1876
-
#156 ráérsz kolbászolni, nem érdemes egy helyen maradni:) -
#155 kínlódás ja de a környékemen nincs város, ahova hívtak az is 6 óra :( -
#154 akkor pengessed a 10 dollárszokatvagy várni kell, de szerintem megéri a pénzt a hotel, egy kínlódás várni amíg feltöltődik. -
#153 még csak 5, szinten vagyok. -
#152 én is nulláztam sokszor. 1es szintű hotelszoba 8 óra szunyára ad 64 pontot vissza. 10$, adventurer osztálynak ingyenes. -
#151 Óránként 3 jön, ha hotelbe mész akkor annyi jön vissza amilyen szobát bérelsz. -
#150 azt nem írja ha 0-ra megy, meghalok szal eddig jó :D -
#149 az energia visszanyerést valami képesség növeli? -
#148 a melók mi alapján sikerülnek? 55%-os a búza aratás, csináltam 2 órán át és semmi :( -
#147 Tévedtem, idézem a helpet:
Az energiapontok a fáradtságodat mutatják. Nem dolgozhatsz éjjel-nappal, néha szükséged van némi pihenésre. Minél tovább csinálsz egy munkát, annál több energiapontot használsz el.
* 10 perc: 2 energiapont
* 30 perc: 6 energiapont
* 1 óra: 12 energiapont
* 2 óra: 24 energiapont
Munka és mozgás közben is 3 energiapontot regenerálsz óránként. Prémium fiókkal 4,5 pontot regenerálsz óránként. Ha a hotelben alszol, akkor még gyorsabban regenerálódsz attól függően, hogy melyik szobában alszol. -
#146 valami 3 pontot óránként asszem -
#145 ha nem dolgozok de kint vagyok a pusztában akkor simán piheni vissza az energiát a manusz? 1/100-on áll és szerintem ezért nem dolgozik rendesen :( -
#144 Punker néven dohányt szedek valahol lent :D -
kikko #143 Hihi mindjárt megkereslek -
#142 ott nem léptem be :D
de itt kicsit most el vagyok veszve sehol a közelben semmi ismerős név -
Cat 02 #141 Sztem felesleges sg-s várost csinálni, travianban is befuccsolt az sg-s klán :) -
#140 lett végül SG-s város? van felvétel? :D -
#139 van 1 törött piás üvegem kár hogy még nem tudom használni :D -
kikko #138 Te minek hamar lelőnek úgyis:D(vagyis én lelőlek) -
#137 na most én is kipróbálom :D -
#136 Regeltem, tetszik a játék :) Nem tudtok még ilyen játékot (pm-ben is jöhet)? -
#135 nekem ebből az szúrta a szemem először, h the cake is a lie :D
/me portal addict :D -
Cat 02 #134 Hát nem az igazi :D -
Cat 02 #133 Duel:
Cat 02 vs mates9
Results:
Strike: Left Shoulder - 9 HP :: Strike: Right Shoulder - 16 HP
No Hit :: Strike: Left Shoulder - 22 HP
No Hit :: Strike: Right Shoulder - 18 HP
No Hit :: Strike: Head - 16 HP
No Hit :: Strike: Right Shoulder - 18 HP
No Hit :: No Hit
No Hit :: Strike: Right Shoulder - 22 HP
Strike: Left Shoulder - 9 HP :: Strike: Head - 16 HP
Total health points - 18 HP :: Total health points - 128 HP
Cat 02 wins the duel, gains 31 experience points and steals $52 from mates9.
