1876
-
#316 meg 300-at is nem? asszem a csaj adja azt a küldit is. -
Cat 02 #315 Lesz olyan amikor 170 dolcsit kell leadnod ^^ -
#314 mehetsz drágakövet keresni :D -
#313 Baaaaaaz megvettem a zöld(atlantisban) meg a kék nyakláncot a küldetés 600 dolcsiért erre jutalmam 20 tapasztalat és még a nyakláncok is eltüntek! -
ricsa008 #312 üdv
Zöld indián nyakláncot keresek de a legközelebbi város amibe tudnák venni 13 órányi gyalogra van
ha van valaki akinek van a vegyesboljában ilyen az szóljon
Világ 1 Dahaka City -
#311 van valakinek az 1 es világban mert engem nem enged oda és ott az ö9szes haverom. -
Cat 02 #310 Titok, egyesek szerint növeli a tárgy találási esélyed, de h mi igaz belőle. -
Roteiro #309 Sziasztok!
Vlki letudná írni h az ima mi célt szolgál? -
Cat 02 #308 Ám külsősök azt nem látják. Csak a 2 szinttel kisebb cuccokat (bolt szintjéhez mérten)
Tehát pl nálünk se látják az új fegyverek amit kaptunk fegyverkovács 7-el, csak azokat amiket a fegyverkovács 5 tud. -
Kromszi #307 A mi városunkban van indián nyaklánc, magyar 1es világ.
Játékban is Kromszi néven vagyok.
-
#306 hehe már vagy 10x próbáltam marha szarvat szerezni, előtte 2 ima erre 1 sapka 2 db szarv rögtön :D -
blacksoft #305 Ha nem találsz munka közben, akkor a General Store-ban vehetsz magadnak. -
#304 Indián láncokat hol lehet szerezni? -
ricsa008 #303 Holnap én is megalpítom a városomat a világ 2 őn -
#302 nah regeltem én is
egyik haverom mutatta, eddig érdekes :) -
#301 hogyne, vannak háborúk :D (volt anno Magyar-Cseh háború, miénk lett egész Szlovákia, aztán a Magyar-Román háború után már csak az ország kb negyede maradt meg :D) -
#300 ismerem, de nem tetszik :D Más? :D -
Cat 02 #299 Off: itt lehet háborúzni meg ilyenek ? :D -
#298 erepublik :D ha érdekel piriviben adj email címet és megy a meghívó :D -
#297 Amúgy nem tudtok még ilyen böngészős játékot? Gameforge játékok kizárva :D -
Cat 02 #296 2+1 nem jó ?
Ám lol, elmentem párbajozni robitown-ba, erre 33 hp-m maradt :D Szal kénytelen vagyok ott aludni :s -
#295 szerintem nekem valami bug miatt beakadt az idő számláló...... -
nekem jó -
#293 most komolyan van erre valami ötlet most vágtam fát 2*2 órát és nem adja meg szerinte nincs kész. -
#292 a 2-es szerveren már van kb 10 db fám, de szerinte nincs meg a 3 óra...... -
blacksoft #291 Elindítottam a The West Hírlap weboldalamon belül a Fórumot. Itt kereshet ki-ki magának csapatot a településére, beszélgethettek, barátkozhattok egymással, természetesen különböző szerverre bontva külön-külön fórumtémákon belül. A cím: http://thewest.tarhely.biz/forum/index.php -
Cat 02 #290 Nyami, lvl 5ös a hotelünk. -
blacksoft #289 Szia FL Zoli,
Nekem van egy városom az ötös szerveren, ugyanezen a néven játszom ott is, ha még érdekel egy 4 fős, 3:1 arányban magyar falu, akkor keress meg a játékban (dél-keleten vagyunk), a falu neve DogVille.
Üdv,
blacksoft -
ricsa008 #288 üdv és Boldog Karácsonyt mindenkinek
a párbajokra van valakinek valami hatásos beállítása? -
Cat 02 #287 Muhaha, még 3 szint és 600 $ és lesz pontos elöltöltősöm :D -
Kromszi #286 hát ha csak 8as szintű vagy akkor sz.tem érdemes még elkezdened a magyart.
sokkal jobb így a közösség.
Már csak a 2es szerverre tudsz jönni, de a 8as szintet eléred 2-3 nap alatt. -
FL Zoli #285 Én az 5 ös angol szerveren vagyok( ma tudtam meg, hogy van magyar szerver is:), de már nem kezdem előlről) Szal jelenleg 8 as szintű vagyok keletre tartok, mert ott van elég sok magyar város.
Behemot néven vagyok. Remélem találok vmi normális közösséget -
Cat 02 #284 lol... :D -
#283 Horgászbotos küldetés lesz? azt ne adjam el?
előtte kerítés javításnál rögtön 2 kalapácsot is találtam :D
2-es szerver jobban adja a cuccokat. -
Cat 02 #282 +1 pontot az Ütőerőre asszem :) -
#281 megkaptátok mindannyian ezt a küldit?
Cél: Vágj fát 3 órán át és hozz 4 deszkát.
Igényel: Jutalom:
Fa 0/4
Favágás (3 óra)
Jutalom:
+ Ismeretlen
tuti valami karácsonyfát kapunk :) -
#280 nem, meguntam elmentem pulykára vadászni, most meg aranyrögöt keresni. -
ricsa008 #279 Punker sikerült már a zászló? -
Cat 02 #278 Én nyomom, de van városom =] -
#277 heyho
ha akad aki angol szerón nyomja 4. világon várjuk a városunkba :)
Aybabtu a neve, jelenleg 8an vagyunk és fejlődünk szépen lassan