenki azt mondaná, hogy simán. De a vezír nem, mert jön a kis csomag a zsebbe 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ja, hogy ezt nem is lehet elvárni. Értem. Akkor minek került a feature listára? Hogy az iqnulla otthoni pistikék nyomathassák a butaságot, hogy az oo mennyire ki tudja váltani az ms office-t?
És miért nem kisbarátodat hülyézed le, hogy leir egy ekkora baromságot, hogy az oo tökéletesen kezeli az mso formátumait...
Igen van amiben jobbak, mint az OO, de van amiben, és egyre több mindenben, meg az jobb. Ugyan úgy ahogy kicsit is igényes ember, manapság már nem használ IE-t, eljöhet az az idõszak, hogy az offisz üzletet is bukja a M$.
És van aki ezen már túl is van.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Erre gondolsz?
Irjál még, hagy nevessünk. <#vigyor2>#vigyor2>
Nemtudom mit vergõdsz ezzel a borderline-os dologgal, mind2 rohadt ocsmány, senki sem használ ilyet. Mellesleg nem oszt nem szoroz hogy szaggatott-e vagy nem.
hagyjuk már a rizsát, az egyik fogyatékos azzal jön, hogy az oo mindent tud amit a microsoft, mikor megcáfolom a következõ meg azzal jön, hogy igen, modern meg minden, de arra nincs is szüksége az embernek.
"És ha belegondolok nem szívesen adnék ki pénzt olyan termékre, ami ilyen funkciókkal van teletömve."
Néhány százmilló ember meg máshogy gondolja. Ettõl persze még neked lehet igazad...
"amíg te inkább a 2007 fícsöreit hasonlítgatod az OO-hoz."
az elõbbi összehasonlitásban csupa olyan egyszerû dolog szerepelt ami az offic 97-ben is megvolt, mégis elbukott vele az oo.
"banknak/vállalatnak anyagilag sem mindegy, hogy mire kiképzett emberkéket alkalmaz, vagy hogy vált-e a 2007-re"
konkrétan az MNB-t ismerem, folyamatosan cserélnek 2007-re, a userek néhány nap alatt átszoknak rá (ilyenkor sok a telefon a supportra) aztán gyorsul a munka és nem is akarnak visszaülni 2003 elé. Átképzés nem zajlik.
"Szerintem van esélye,hogy a bankok, meg ahol a M$O a sztenderd, nem a 2007-re váltanak, hanem erre! "
A lentiek (és fentiek) fényében ez gyakorlatilag kizárt.
Egyébként jöhetnek az alátámasztó linkek, mert egy elvakult, fizetett, agymosott ms vérbfanboy szövegét igazából senki sem hiszi el.
neked palinko gyerek, külön is szeretnék gratulálni, fõleg a #64 fényében. <#taps>#taps>
Persze az M$O 2007 tartalmaz emellett egy csomó nagyon ügyes fejlesztést is, ami az emberek felének bejön, a másik fele viszont idegbajt kap tõlük.
Azonkívül úgy veszem észre hogy elbeszélünk egymás mellett. Sokan az M$O 2003-ról beszélnek, amíg te inkább a 2007 fícsöreit hasonlítgatod az OO-hoz.
Az ugyan igaz, hogy irodai alkalmazások tekíntetében az M$O gyak sztenderd, de ez kevésbé annak minõségével van összefüggésben, mint egyéb tényezõkkel, amikbe most nem mennék bele.
És itt is felmerül a kérdés, hogy melyik verzió, mert kb 100%-hogy nem a 2007-es. Annak kezelõfelülete, miegymás lényegesen eltér a korábbi verziókétól, és ha csak azt vesszük, hogy az ECDL vizsgákon is korábbi verziókat kérnek számon, akkor pl. egy banknak/vállalatnak anyagilag sem mindegy, hogy mire kiképzett emberkéket alkalmaz, vagy hogy vált-e a 2007-re, pláne, ha hatékonyság/bevétel növekedést nem fog belõle kapni.
