1876

\"\"
\"\"\"\"
  • Apus
    ráérsz kolbászolni, nem érdemes egy helyen maradni:)
  • Punkerwork
    kínlódás ja de a környékemen nincs város, ahova hívtak az is 6 óra :(
  • Apus
    akkor pengessed a 10 dollárszokatvagy várni kell, de szerintem megéri a pénzt a hotel, egy kínlódás várni amíg feltöltődik.
  • Punkerwork
    még csak 5, szinten vagyok.
  • Apus
    én is nulláztam sokszor. 1es szintű hotelszoba 8 óra szunyára ad 64 pontot vissza. 10$, adventurer osztálynak ingyenes.
  • Fenrir
    Óránként 3 jön, ha hotelbe mész akkor annyi jön vissza amilyen szobát bérelsz.
  • Punkerwork
    azt nem írja ha 0-ra megy, meghalok szal eddig jó :D
  • Punkerwork
    az energia visszanyerést valami képesség növeli?
  • Punker
    a melók mi alapján sikerülnek? 55%-os a búza aratás, csináltam 2 órán át és semmi :(
  • Apus
    Tévedtem, idézem a helpet:

Az energiapontok a fáradtságodat mutatják. Nem dolgozhatsz éjjel-nappal, néha szükséged van némi pihenésre. Minél tovább csinálsz egy munkát, annál több energiapontot használsz el.

* 10 perc: 2 energiapont
    * 30 perc: 6 energiapont
    * 1 óra: 12 energiapont
    * 2 óra: 24 energiapont

Munka és mozgás közben is 3 energiapontot regenerálsz óránként. Prémium fiókkal 4,5 pontot regenerálsz óránként. Ha a hotelben alszol, akkor még gyorsabban regenerálódsz attól függően, hogy melyik szobában alszol.
  • Apus
    valami 3 pontot óránként asszem
  • Punker
    ha nem dolgozok de kint vagyok a pusztában akkor simán piheni vissza az energiát a manusz? 1/100-on áll és szerintem ezért nem dolgozik rendesen :(
  • Punker
    Punker néven dohányt szedek valahol lent :D
  • kikko
    Hihi mindjárt megkereslek
  • Punker
    ott nem léptem be :D

de itt kicsit most el vagyok veszve sehol a közelben semmi ismerős név
  • Cat 02 #141
    Sztem felesleges sg-s várost csinálni, travianban is befuccsolt az sg-s klán :)
  • Punker
    lett végül SG-s város? van felvétel? :D
  • Punker
    van 1 törött piás üvegem kár hogy még nem tudom használni :D
  • kikko
    Te minek hamar lelőnek úgyis:D(vagyis én lelőlek)
  • Punker
    na most én is kipróbálom :D
  • FZoleee
    Regeltem, tetszik a játék :) Nem tudtok még ilyen játékot (pm-ben is jöhet)?
  • Kicsikiraly
    nekem ebből az szúrta a szemem először, h the cake is a lie :D

/me portal addict :D
  • Cat 02 #134
    Hát nem az igazi :D
  • Cat 02 #133
    Duel:
    Cat 02 vs mates9

Results:
    Strike: Left Shoulder - 9 HP :: Strike: Right Shoulder - 16 HP
    No Hit :: Strike: Left Shoulder - 22 HP
    No Hit :: Strike: Right Shoulder - 18 HP
    No Hit :: Strike: Head - 16 HP
    No Hit :: Strike: Right Shoulder - 18 HP
    No Hit :: No Hit
    No Hit :: Strike: Right Shoulder - 22 HP
    Strike: Left Shoulder - 9 HP :: Strike: Head - 16 HP
    Total health points - 18 HP :: Total health points - 128 HP
    Cat 02 wins the duel, gains 31 experience points and steals $52 from mates9.

