1876
-
#196 a peca jó ott találtam törött üveget késeléshez, csak kéne még 2 XP hogy használni is tudjam :D -
Cat 02 #195 Nekem halászott, kerítést javított, pulykát ölt, meg párbajozott 1 keveset :P -
#194 ma nem csináltam semmit, szunyált 8 órát aztán imátkozott, ezután 4 órán át madarakat kergetett a szerencsétlen karakter, hát milyen élet ez? :( -
Cat 02 #193 De komolyan veszed :P -
#192 most elmentem búzáért a qrvának. -
Cat 02 #191 Csinálj más questet közbe, utána menny vissza arra :) -
#190 bíztassatok még, 4 óra szopás eddig..... -
Kromszi #189 Hát igen, ezt megoldhatták volna máshogy is. Aréna vagy valami hasonló. -
PayneStreet #188 Automatikusan megy a párbaj?
Az gáz. -
PayneStreet #187 Payne a nevem a játékban. -
Cat 02 #186 Nem lehet elutasítani. -
PayneStreet #185 Valaki tudja-e, hogy a párbajnál, hogyha kihívnak, akkor van ilyen elfogadás, elutasítás, vagy automatikusan megy a párbajozás? -
PayneStreet #184 Sziasztok!
Én új vagyok itt, már 16. színtű a magyar szerveren!
Már sok mindent megtudtam a játékról, és bármilyen kérdésre válaszolok!
Remélem sokra tudom a választ:) -
#183 pedig dupla imát mondtam előtte, hátha az segít..... -
Cat 02 #182 Zászlószerzést imádni fogod : -
#181 én még az angol szerveren 3 napig szöszöltem azzal :) volt akinek 2 óra után dobott. -
#180 f@szom 2 órát vacakoltam a madárilyesztőkkel és nem talált tollat :( -
Cat 02 #179 Az energiapont folyamatosan megy fel miközben alszol, csak gyorsabban. Szal ha megszakítod ott megáll ahol van :)
Ám tényleg szopancs új patch. Már nem tudom csinálni a bőrcserzést >.< -
#178 ha többször imátkozok összeadódik a "bónusz" -
#177 mindegy most ezt a 8 órát már végig várom, majd délután suli után megyek aratni a csajnak :D -
kikko #176 Nem kell a világ végére menni mindenhol van munka:)
Ha megszakítod az alvást időarányosan adja oda a pontot amennyit aludtál annyi pontot kapsz. -
#175 mert mindneért a világ végére kell menni, több pont kell stb :(
ha mondjuk csak 2 vagy 4 órát szunyálok a hotel-ban akkor a fele energia megy fel? -
kikko #174 Miért? -
#173 ez az új patch tényleg szivatás :( -
Kromszi #172 Nem -
Cat 02 #171 Roberttown-os vagy ? :D -
Kromszi #170 nálunk is
-
Cat 02 #169 Párbaj még bugos ? Mert klántárs írt supportnak, azok meg kb őt hülyézték le... :P
Ám Westeránokban van Hotel :P -
Kromszi #168 Máshogy pedig nem fog működni... -
#167 Valahol nincs hotelkereső? xD Körülnéztem a környékemen, de lassú, és nincs kedvem nézegetni merre van hotel :( -
Kromszi #166 Bár ahogy nézem a http://www.weststats.com oldalt frissítették. -
Kromszi #165 Elég érdekes lett a frissítés, angol és magyar szerveren is egyaránt!
Ahogy látom elég sok minden változott, van olyan munka amit idáig tudtam csinálni most már nem.
Hát nem tudom így jó lesz e. A legnagyobb problémám az az hogy nincs hozzá normális Stat vagy Tool oldal. Amik voltak azok most elavultak lettek és nem tudom mikor fogják frissíteni őket.
Amit kértem pár bug fix-et azt is kb 1 hét volt mire megcsinálták.
Úgyhogy megyünk előre az ismeretlenbe :) -
#164 viszont felnyomták a limiteket, amiket eddig tudtam csinálni, most van amelyiket nem tudom :s -
#163 cipőpucolás :D -
Cat 02 #162 Új munkák :D
Fűnyírás a legelőn xD -
kikko #161 Már igen új melók lettek:) -
kikko #160 nem -
#159 ti most be tudtok lépni? -
kikko #158 egyenlőre nem kell semmire de lehet később kelleni fog elfér a zsákodba azzal az 1$al meg nem sokra mész:) -
#157 az első feladatban kapott üres üveg kell valamire, vagy eladjam?