Az OO 3.0 így elsõ ránézésre, meg jobb mint a 2003, ingyenes, gyorsabb, és a kezelõfelület sem idegen. Szerintem van esélye,hogy a bankok, meg ahol a M$O a sztenderd, nem a 2007-re váltanak, hanem erre!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Halljuk már b+, azt a k.va normális szoftvert!!! Halljuk már melyik az a táblázatkezelõ ami profi? Melyik az az adatbányászkezelõ frontend ami többet tud, mint az excel! Hülyeséget fröcsögni nagyon tudtok, jó lenne már valami konkrétumot is hallani!
"A New Yorki tõzsde OpenVMS-t használ, mások AIX-ot, HP-UX-ot, esetleg Red Hat, Suse, a lényeg hogy támogatott VMS vagy UNIX/Linux. "
openvms desktopon, LOL <#vigyor2>#vigyor2>
Mesélj még miket álmodtál ma...
De mondok neked, olyan, hogy nasdaq. Win alatt van az egész, még szerver oldalon is, az összes tranzakció mssql szervereken megy keresztül, másodpercenként többszáz.
"Mellesleg az OOo célzott termék, és abban amire készült, profi"
ez picit viccesen hangzik a lentiek fényében, de már megszoktuk, hogy égtek mint a rongy. <#vigyor2>#vigyor2>
- szagatott keret NINCS
- az elsõ sor alá rakott egy zöld négyzetet, ami az eredeti dokumentumban nincs, mindez nyomtatásban is megjelenik (LOL)
- második sor sortávja teljesen rossz
- harmadik sorban az indexbe rakott szöveg index-mértéke teljesen rossz, sõt összekeveri az index-mértéket a sortávval!!!! Ahogy emeled az index-mértéket úgy nõ a sortáv, a szöveg meg ugyanott marad
- a ritkitott betûk mérete teljesen elveszett (észre sem veszi, ha változik)
- vizjel teljesen elveszett
Hát ennyit errõl, hazudozó otthoni pistikék.
Gyönyörû példa erre a hátés pénégyes munkagép. Na az minden csak nem a leg költséghatékonyabb/leggyorsabb választás (igazából ipari hulladék).
Az mso többletfunkcióit kb 99,9% nem használja, aki hangoztatja az sem, csak tudja hogy van ilyen, és okoskodni próbál.
ms termékre bármi fontosat bízni hülyeség, az ms-nél ugyanis nem valami jól mûködik a minõségellenõrzés.
odt-vel meg azért nem találkozni, mert azt mindenki pdf formájában adja át...
Oo-val legalább nem kell igénytelen xy formátumokat adogatni, hanem szépen igényesen pdf-ben. Szörnyû amikor ilyen doc izéket cserélgetnek, egy elküldött doc vagy egy ppt fájl kicsapja a biztosítékot, szépen válaszolok, hogy ugyan küldje már normális formátumban, és hagyjon ezekkel a (mso verziókon belül is) inkompatibilis fosokkal.
Kheller, mennyit fizet neked a m$ hogy terjeszd az officet?
Látszik, hogy minden egyes érved csak hasraütésre írod be. A falusi igásló méretes nemiszerve, az van el szépen a mikrofos szarával. A munkám miatt és az ügyfelek révén nagyon jól tudom hogy teljesít az MS Office az általad említett területeken, és egy nagy kupac bûzlõ fekália az egész. Mindenki gyûlöli aki dolgozik vele, csak a monopóliuma miatt használják, mert a manager seggfejek még nem hallottak normális szoftverekrõl. Nem csak a különbözõ Office verziók nem kompatibilisek, ugyanaz a verzió, két különbözõ gépen nem képes ugyanúgy megjeleníteni egy nevetséges formanyomtatványt!
Ahol annyira kritikus az IT háttér, hogy még az MS kenõpénzek sem kompenzálják a kiesések miatti veszteséget, nem engednem winfost a vas közelébe. A New Yorki tõzsde OpenVMS-t használ, mások AIX-ot, HP-UX-ot, esetleg Red Hat, Suse, a lényeg hogy támogatott VMS vagy UNIX/Linux. Ezekre pedig nincsen MS Office, hála Istennek. Az IBM és a Sun támogatott irodai csomagjait használják, mint a Lotus és a StarOffice, illetve Adobe termékek.
Mellesleg az OOo célzott termék, és abban amire készült, profi, egyéb funkciókra vannak más, szintén profi nyíltforrású termékek. Az MS Office megpróbál minél több dologba belenyúlni, és el is baltázza. Nem marketingesekre meg ügyvédekre kellett volna bízni a fejlesztést...
