1876
-
Kromszi #76 lvl 1 esben lehet megtalálni. csak nézegetni kell a városokat mert ott is változó hogy melyikbe mi van. előbb utóbb találni fogsz olyan várost ahol meg lehet venni a lvl 1es General Store ban -
Cat 02 #75 Blue banada-t honnan lehet szerezni ? Boltba csak fekét láttam (lvl 1esben) -
OculusDei #74 elsőre esett -
Kromszi #73 Nem tudja esetleg v.ki hogy hány %os luck-os munkánál találta a zöld, és a kék indián nyakláncot? Kellene a küldihez a 20as szinten de nagyon nincs kedvem megvenni. -
Kromszi #72 Jahh... azt dobja rendesen, bezzeg az indián nyakláncokat.... úgy néz ki hogy vehetem meg majd a küldihez -
Cat 02 #71 Borotvából nekem már kb 3 volt eddig.
De a zászlót nem dobja, pedig 12 % os esélyem van ... -
#70 na csak nyavajognom kellett, ma dobott végre zászlót, meg egy borotvát is :) -
#69 rohadt zászló nagyon nem esik nekem se, eddig minden lazán jött, de ezzel már rengeteget szívok. csak 2% a találási esélyem :s -
Kromszi #68 :) Nekem a flag elsőre megvolt :) viszont a pulykacombbal szívtam elég sokat. vagy 8-10x fordultam...
Most egy egész erdőt kell kivágnom... 8 fa kell a csaposnak. Utána leduelezek valami helyi csókát és kapok egy frankó pólót :) -
Cutee #67 Nekem pár nap alatt lett meg a zászló ilyen reggeli meglepetés volt, h megtalálta. Az a 180 xp mondjuk nagyon jól jött :) -
Cat 02 #66 Én vagy 10 szer voltam már minimum :D Pedig +10 %-os eséllyel találok cuccot... -
Thanatos #65 nekem második probálkozásra eset egy :DDD -
Cat 02 #64 Rohadt Union Flag nem akar esni, pedig 180 xp-t adna >.< -
OculusDei #63 köszi. töröltem a másik kettőt. -
Kromszi #62 Hát igen a cserék, és átadások nem megoldhatóak a játékban. Mindent magadnak kell összegyűjtögetni.
De ha mondjuk azt akarod hogy 2 v. több karakterrel nyomsz egy világot és saját várost alapítasz hogy gyorsabban menjenek a dolgok, valószínü egy idő után észreveszik hogy egy gépről nyomod a karaktereket és kivágnak. -
Cutee #61 Rules
§1) One Account Per Player
Each player must only play one account per world. It is not allowed to disclose your password to other players. You are not allowed to play or look after another player’s account.
Átadni pénzt nem tudsz magadnak, de ha több accod van elöfordulhat, h bannolnak...
-
OculusDei #60 tudok várost építeni saját másik accountok segítségével?
-
Cutee #59 igazság szerint nem tudom pontosan, még nem sikerült senkivel sem duelezni. (nincs meg még az épület) Lehet, h neki is elkell fogadnia, vagy csak akkor tudod, ha ép online. Néztem 1-2 város ahol felvan már húzva és ott volt a név mögött, h "duel" "sleep" ... még passzolom a kérdést. -
Cat 02 #58 És neki kell az engedélye ? Mert ez így parásan hangzik :D -
Cutee #57 ha van olyan épületed akkor tudsz duelezni vkivel aki:
1. vmelyik város tagja
2. ott is megvan az épület
meg persze akit lenyomsz annak bizonyos százalékban a pénzét is elveszed. (A bankbe lévőt azt nem tudod elvenni. ) -
Cat 02 #56 Az mi tud ? -
Cutee #55 Mi a Mortician-re gyúrunk... hentelni akarok -
Cat 02 #54 Majd Mustangot ott veszek, csak fel kell húzni :D -
Cutee #53 jaja, érdemes a saját városba venni. Vmiből más városoknak is fennt kell tartania magát :) -
Cat 02 #52 Basszus. Saját városban csak 250 $ a szamár :S -
OculusDei #51 csak world 3 volt nyitva. valaki arrafelé? bendeguz keresgéli a szerencséjét arrafelé ha valaki fel akarná venni vele a kapcsolatot. -
Kromszi #50 Gyere oszt letollak a ...ibe -
Cutee #49 -
Kromszi #48 jólvan, csak legalább annyi kelett volna: "Nem, kösz" vagy valami ilyesmi.
Sok sikert a Hungarian Ranch-ban -
Cat 02 #47 #41 :P -
Kromszi #46 miért nem írsz vissza a játékban? -
Cat 02 #45 Van új szeró. -
Kromszi #44 Srácok ha valakinek van kedve hozzánk csatlakozni szóljon! A játékban is Kromszi néven vagyok. -
Kromszi #43 Cutee, Nefestus néven játszik :) -
z@n3 #42 Cutee, alapítottam várost. Ha gondolod gyere. Kromszit már meghívtam, de téged nem találtalak. -
Cat 02 #41 Én inkább mek Hungarian Ranch-ba. -
richard092 #40 Csináltam egy várost. A neve: Magyar város
Ha csatlakoztok és nem tetszik a név akkor majd később megváltoztatjuk. -
Cutee #39 Meglettem lvl 10 :)
Head hunter lettem
Tud vki vmi értelmes város ahová belehet csatlakozni ?
A Hungarian Ranch az milyen, vkinek van véleménye róla ? -
Cat 02 #38 Lol, jó sok cucc esik :D
-
Kromszi #37 Azt nem tudjátok esetleg hogyan lehet cserélni vagy odaadni valakinek valamit? Csak mert Cutee-nak van 2db ugyanolyan nyaklánca és egyet odaadna de még nem sikerült rájönni hogy hogyan.