Három részben jön a StarCraft 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Este 7 felé léptem be, 3 óra alatt volt 2x5 perc szerver restart (vacsora készítés, kaja), reggelre meg már semmi gondja se volt. Addonok fele kb már mûködött tegnap, másik felét meg ki kell kapcsolni, míg nem frissíti a WoWMatrix, aztán majd azok is jók lesznek. Ez egy abszolút sima patch volt, ahogy azt már BC során megszokhattuk.
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
Éppenséggel ha megvan a történet,a pályákat már nem ördöngösség megcsinálni..és hát az egységek adottak,a képességeik adottak (végtére is multiban mehet a móka..)
Szóval meg ne magyarázd,hogy ezt csakis értünk a teszik,hogy nekünk jó legyen,mert behalok..😄
Csak azt várom,mikor jelentik be,hogy mondjuk a D3-ban csak 1 kezdõ karakter lesz,a többit meg kell venni külön,,vagy mondjuk ha esik 1 tárgy,csak akkor veheted fel,ha fizetsz érte....vagy vmi ilyesmit😄
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Ha ez lenne a SC1 és csak 1 fajjal lenne,senki sem fanyalogna nagyon..De ez a 2. rész,az 1. folytatása és olyan mondvacsinált ürüggyel akarnak pénzt lehúzni az emberektõl, hogy nem tudom sirjak vagy nevessek..(az oviban különb süket dumákat toltunk..)
Nem kell, hogy kint legyen és szidjuk..ez a bejelentés elég ahhoz,hogy kivánjam nekik az alábbit: dugjátok fel magatoknak....
Kiváncsi lennék, hogy görbülne a szád,ha a kedvenc játékodat pályánként kellett volna/kellene megvenned?
RTS fejlõdéshez meg annyit, hogy még mindig a SC1 az egyik legjobb (ha nem a legjobb) ezen a téren, a többi cég "fejlõdését" én sokszor csak casualos butításnak éreztem. Legutóbbi C&C egy viccz volt pl. Gyorsanvégigrohanós hogy meglegyen és nem megvevõs. Azért én még bízom a Blizzardban. Majd ha kezemben lesz a végtermék és tényleg szar, akkor majd kiaakadok. Addig meg félrerakom a megjelenésre a pénzt.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
pár év mulva el is tünhet a blizzard, ha így folytatja
Just avoid to falling into the hands of terrorists.
Az a vicc, hogy már mûvészetre emelik ezek a cégek a porhintést csak szerencse vannak olyan arcok akik szemüvegben járnak 😛
Nem kell a szerecsenmosdatás. A Bliz játékkiadási filozófiája jó volt, ezért ért el olyan magasra, ahová elért. Ez a mostani változás azonban egyszerûen botrány. 100%-ban megérdemlik, hogy senki ne vegye meg az SC2-õt, hanem töltse le, és játszon törttel. Én is ezt fogom tenni. Aztán ha kész lesz a 3 rész, és 1 rész áráért lehet majd kapni, akkor vegye meg szépen mindenki (2-3 év múlva).
Nem a szaros 10-20eFt miatt, mert lehet hogy 1 rész is megérne annyit, de ezt a filozófiát nagyon gyorsan el kell felejtenie a Blizznek, hogy félkész terméket fizettessen ki, majd még 2x. Ha hagyjuk hogy az SC2 így is sikeres legyen, akkor ebbõl rendszert fog csinálni. Ha meg az orrára koppintunk - ugye az eladásszám elég egyértelmû mutató - akkor talán észhez tér.
Mindig is szerettem végigvinni a single kampányokat, mielõtt bármiféle multiba belekezdek.
Mocskos szemétség ez az Episodolás, amit a HL2-nél is mûvelnek egy vicc. Csak nem tudok rajta röhögni.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Tudod nem csak multiból áll a világ,az SC1-nek odabaszos sztorija volt ám singleben...
Komolytalan:...igazad lehet,de sajna a végeredményen nem változtat😞
Majd kijön az elsõ harmad, és akármilyen hibája lesz, rá lehet fogni hogy "hát mert még ez csak egy része, ezt majd kijavítják...
A Spore-nál volt hasonló, hogy bármilyen kritikát mondsz a játékra, a rajongók zsigerbõl rávágják hogy "ezmajdkileszjavítvaazelsõkiegészítõben"
egyik esetben akkor egyiken sem lesz valami sok multi pálya. másik esetben meg az elsõ részt meg kell venni, hogy a másik kettõ is játszható legyen. egyik sem valami jó.
én is a csúsztatás mellett vagyok, egy - másfél év alatt már a játékosok többségének is lesz olyan gépe, ami szükséges a játékhoz.
A csúsztatott megjelenés szerintem egyáltalán nem probléma, legalább lesz RTS a következõ 2 évben is, valamint lesz lehetõség javítgatni a hibákat.