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
Hazudsz, mindjárt csinálok is pár képet...
"OOo elõzõ verziói is tudtak rengeteg olyan funkciót, amirõl nemhogy MS Office, de talán még saját fejlesztõi se nagyon tudtak."
hazudozzál már még párat, hagy röhögjünk.
"az OOo hibátlanul kezeli az MS Office dokumentumokat"
égni fogsz, most megmondom.
Mielõtt beszólnál: én írom OOo3 érettségi felkészítõjét, amibõl ugyan lehet, hogy néhány hangzatos dolog ki fog maradni, de hidd el, hibátlanul menni fog a mûködtetés.
OOo elõzõ verziói is tudtak rengeteg olyan funkciót, amirõl nemhogy MS Office, de talán még saját fejlesztõi se nagyon tudtak. Elhiheted. Használom. Nem véletlenül váltottam le MS Office sok évi használat után. Mert utóbbi teljesen használhatatlan a normális dokumentumhordozás, a szabványok és a normális, igényes szerkesztés területén.
Akkor még egy szót se beszéltünk a prezentációkról, a kiadványszerkesztésrõl és a képszerkesztésrõl. Bocs.
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
leirhatod még párszor ezt a baromságot, de csak magadat járatod le újra és újra. Másik programot nem tudsz mondani, azt se tudod mirõl zagyválsz össze, de biztos vagy benne... Hát ebben is tévedsz, leirtam már, bankok, tõzsdeelemzõk, adatbányászok mind-mind ms office-t használnak ezekre a feladatokra, ugyanis az ms office az etalon ezeken a területeken.
"hogy egy ilyet hozol fel mint nagy multidimenzióskockakezelõ is éppen eléggé bizonyítja, hogy mennyire semmivel nem tud többet"
ez nagyon jó... <#vigyor2>#vigyor2>
"olyat pedig, hogy iskolás vagyok, tudtommal nem írtam, és nem is lett volna okom ilyet írni már csak amiatt az egyszerû tény miatt sem, hogy nem vagyok az. "
hát a gyermeteg és minden szakmai érvet nélkülözõ hozzászólásaid alapján ez legfeljebb azt jelentheti, hogy MÉG nem vagy iskolás. De még szerencse, hogy a "megállapodás" miatt te megszerezhetsz minden (LOL) microsoft terméket.
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Átlagfelhasnáló számára szerintem tökmindegy. Ha meg tökmindegy akkor meg jó ami ingyen van.
Mindkét programban vannak és voltak hibák, errõl szerintem nem érdemes vitázni. LEntebb az ooo hibái t9bben voltak, de az egyesek által professzinálisnak titulált hiperszuper szoftvercsomgaba tartozó táblázatkezelõ bizonyos esetekben rosszul számolt, elég sokáig!
olyat pedig, hogy iskolás vagyok, tudtommal nem írtam, és nem is lett volna okom ilyet írni már csak amiatt az egyszerû tény miatt sem, hogy nem vagyok az.
szánalmas vagy, az elõbb még nagy pofával fröcsögtél, hogy professzionális célra nem használnak microsoft terméket, mikor rákérdezek, hogy konkrétan akkor mit is használnak ezekre a feladatokra, akkor lövésed sincs. (valószinûleg arról se, hogy egyáltalán mit jelentenek ezek a dolgok)
"a #45-ös kollégának hogyan sikerülhetett vajon OO 1.0-ban szaggatott vonalat varázsolnia?"
pl, hogy hülyeségeket beszél? Lássuk már végre azt a szagatott keretet!
"egy teljesen ingyenes checkout-olót oo-hoz"
nyilván a csoportmunkáról sincs sok fogalmad, mint irtam már hasonlitsd össze a ms termékével. Kb hasonló mint az ms office-oo. Az egyik egy játékszer, primitiv feladatokra, a másik egy professzionális eszköz.