Report Converted by The Duel Converter
  • Cat 02 #132
    Próba

Duel:
    [color=blue]Cat 02[/color] vs [color=red]mates9[/color]

Results:
    [color=red]Strike: Left Shoulder[/color] - [color=red]9 HP[/color] :: [color=red]Strike: Right Shoulder[/color] - [color=red]16 HP[/color]
    [color=green]No Hit[/color] :: [color=red]Strike: Left Shoulder[/color] - [color=red]22 HP[/color]
    [color=green]No Hit[/color] :: [color=red]Strike: Right Shoulder[/color] - [color=red]18 HP[/color]
    [color=green]No Hit[/color] :: [color=red]Strike: Head[/color] - [color=red]16 HP[/color]
    [color=green]No Hit[/color] :: [color=red]Strike: Right Shoulder[/color] - [color=red]18 HP[/color]
    [color=green]No Hit[/color] :: [color=green]No Hit[/color]
    [color=green]No Hit[/color] :: [color=red]Strike: Right Shoulder[/color] - [color=red]22 HP[/color]
    [color=red]Strike: Left Shoulder[/color] - [color=red]9 HP[/color] :: [color=red]Strike: Head[/color] - [color=red]16 HP[/color]
    Total health points - [color=red]18 HP[/color] :: Total health points - [color=red]128 HP[/color]
    Cat 02 wins the duel, gains 31 experience points and steals $52 from mates9.

Report Converted by The Duel Converter
  • ScR3Am
    Hali,

Létrehoztam egy várost a magyar szerveren. Aki csatlakozni szeretne irjon a játékban egy telegrammot ScR3Am nevemre. Hajrá mindenkinek! :)

/ScR3Am/
  • blacksoft
    Erre nem is gondoltam. Akkor jelezni kellene a magyar játék fórumának Fordítási hibák vagy ilyesmi témájában, mert az a hiányzó nem nagyon félrevezető
  • kikko
    Nem haragszomDe a Magyar szerverről a segítség menüből másoltam ki.nem én fordítottam.Ott pedig ez van írva:)
  • Cutee
    Nézzd meg. Link

• Fasiszta
    Ez milyen játék?
  • blacksoft
    Már bocs, kikko, de nem teljesen pontos a fordításod

It is not useful to pray constantly.

éppen hogy azt jelenti, hogy

Nem éri meg folyamatosan imádkozni.
  • kikko
    zia. ezt írja a templomra a súgó.valamit biztos ad:)
  • kikko
    Templom

A templomban imádkozhatsz. Az ima hatása titok, sem itt, sem a segítségben, sem a fórumban nem található erről információ. A support sem fogja elárulni neked.
    Az ima 15 percig tart, megéri folyamatosan imádkozni.
  • Mephike
    Imádkozni megéri? Ad valamit néha?
  • blacksoft
    A mai napon, 2008. december 1-jén, szerver- és közép európai idő szerint 14:00 táján lesz elérhető az ötös angol nyelvű szerver. Aki szeretne egy csapatban együtt játszani minél több magyarral, regisztráció után vegye fel a kapcsolatot blacksoft-tal a Telegrams-ra kattintva, a jobb oldali menüben. Aki korábban már játszott valamelyik angol nyelvű szerveren, nem kell újra regisztrálnia, ugyanazon a néven játszhat, egyszerűen a világ kiválasztásánál kattintson a World 5-re, majd a megerősítő kérdésnél kattintson a Play Now hivatkozásra.
  • balty
    A négyes szerven egyre több a magyar város én a Dórika városban találtam egy jó kis társaságot. Mi is most építjük a lehetőséget következő öt ember befogadásához.
  • Cat 02 #120
    Én s4-en Dodge-ba vok :)

Ám magyar szerón alakulnak lassan a városok.
  • hollófernyiges
    Bogarászd végig a ranklistát, van pár magyar nevű, a legtöbb pontja New Budának van. Én a Szellem Tanyára költöztem, nálunk most épül a lakóház a következő 5 embernek.
  • b-type
    csasvargom egyenlőre :)...ringázom-sátrazom..angolozom, dolgozni nem egyszerű, mivel nekünk nem jár munkaengedély :)..csak munkaajánlatra, az meg nem jár munkaengedély nélkül :))
  • Adathor
    Hy!

Angol 4-es világban van magyar város? Sajnos nem rendelkezem olyan angol tudással, hogy egyébb városba bejussak, csak a játékhoz elég. Ha van akkor jó lenne ha be is venne valaki. :)
    Angolon és magyaron is Adathor néven futok.

Üdv!