1876
-
#236 A játék belső fórumába be lehet valahogy linkelni egy játékos profilját? -
#235 elötte menj el 1x - 2x imátkozni. -
ricsa008 #234 hollótollat meddig kell keresni már kerestem 2x2 óráig , 1 óráig, 3.30 percig, meg 5x10 percig de semmi -
kikko #233 Munka kész: Erőd védelme 2008.12.09.-án 7:40 órakor delete
Erőd védelme
Motiváció
73%
Időtartam 2 óra
Fizetség $ 10
Tapasztalati pont 14 tapasztalati pont
Szerencse
Bunkósbot
Északi államok zászló2 -
ricsa008 #232 kössz igazad van -
Cat 02 #231 Madárijesztés talán -
ricsa008 #230 üdv
hollótoll -at kell keresnem azt merre találok? -
Kromszi #229 LOL
Hihetőség 3/5
Print scr? -
#228 néha én se érzem magam annak :D -
#227 Te most ki vagy amúgy? Mert a hozzászólásaid alapján nem tünsz az igazi Punkernak. -
#226 2 óra nádvágás 4 TP és 4 adag cukor ez így menne mindig nem is lenne rossz. -
#225 pedig onnan jönnek a legjobb cuccok :(
megálltam 8.-on 2 küldetés lenne de egyiket se tudom csinálni még. -
kikko #224 Úgy hogy a horgászatra 0% a tapasztalat:) menj olyan helyre ahol minél nagyobb a tapasztalat %-a:) -
#223 1 órát pecáztam, erre 0 TP ez hogy lehet??? -
#222 algazöld legalább? :) -
#221 hehe kipecáztam 1 zöld poncho-t (+7 kitérés) + 1 halat :D -
Cat 02 #220 Gyakrabban esik cucc :P -
#219 ehh nagyon elcseszték az egészet ezzel az update-el -
PayneStreet #218 pedig azt írta a súgó, hogy mindkét városban lennie kell. -
Cat 02 #217 Elég ha náluk van temetkezési vállakozó ... -
PayneStreet #216 Valamit nem értek.
Hogy hívnak ki párbajozni az emberek, ha 1 nem is vagyok a városomban, 2 nincs is temetkezési vállalat, 3 nem vagyok ONLINE ? -
#215 Babot 1 munkaponttal sikerült szereznem :D Először 2 óra alatt 2 db-ot, majd imádkoztam (mondván, ezután hátha megint szerencsém lesz) és újra 1 óra alatt 1 db-ot :) Lehet ér valamit ez az ima :D -
#214 hehe dupla ima után sikerült a madár toll :D
most bab vagy kalapács kell, melyik egyszerűbb? :D
ja és 8. szint gránit kaviccsal dobálózhatok :D -
Cat 02 #213 Alregpowa =]
Ám lol. Szerverelső megint kihívott párbajra és megint győztem ... 66 xp :P -
#212 na ezt kipróbálom majd :D
-
kikko #211 3x imádkoztam egymás után:) és másnap 70%-os munkakedvvel 2óra erődvédésre kaptam 2!!zászlót meg egy bunkósbotot:) -
PayneStreet #210 Mindent növel, csak ezt nem jelzi ki(Tárgy találati esély, pénz, tapasztalat stb.) -
hollófernyiges #209 Én nem számoltam de kilencedik szintje őrzöm azt a rohadt erődöt és bár az ugyanúgy 2%os random tárgy esett már, zászló sehol. Szóval a jó édes mutterjét annak aki kitalálta... -
#208 nem a szerencsét növeli véletlen szerűen? -
#207 Lehet csak éppen értelmét nem látom:
"A templomban imádkozhatsz. Az ima hatása titok, sem itt, sem a segítségben, sem a fórumban nem található erről információ. A support sem fogja elárulni neked."
Eddig sohasem történt nálam semmi. -
#206 a gyakorlatban melyik karakter típus vált eddig legjobban be? XP alapján a munkások kapnák a legtöbbet. -
#205 plakátolés előtt érdemes imátkozni? :D -
kikko #204 Semmit sem érdemes venni hacsak nem kalandhoz kell és gyorsan be akarod fejezni. -
#203 azt tudom hogy lenne kedvezmény, de még nem tudtam csatlakozni városhoz (még csak 7. szinten vagyok) -
Cat 02 #202 Nem kell a városában lennie. Neked kell odamenni ha ki akarod hívni :P
Punker: csatizz városba, akkor olcsóbbak a cuccok, szamár is csak 250, 1000 helyett.
Ám nem mind1 h "kés" v gránit. "Kés"-hez vigor kell (ütőerő magyarul asszem), gránithoz pedig Shooting (lövés(?)). Egyik közelharci, másik lőfegyver. -
#201 Fekete nyakpántot érdemes megvenni 80$-ért vagy majd találok úgyis? -
PayneStreet #200 A kihívott játékosnak a saját városában kell tartózkodnia, vagy ONLINE kell lennie, hogy ki tudd hívni. Ha éppen a hotelben van, akkor sem tudod kihívni. -
PayneStreet #199 Képzeljétek el, én a zászlót 6 óra alatt szereztem meg.
4 órát próbálkoztam, nem sikerült.
az utolsó két óra előtt elmentem imádkozni.
És sikerült, mellé kaptam egy ajándék tárgyat is -
#198 na de 1 zászló összetett dolog ez meg 1 tetves madártoll.
na éjjel találtam gránitot 1-15 sebzés, bár szerntem még jobb a 3-13-as törött üveg (népi nevén nigger bicska by Clerks2) -
kikko #197 A zászlót kb 34óra munkával kaptam meg úgyhogy nyugi Punki