5
 • stremix
  #5
  http://www.romereborn.virginia.edu/

  Az ókori Róma sokkal jobb 3D-ben.
 • hdo
  #4
  A németek zusammen értenek mindenhez, hogy eléggé "érdekes" koncepciókat követnek egy-egy projekt vizuális kivitelezésében, az már más tészta.

  Amúgy fordítási és/vagy szövegértési malőr történt a magyar cikk írásánál ugyanis az eredeti honlapon jövőtervként említett projektek is jelen időben szerepelnek itt, valamint szó nincs arról hogy az interaktív térkép publikus lenne, előnézetet látunk a honlapon belőle ... tipikus SG színvonal, és még ők híreznek állandóan németekről, ideje lenne valakit felvenni aki tud is németül!

  Üdvözletem,
  egy NYME-SEK germanisztika szakos bölcsész hallgató
 • Sanyix
  #3
  ja meg semmi shader 4.0 meg direktiksz 11, meg normál mep, meg hardveres tesszalátor, meg 6543*4232-as textúrák...
 • JTBM
  #2
  Tényleg nem. De a németek nem értenek úgy zusammen az informatikához, különösen nem a weboldal tervezéshez, ezért lehet, hogy 22 kattintással elő lehet csalni valahogy...

  A grafika, amit mutatnak, szerintem elég gyenge. Nincsenek pl. emberek, állatok, járművek így nem lehet perspektívába tenni a dolgokat.
 • MiQ
  #1
  Ez f@szán nem mûködik. Van egy video az oldal elején, aztán SEMMI!!!! Lehet, hogy a hír ilyetén tálalása elõtt meg kellene nézni, hogy valóban lehet-e virtuális sétát tenni az ókori Kölnben!