Report Converted by The Duel Converter -
Cat 02 #132 Próba
Duel:
[color=blue]Cat 02[/color] vs [color=red]mates9[/color]
Results:
[color=red]Strike: Left Shoulder[/color] - [color=red]9 HP[/color] :: [color=red]Strike: Right Shoulder[/color] - [color=red]16 HP[/color]
[color=green]No Hit[/color] :: [color=red]Strike: Left Shoulder[/color] - [color=red]22 HP[/color]
[color=green]No Hit[/color] :: [color=red]Strike: Right Shoulder[/color] - [color=red]18 HP[/color]
[color=green]No Hit[/color] :: [color=red]Strike: Head[/color] - [color=red]16 HP[/color]
[color=green]No Hit[/color] :: [color=red]Strike: Right Shoulder[/color] - [color=red]18 HP[/color]
[color=green]No Hit[/color] :: [color=green]No Hit[/color]
[color=green]No Hit[/color] :: [color=red]Strike: Right Shoulder[/color] - [color=red]22 HP[/color]
[color=red]Strike: Left Shoulder[/color] - [color=red]9 HP[/color] :: [color=red]Strike: Head[/color] - [color=red]16 HP[/color]
Total health points - [color=red]18 HP[/color] :: Total health points - [color=red]128 HP[/color]
Cat 02 wins the duel, gains 31 experience points and steals $52 from mates9.
Report Converted by The Duel Converter -
#131 Hali,
Létrehoztam egy várost a magyar szerveren. Aki csatlakozni szeretne irjon a játékban egy telegrammot ScR3Am nevemre. Hajrá mindenkinek! :)
/ScR3Am/ -
blacksoft #130 Erre nem is gondoltam. Akkor jelezni kellene a magyar játék fórumának Fordítási hibák vagy ilyesmi témájában, mert az a hiányzó nem nagyon félrevezető -
kikko #129 Nem haragszomDe a Magyar szerverről a segítség menüből másoltam ki.nem én fordítottam.Ott pedig ez van írva:) -
Cutee #128 Nézzd meg. Link
-
Fasiszta #127 Ez milyen játék? -
blacksoft #126 Már bocs, kikko, de nem teljesen pontos a fordításod
It is not useful to pray constantly.
éppen hogy azt jelenti, hogy
Nem éri meg folyamatosan imádkozni. -
kikko #125 zia. ezt írja a templomra a súgó.valamit biztos ad:) -
kikko #124 Templom
A templomban imádkozhatsz. Az ima hatása titok, sem itt, sem a segítségben, sem a fórumban nem található erről információ. A support sem fogja elárulni neked.
Az ima 15 percig tart, megéri folyamatosan imádkozni. -
#123 Imádkozni megéri? Ad valamit néha? -
blacksoft #122 A mai napon, 2008. december 1-jén, szerver- és közép európai idő szerint 14:00 táján lesz elérhető az ötös angol nyelvű szerver. Aki szeretne egy csapatban együtt játszani minél több magyarral, regisztráció után vegye fel a kapcsolatot blacksoft-tal a Telegrams-ra kattintva, a jobb oldali menüben. Aki korábban már játszott valamelyik angol nyelvű szerveren, nem kell újra regisztrálnia, ugyanazon a néven játszhat, egyszerűen a világ kiválasztásánál kattintson a World 5-re, majd a megerősítő kérdésnél kattintson a Play Now hivatkozásra. -
balty #121 A négyes szerven egyre több a magyar város én a Dórika városban találtam egy jó kis társaságot. Mi is most építjük a lehetőséget következő öt ember befogadásához. -
Cat 02 #120 Én s4-en Dodge-ba vok :)
Ám magyar szerón alakulnak lassan a városok. -
hollófernyiges #119 Bogarászd végig a ranklistát, van pár magyar nevű, a legtöbb pontja New Budának van. Én a Szellem Tanyára költöztem, nálunk most épül a lakóház a következő 5 embernek. -
#118 csasvargom egyenlőre :)...ringázom-sátrazom..angolozom, dolgozni nem egyszerű, mivel nekünk nem jár munkaengedély :)..csak munkaajánlatra, az meg nem jár munkaengedély nélkül :)) -
Adathor #117 Hy!
Angol 4-es világban van magyar város? Sajnos nem rendelkezem olyan angol tudással, hogy egyébb városba bejussak, csak a játékhoz elég. Ha van akkor jó lenne ha be is venne valaki. :)
Angolon és magyaron is Adathor néven futok.
Üdv!