1876
-
Cat 02 #36 Én most találtam egyet magam mellett, csak messze van, szal majd du ellátogatok oda :) Már így is van 2 kövem... -
#35 Ha a world 2-ben vagytok esetleg középtájt, akkor Hidden Springst ajánlom, ott van store. -
Kromszi #34 Csak oda kell menni.. és sajnos a közelemben nincs olyan város ahol van store... -
Cat 02 #33 Az a gáz h tele vok, de nincs a környéken város ahol eladhatnám :S -
richard092 #32 Azt is a városban lehet.
General store-ban. -
Cat 02 #31 Cuccokat hol tudom eladni ? Mert mindig 2 órára rakom be, és mindig több esik mint kéne xD -
Kromszi #30 Hát igen.... elég sokat kell várni a dolgokra, és elég sokszor ki is vág... -
Cat 02 #29 Lehetne stabilabb a szerver... -
richard092 #28 Én nem megyek a Hungarian Ranchra jól elvagyok ott középen. -
Cat 02 #27 Én is befeküdtem egybe, majd holnap szerzek dohányt,búzát meg kéne újságot is eladni, de ahhoz még gyenge vok. -
Kromszi #26 Én találtam egy órára egy várost ahol felhúzták már a hotelt, be is feküdtem 10 dolcsiért :) -
Cat 02 #25 Megvan, csak közelembe nincs, sztem lassa nelkezdek mozogni a Hungarian Ranch fele :) -
richard092 #24 Abban a városban ahol már felépítették.
Ha rákattintasz a városra és nézed a városképet akkor ott megtalálod(ha már fel építették)
A városba úgy jutsz hogy ugyan itt ahol nézted a házakat rákattintasz az út jelző táblára és elbattyogsz a faluba. -
Cat 02 #23 És h tudok oda eljutni, vagy hol van ez a hotel ? -
richard092 #22 Klán nélkül is lehet aludni a hotelben.
A legolcsóbb szállás 10$. -
Cat 02 #21 "Energy points show if the character is tired or not. You cannot work all day and all night, at some point your character needs sleep, preferably in a hotel. An hour of work costs 10 energy points.
* 10 Minuten: 2 Erholungspunkte
* 30 Minuten: 6 Erholungspunkte
* 1 Stunde: 12 Erholungspunkte
* 2 Stunden: 24 Erholungspunkte
Whatever you do, your character constantly regenerates 3 energy points per hour, even while working or moving around."
3 pontot kapok óránként bármit csinálok, de hotelben gondolom több jön, de ahhoz meg klán kell :) -
richard092 #20 Ha nem csinálsz semmit akkor pihensz szerintem. -
Cat 02 #19 Neee, 2 órára benthagytam és még mindig nincs poszterem :D
Szal ma reggel elosztottam a statokat, és megint benthagytam 2 órát ... :)
Egyébként ha nem vagyok klánban van módja, hogy pihenjek ? -
Kromszi #18 Szerintem tökéletes -
Cat 02 #17 Valami ilyesmi jó lenne ?
Ha tetszik rakhatok az üres helyre, poster, cotton, cukor, meg a többi cucc emblémáját ::)
-
Kromszi #16 Én lv.5 vok
Sz.tem ez lesz egy kicsit nehéz.
20% az esély fél óra alatt hogy talál egy tollat a "Scare birds off the field" munka során -
Cat 02 #15 Ó baz :D -
Cutee #14 Nekem elég hamar meglett ez a küldi. Lehet volt benne némi szerencse. :p
-
richard092 #13 Én meg csináltam a poszterest csak rávágtam az újamra. -
Cat 02 #12 Én most Pószterrel vagyok így :) -
richard092 #11 Már van 2 magyar város(ennyit találtam) de csinálhatunk egy sajátot. -
#10 bah, gyapotot kell vigyek questben, írja hogy ha fél óráig dolgozom az 50% esély hogy lesz egy gyapotom, gondoltam dolgozok egy órán át és nem lett :D -
Cat 02 #9 Ötletes h megsérülhetsz munka közben :D Én eddig 1szer leégtem a napon (lol) meg megszúrtam magam tűvel :D -
Thanatos #8 eddig tényleg meglepően kreativabb mint az átlag lénynevelgetős/városépitgetős, we will see mi leszs belőle hosszabb távon :) -
Cat 02 #7 Jaja, vagy egy Hungary nevű, hogy hűek legyünk gyökereinkhez :P -
#6 kéne majd egy SG-s város :D -
Cat 02 #5 Yep, lvl 10-től lesznek kasztok is, nem tűnik rossznak egyáltalán!
-
#4 regeltem én is, nem tűnik rossznak. -
richard092 #3 Nem tudom még csak most kezdtem én is.
De szerintem olyan mint hasonló játékokban a klán. -
Cat 02 #2 Érdekesnek tűnik. A falualapítás mit takar? -
richard092 #1 Találtam egy böngészős vadnyugatos/szerintem jó játékot/.
Nincs magyar nyelven, jó ha tudsz angolul. Akit érdekel regeljen a 2es világba és ha akar ott megtalálhat KKRichard néven.
The West