1876
-
strigfhild #116 Hu.Uj-zéland az fasza lehet.mit csinálsz ott dolgozol vagy nyaralsz.
Egyszer én is szivesen leugranék oda. -
strigfhild #115 Hello.Végre sikerült ide bejutnom.Strigfhild vagyok.
Van már valakinek városa a magyar1en? -
Kromszi #114 Kromszi vagyok az angol 2esen és a magyar 1esen is.
Egyébként lenne egy kérdésem. Ti használjátok a http://westtool.redio.de/ címet? The West Tool.
Csak mert nekem az inventory feltöltéssel vannak némi problémáim. Nem ismeri fel az "Szín woolly hat" (pl.: Gray woolly hat) nevű sapkákat. Nem tudom berakni a többi cucc mellé manuális hozzáadással sem. -
daleks #113 ooo ti nektek ajatekban mi a nevetek? -
#112 hej hungarian ranch!
Sajnos mostanában csak hbe-hóba leszek neten, mert újzélandon vagyok, de ha van szabad WiFi akkor jövök és teszem a dolgom :)
Ha még is kiraktok nem haragszom meg, de jó lenne maradni,
köszi
b-type -
Cat 02 #111 LoL, 1. legjobb lövő vok :D -
Cat 02 #110 Hja, 18. legjobb lövő vok, remélem sok ember csak sima játszogatós lesz, nem hc fosztogatós :P -
#109 uhh már most több mint 9000 regisztrált tag van. -
bojta #108 Elindult!!!!!Már regisztráltam!!! -
Cat 02 #107 "Tervezünk újításokat a The West-hez. Pontos megjelenési dátumot nem árulunk el, a fórumban találhatsz az újítás jellegéről információt.
* Egy sheriff elérhető lesz a városban.
* A párbajokban lesznek speciális képességek.
* A városok közt is lesznek lövöldözések. Ilyenkor a két város összes tagja egymás ellen harcol.
* A karakterosztályoknak külön kalandok lesznek.
* Árucsere"
jól hangzik :P -
Kromszi #106 És el is indult :)
-
Kromszi #105 www.the-west.hu
Jelszót kér az oldal, gondolom még fejlesztés alatt van, de sz.tem ez lesz az. Bár nem nemhiszem hogy bárki számára is nehézséget okozna az angol nyelvű oldal. Nem sok nyelvismeret kell hozzá. -
#104 hol lehet regelni?
mert mikor a reklámjára klikkelek nem jön be semmi:S -
Cat 02 #103 Fasza... :P Megyek arcoskodni xD -
CBool #102 Azért hirdetik, mert:
24.11.08 19:00
The West előreláthatólag holnap délután indul! Készüljetek! ;)
//Ezt a Klánháborúról másoltam.// -
#101 hol hirdetik magyarul? -
bojta #100 Csak azt nem értem, hogy akkor miért hirdetik magyarul.Mármint úgy, hogy azt gondolod ez egy magyar nyelven is játszható játék. -
bojta #99 Köszi a gyors választ :) -
Kromszi #98 csak angol nyelven elérhető.
www.the-west.net -
Cat 02 #97 Angolul csak. -
bojta #96 Sziasztok!
Szeretnék a West-tel játszani.Hol tudok bejelentkezni?A játék magyar nyelven is fut?
Köszi:Bojta -
blacksoft #95 Sziasztok!
Indítottam egy chatszobát a The West játék játékosai számára, függetlenül attól, mely szerveren játszanak. Ha van kedvetek ugorjatok be: http://www.mibbit.com/, #thewest.hu szoba. Az oldalra nem kötelező regisztrálni, de érdemes.
Üdv,
blacksoft (kettes szerver) -
Kromszi #94 de van egy másik oldal is ez sem rossz, van némi hasznos infó:
-
Cat 02 #93 Hungarian Ranch ?:) -
#92 2 -
Cat 02 #91 Szerver? -
#90 Banyek mindennap kapok invitálást városokba. Van valami jó kis magyar city ahova csatlakozhatok? Nincs kedvem külföldiekhez menni. -
#89 köszi, jó kis oldal, nem ismertem. -
Kromszi #88 www.weststats.com -
Kromszi #87 ha még valaki nem ismerné:
Elég sokminden fentvan, milyen küldihez mi kell stb... -
#86 na csak be kellett írnom, meg is van. "Laying railroad tracks" -
#85 Egy küldetésben kell szereznem 4 üveg vizet. Melyik melóba lehet szerezni? -
Cat 02 #84 Hehe, én akkor határoztam el h az leszek mikor tnap csak sima munka közben megtámadtak... :)
S4-en tolom most. -
Cutee #83 Soldier az aszem keményebb. De a Dueler az többet tud lopni. Én Dueler vagyok és eddig a legtöbb amit loptam az 63 gold volt. -
Cat 02 #82 Ha ilyen Duel-re menő alak szeretnék lenni, minek kéne lennem?
Soldier vagy Dueler ? Mert a Dueler-nek semmi sincs ami rakna a duelhez, max az h nagyobb a kedve. -
#81 szasztok :)
btipus reggem van a world2-n, és én is tagja, bár egyenlőre nem túl hasznos tagja vagyok a hungarian rancsnak. :)
lvl18 vagy lvl19 lehetek, és csináltam egy kis kaktert a world4-n is..
teljesen rendben lévőnek találtam eddig a játékot,,pláne hogy lehet automatizálni...ill. prémet kapni -
Cat 02 #80 Engem meglőttek és 1 hp-t vesztettem :D -
Kromszi #79 #77 Jaja az velem is megesett :) Néztem én is nagyot :) -
Cat 02 #78 Bazz, boltban csak headbang-at lehet venni :S Ám ma esett Red Banada, de hát ugye sárga kéne.. :D -
#77 ezen beszartam:
A cow kicks you. You lose 216 health points.
Jó nagyot rúgott