"egy darab ilyen nevetséges szart tudsz csak felhozni"
bár már leirtad, hogy még iskolás vagy, azért számolni tudhatnál. Sebaj, 10 év és nagykorú leszel, kikerülsz a valós világba, majd rájössz, hogy ott picit bonyolultabb dolgok vannak...
agymosást egy opensource projekttõl eléggé nehezen lehetne bekapni, ellenben a nagy cégtõl annál inkább, és te ennek mintaáldozata is vagy ahogy látom.
a #45-ös kollégának hogyan sikerülhetett vajon OO 1.0-ban szaggatott vonalat varázsolnia? egy darab ilyen nevetséges szart tudsz csak felhozni, azt is egybõl megcáfolják és tudomást sem veszel róla, ennél is csak magyarázod tovább a hülyeséged. én pedig a legkevésbé sem dühöngök. nincs miért. egy forintot nem fizettem semmilyen irodai alkalmazásért. openoffice ingyen van és az állam és microsoft nagyszerû megállapodása miatt gyakorlatilag az összes microsoft terméket is ingyen megszerezhetném, teljesen legálisan.
OLAP adatbányászat, multidimenziós kockák kezelése? soroljam még? Azzal kezdtem, az office nem otthoni pistikéknek van, akik azt hiszik a szövegszerkesztõ arra jó, hogy 1 oldalas szöveget megirjunk, a táblázatkezelõ, meg, hogy áfát számoljunk egy oszlopban lévõ összegekre...
"mert pár száz oldalas dokumentumokat szerkesztgetek általában"
én inkább ezer oldal környékén dolgozok worddel. Próbáltam oo-val is, egy egyszerû save is 5-10 másodpercbe kerül, ms office alatt 0 mp... Egy áttördeléssel az oo percekig elszarakodik, gyakran szétfagy, a 2007-es office pillanatok alatt elvégzi. Excel-calc esetén szintúgy. Csontra fagy a calc egy nagyobb táblázattól, az igazán nagyokat meg eleve nem is tudja kezelni. A 2007-es office a quad core-omon párhuzamosan számolja a 4 procin egyszerre a táblát, oo hirbõl sem hallott ilyet, tetûlassú is. Szóval primitiv feladatokra oo, komoly feladatokra mso.
ne ferdits már megint, ki beszélt accessrõl professzionális felhasználásra? Az access éppenhogy otthoni, kisirodai felhasználásra van. Ha professzionális dolog kell, akkor sql server 2008, analysis server 2008 stb-stb...
"és ez elmondható körülbelül az egész office-ról"
LOL <#vigyor2>#vigyor2>
Ismét felszólitanálak akkor, ird le melyek a professzionális szövegszerkesztõ, táblázatkezelõ, adatbányász frontendek! Halljuk már végre!
" az összes nyûg vele pontosan onnan következik, hogy kompatibilis akar maradni a microsoft féle változattal is"
te aztán bekajáltál egy nagy adag agymosást valahol... 😊)
Azért nincs benne normális korrektúra, mert kompatibilis akar maradni a ms office-al? Azért képtelen normális csoportmunkára? Ezért képtelen a normális keretezésre? Gondoljkodjál már kicsit mielõtt ekkora baromságokat leirsz.
"míg a microsoft termékei egymással nem kompatibilisek, már nevetséges mértékben"
ehhez képest elég szépen elvannak ezek a "nem kompatibilis" microsoft termékek a világ legnagyobb bankjaitól kezdve, a tõzsdei elemzéseken át egészen vállalatirányitási rendszerek adatbáziának adatbányászati frontendjeiig.
"egyrészt kb biztos vagyos vagyok benne, hogy ez nem igaz"
akkor ismét bizonyitod, hogy fogalmad sincs mirõl zagyválsz itt össze.
"percek alatt megoldható, másrészt.."
hajrá kisgyerek, mutasd! screenshotot!
" O3Spaces Workplace Community "
hasonlitsd már össze egy sharepoint portal serverrel, egy picit másvilág...
