Szeretsz játszani?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Honnan tudod, hogy itt nem játszik be a kvantumfizika? 😊
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ha meg netalántán másnak is telitalálatosa lenne, akkor rojtosra szívtad.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Egy húzás nem fogja megkérdezni az elõzõtõl, hogy az milyen volt, mert õ más szeretne lenni.
Ha hallottál az egyenletes eloszlásról, akkor a hosszú sorozatok sem lehet nagy újdonság. Számold csak ki, hogy mondjuk ha egy érmét dobálsz, akkor 10 000 feldobásból mekkora az esélye egy 10-es sorozatnak! Ugye-ugye?
púúúúú
\'\';!--\"{()}&?!:,@#
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Tanulok, mert a befektetett energia egyszer meghozza gyümölcsét...és mint tudjuk, a gyümölcsből pálinkát lehet főzni! ;) http://nyaralasitthon.com
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
ugyanakkora eséllyel játszik másnap is
nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
púúúúú
Az egyedüli esélynövelést csapatban lehet elvégezni, 5-ös lottóra pl az, hogy megvesztek haverokkal 90 szelvényt, azon 4 szám állandó, maradék 1 1-90-ig variálódik. Így "egész jók" az esélyek...
púúúúú
nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
---life is a give me 5---
nah pont jókor néztem erre felé...
szombaton mondta egyik haverom hogy létezik egy másfajta lott- ezt azután mondta, miután megint nem nyertem (sokadszorra) tuti lotto a neve
várjatok keresek valamit a neten is róla!!!
mert vagy elrepül, vagy nem
púúúúú
esélyed meg 50-50, vagy nyersz, vagy nem😊
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