103
Szerencsejáték függők okosságai, ki tud tuti tippet?
  • Kaszinó
    Weboldalunk az InternetesKaszinok.hu lassan ünnepli egy éves születésnapját. Honlapunkon teljes körű leírásokat, és ismereteket szerezhetsz az interneten megtalálható onnline kaszinókról. A helyes döntésben nálunk élő ügyfélszolgálatos munkatárs segít.

Online Kaszinók

• ROKY100
    Sokan ebből gazdagodnak meg;Free Poker Money
  • endrúdí
    Mondjuk jó lenne tudni, melyik gépen hogy kell játszani, sok sztorit hallottam, hogy 50-60 ezerből kevesebb mint 1 óra alatt 200E - 300E -t nyertek, Hot Chip Runneren, Diceon
  • endrúdí
    A mammutban a merkur mondjuk tényleg jó.
  • Keresztapa81
    Egy nagyon jó kis online játék...próbáljátok ki.

http://maffiozo.hu/rablas.php?rablo=Andree27
  • horvdavid
    szavazzatok rám és a barátnőmre:
    itt
  • bobo22
    Itt egy különleges Jackpot van, ha nyer valaki az egyik gépen akkor a mellette ülő gépeken is kapnak díjakat az emberek, vagy nyereménytárgyakat.
  • lotifutilany
    Akkor lehet, h ma este benézek ebbe a kaszinóba, úgyis van egy kis félretett pénzem ilyen dolgokra. Ebben a kaszinóban is van Jackpot?
  • bobo22
    A város több helyén van Merkúr kaszinó, de ha a legnagyobba szeretnél menni akkor én a Mammutban találhatót ajánlom. Legegyszerűbben a 4-6os villamossal tudsz eljutni oda.
  • lotifutilany
    Valaki nem tudja véletlenül, hogy hogyan lehet leggyorsabban megközelíteni ezt a kaszinót?
  • bizgentyű
    Ok, ez akkor meg is van beszélve. Majd kipróbáljuk az új gépeket is, remélem hatalmas nyereséggel térünk majd haza:).
  • JürgenKlinsmann
    Ha megvársz a Merkúr előtt az nekem tökéletes. Olyan 8óra körül érkezem meg oda.
  • bizgentyű
    Holnap? Megoldható szerintem, és hol találkozzunk?
  • JürgenKlinsmann
    Végre én is be tudtam nézni a Merkúrba! Nagyon bejött a hely. Rengeteg új géppel találkoztam, amilyeneket még Magyarországon eddig nem is láttam. Bizgentyű holnap nincs kedved leugrani egy kicsit kaszinózni?
  • bizgentyű
    Volt egy kis welcome drink állítólag,de én nem kaptam :D kimaradtam a szórásból,de mondjuk már jól voltam amikor oda értem! :)
  • JürgenKlinsmann
    Volt valamilyen Welcome ajándék esetleg?
  • bizgentyű
    Na én voltam! Királyság van!!! Tetszett a hely,csinos hostes lányok voltak! Szóval megérte elmenni! :)
  • JürgenKlinsmann
    Valaki el tudott menni a Mammutos megnyitóra?

• n3whous3
    Igen, csak hogy a törvényileg megadott nyerési esély is olyan kicsi, hogy kurvára nem éri meg, hacsak nem félkarú rablónák a "kivárós technikát" alkalmazod. És ennél nagyobb nyerési esélyt meg egyáltalán nem fog senki se beállítani.

btw nem ismered a Válasz erre gombot? Nagyon idegesítő, amikor egy gyorsan telítődő topikban valaki így válaszol és már 1 oldallal van visszább az, akinek szól...
  • JürgenKlinsmann
    Láttam már olyan helyet ahol nem nagyon törődtek ezzel... Különben is minden gépen van egy szabályozó amivel bármikor át lehet állítani ezeket az adatokat...
  • n3whous3
    Törvény szabályozza PONTOSAN mennyi lehet maximum/minimum a veszítés nyerés arány, szóval ez faszság amit mondasz...
  • JürgenKlinsmann
    Én itthon csak a Merkurban bízok, mert itt tényleg nincsenek előre beprogramozva a gépek arra, h csak veszíteni lehessen.
  • bizgentyű
    A mammut itt van a közelben. És ez a Merkur jó hely? Elég sok van az országban belőle, úgyhogy gondolom megbízható, de azért neked mégis van tapasztalatod.
  • JürgenKlinsmann
    Ha jól tudom 14 van az országban ebből 8 Bp-en. Vagyis csak 7 mert az egyik még majd csak 20-án fog nyílni a Mammutban. Tehát az ország bármelyik pontján is laksz biztos hagy találsz nem túl messze
  • bizgentyű
    És ilyenből sok van?
  • JürgenKlinsmann
    Ki lehet kalkulálni ha az ember sokat játszik. Csak sokat kell ott ülni, hogy kifigyeld milyen számok voltak eddig és mik azok amik még nem, mert azoknak nagyobb az esélye feltéve, ha nem buheráltak a gépeken. Ezért járok én a Merkurba, mert ott egy gép sincs buherálva tisztán folyik minden
  • bizgentyű
    Rulettről
  • JürgenKlinsmann
    Te most milyen játékról beszél igazából? : Mert nyerőszámok sokféle játékban vannak :)
  • nikeeee100
    Helló, senki nem tud semmit? Pedig elvileg itt kapok tanácsot:)király vagy kilences?:D
  • bizgentyű
    -.- ez komoly mennyiség:D:D:D
  • n3whous3
    -.-
  • bizgentyű
    Nyert már valamelyikőtök úgy, hogy a különböző módszerekkel kikalkulálta mi lehet a nyerő szám és meg is tette? Vagy nyertetek már spontán? Csak ráböktetek pár számra, és már meg is volt a jó kis nyeremény?:D
  • nikeeee100
    elég magasak nekem ezek az esély és valólszínűsítés számítások. Valaki megosztja velem a lényegét? Jut eszembe a tévhitekkel ellentétben középiskolában sosem jutnak el eddig, mert az exponenciális egyenleteknél elvérzik az osztály, és érettségiig azt nyüstölik:D Úgyhogy a pikírt megjegyzések alól mentesítsetek:D:D:D
  • n3whous3
    úristen, idióta
  • kaba777
    Msn-es aknakereső bajnokság indul:) még vannak szabad helyek: érdeklődni msnen: [email protected] címen!
  • n3whous3
    Vágom, de nem most volt és most csak arra tudok gondolni, hogy akkor

te szerinted

egymás után 10 lottósorsolás során kihúzva pl. a 15-ös szám az ugyanannyira esélyes, mint az, hogy 25x húzzák ki egymás után...
  • Emmegki
    Persze! :)
  • Vlala #66
    Ez nagyon jó! Kiírhatom az aláírásomba?
  • ivjoe
    Egymástól független eseményekről hallottál már? :D Viharos prof. segít. :D
    Ha 10x kihúzták a 24-et, 11-ik húzásnál is ugyan akkora a valószínűsége, hogy kihúzzák, mint a többi számnak. :D
  • Emmegki
    Van jó szakirodalom a témában:

A szrencsejáték adó azoknak akik hülyék a matematikához.