"ha a microsoft fosából hiányzik bármilyen funkció"
akkor letöltök hozzá egy kiegészitõt. Te viszont dühöngjél tovább a butaságaiddal. 😊)
"minden üzleti környezet kiszolgálására tökéletesen alkalmas, amire az m$-ék alkalmasak"
te olyan szinten vagy eltévedve, hogy az röhej <#vigyor2>#vigyor2>
"One extension that workgroups may find helpful is O3Spaces Workplace Community Edition, which offers version control, check in/check out, and other collaboration features for OpenOffice.org and StarOffice apps." link
és valahogy az a gyanúm, hogy egyáltalán nem is létezik olyan funkció, amit az m$ szoftvere tud, ami tényleg fontos és ingyenes kiegészítõkkel ne lenne megoldható oo-ban. opensource ereje itt is megmutatkozik. ha a microsoft fosából hiányzik bármilyen funkció, amiért egyébként tízezreket fizettél+a windows-t, két dolgot tehetsz ebben az esetben: dühöngsz, vagy megvárod a következõ verziót és megveszed szintén tízezrekért, abban hátha már benne lesz az a funkció. vagy mégsem. minden üzleti környezet kiszolgálására tökéletesen alkalmas, amire az m$-ék alkalmasak, illetve sokkal többre is alkalmas a kismillió kiegészító miatt (PDF szerkesztés...).
Aki PDF-be akar menteni és nem akarja, hogy más szerkesztgesse akkor mentse el az anyagát írásvédetten 😊 Még azt is meglehet adni benne, hogy a szöveg és/vagy kép(ek) se legyen(ek) kimásolhatóak vágólapra 😊 nem, hogy szerkeszteni 😄 .. a PDF egy csodás formátum igen tág lehetõségekkel 😊
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Az meg, hogy milyen bonyolult dokumentumot lehet kezelni egyikben és másikban csak azt tudom mondani, hogy én OO-ban gond nélkül kezeltem már 200 oldal feletti tartalmú anyagot.. MSOffice 2003-al én ennyi oldalszámnál véletlenszerû fagyást és vagy akadást tapasztaltam...
Szal felraknál valahova egy valamilyen dokumentumot, hogy meglássuk végre azt a marhamagas, professzionális szintet! Pls!
Csak érdekel, mert pár száz oldalas dokumentumokat szerkesztgetek általában, körlevelezgetek 10-20 helyre különbözõ megszólítással, részben különbözõ tartalommal küldözgetek leveleket, meg ilyenek.
És mint mondottam engem azért a OO néhányszor kisegített, amikor nem volt már más megoldás.
a Microsoft sztem sosem teszi magát 100% OO kompatibilissé mivel ha jól mutatná az oo file-okat akkor nem mutogathatnák, hogy az mekkora fos... sok ilyen és ehhez hasonló dolgot mûvel a picipuha, ez nem meglepõ, csak ocsmány...
Én sem értem hogyan lehet ingyenes terméket ilyen szinten fikázni... kritizálni lehet a javulás érdekében, de ez, hogy "szar/fos/kukábavele" ez röhely... akinek ez tetszik az használja csak nyugodtan, akinek meg nem az használjon olyat ami önmaga szerint jobb... ingyen van emberek! nem kell mindenkinek isteníteni, nem kell mindenkinek ezt használni, csak ne tessék mán ilyen mértékben anyázni rá...
amúgy at sem értem, hogy a picipuha mi a csöcsért ad ki évente új ofíszt... Nekem jelen helyzetben bõven elég volna egy office 95 is... minden benne volt ami kellett... és sztem ezzel nem vagyok egyedül... és lehet hogy vannak kis irodák ahova szintén elég lenne... biztos vagyok benne, hogy vannak helyek ahova viszont "kevés", namost csak azt mondom, hogy mi a szarért nem képesek egy ilyen "régi" progit inkább bugmentesíteni és kompatibilissé tenni újabb rendszerekkel aztán olcsójért adni, de asszem ez inkább csak költõi kérdés volt, válasz: PÉNZPÉNZPÉNZ
Nekem egy problémám volt az oo 2-vel az pedig a tempó, nem mondom, hogy ofísz qrvára gyors, csak hogy gyorsabb nála... ezt leszámítva jó kis cucc
Mé há nem?
tanits mester, sorold a profi szövegszerkesztõt, táblázatkezelõt, adatbányász frontendet melyek ezek a nagyon profi nem ms-os termékek? 😄
Nyugodj meg, ezek az eszközök az üzleti életben etalonnak számitanak. OO olyan egyszerû dologra képtelen mint szagatott szegélyek kezelése... Ez valahol az office 95 környékén kerülhetett bele 😊
A korrekturája a mai napig egy vicc az ms office-hoz képest, csoportmunka kezelésrõl pedig nem is igen beszélhetünk oo esetén, mso meg fél évtizede is képes volt csoportmunka webhelyre közvetlenül menteni, checkoutolni stb...
"hol szegényes az oo tudása? "
ha nem otthoni pistike szintjén kezelnéd ezeket a programokat, hanem professzionális szinten, akkor észrevennéd. Az otthoni pisitikéknek pedig pontosan az oo való, ezt nem vitatja senki. 3 soros levelet kiválóan meg lehet benne irni. Csak az üzleti életben ennél "picit" bonyolultabb dolgokra használják.
Az ooxml-t pedig csak nyomokban tudja kezelni az oo, már csak azért is, mert jó, ha az mso funkcióinak felét, ha tudja, igy teljesen hülyén jelenit meg egy rakás mso-ból származó dokumentumot. És vissza is tértünk az otthoni pistikéhez, ha a szomszéd küld neki egy 3 soros levelet, amiben van 2 bold kiemelés az menni fog. De az üzleti életben ez maximum viccnek elég. Nem véletlen nem használja a kutya se az oo-t, lehet ingyen is, de akár fizethetnének is a használatáért, egyszerûen alkalmatlan a legtöbb üzleti környezet kiszolgálására.
Az elsõ választása nyilván az OO lesz, igaz? 😛 Egyébként az OpenOffice szépen fejlõdik, mára egész jó alternatíva lett közepes bonyolultságig.
"lyat pedig senki sem mondott, hogy az oo önmagában attól jó, mert opensource"
Hát, pedig az elõzõ hozzászólásod ezt sugallja. Amit nézni kell, az a tudás, az ár/érték arány, és az egyéni preferencia. Ez a három pedig egymástól független. Az ingyenesség a második, a nyílt forrás meg a harmadik kategóriába esik.
"hol szegényes az oo tudása? tudnál konkrét példákat mondani?"
Nem vagyok egy masszív felhasználó, de tessék: formázás elõnézete, max. 65 ezer sor kezelése (MS2007), szegényes feltételes formázás. Plusz nem lehet szinezni Calc-ban a munkafüzetek füleit 😊.
A saját formátum tök jó, de én pl. még az életben nem kaptam senkitõl odt-s doksit. Az MS formátumok megnyitása OO-ban meg még mindig nem tökéletes...
"ezenkívül olyan apróságokat is lehet vele, mint PDF-et szerkeszteni,"
Ezt hogyan lehet elérni, és milyen formában? Mellesleg Adobe már attól kiütést kapott, hogy az Office PDF-be menthessen. Ennek ellenére lehet vele PDF-et csinálni.
ui: Nem Firefoxot használok... 😊
Na te sem vagy százas XD
hol szegényes az oo tudása? tudnál konkrét példákat mondani? minden új formátumát is támogatja az officenak, ezenkívül olyan apróságokat is lehet vele, mint PDF-et szerkeszteni, ami egy microsoft office-al nem fog összejönni.
Hát te sem vagy éppen százas... Használjon egy szar opensource terméket egy professzinoális de fizetõs termék helyet az akinek két anyja van. Pont az ilyen észérveket semmibe vevõ fanatikusok miatt toporog az opensource egy évtizede. Értelmes ember nem aszerint dönt programok között, hogy melyik opensource, hanem, hogy melyik felel meg jobban az igényeinek. Akinek megfelel az oo szegényes tudása, lassúsága, mert olyan egyszerû dolgokra használja, az használja azt. Aki meg bonyolultabb dolgokra használja az vegyen mso-t, ilyen egyszerû. De, az, hogy néhány tébolyult szerint le sem lehet irni, hogy egy fizetõs termék jobb, mint a nyilt forrású ingyenes az már a szánalom kategória.
Bármilyen felhasználó részére megfelel...
nem hittem volna, hogy ilyen hír is megjelenhet az sg-n. csak így tovább 😊
"Tetszik ahogy sokan fikázzák az OO-t. "
nem csak régen volt már flame war és szeretnének ebbe a topicba 😄
Just avoid to falling into the hands of terrorists.
Nos mivel nagyon sok cég valami régebbi M$ offisz verzióval szenved, így az OO reális alternatíva, mert egy M$ offisz 2003-mal simán összemérhetõ.