1876
-
#356 1-esen New Pécs Cityben(11 hely) 2-esen Dirty Cityben (5 hely) szivesen várunk mindenkit -
dollbaby #355 Üdv.!
aki a hu2-ő szerveren játszik és nincsen faluja az keressen meg a játékban
oliversoft a nevem. a falu nemrég épült de folyamatosan fejlesszük . -
ProKOB #354 Üdv! A hu2 serveren szeretnék csinálni egy Banditát(Párbajhős). Tudnátok ajánlani egy magyar várost ahova kellenék és egy kis segítséget is kaphatok? -
Cat 02 #353 Nah, bekerült és működik is, a 2. linket aki még nem ismerné, lesse meg :) -
#352 nem rossz -
Cat 02 #351 Ez jó lesz bannernak ?
-
Kromszi #350 a elvileg kedden lesz aktiválva a frissítés.
szerverleállás stb.. -
Cat 02 #349 Térképnél van egy új menüpont, "Kalandosztók". -
#348 mik? -
#347 szerintem még nem rakták be őket, én is kerestem. -
Ben11 #346 hol vannnnak a kalandkiosztok???? -
Kromszi #345 jaja.. nekem is volt olyan akinek ítam de nem válaszolt mert inaktív.. gondolom.. most az van a feladó helyén hogy "System-message" :) -
#344 Úgy vette ma észre az egyik cimbim, mintha törölnék az inaktív karaktereket. Legalábbis a város körül eltünedeztek:) -
Kromszi #343 ha fejlődőképes városban vagy, tök felesleges küldizni, úgyis megtudod majd venni a cuccokat a boltokban amiket esetleg ad majd a küldi. -
#342 akad jópár ilyen :( -
#341 eléggé kiakaszt néhány quest. szerezzek vonatjegyet. húdejó, most gyúrhatom építésre a kalandor karakterem :s -
#340 saccperkábé olyan 42 körül lehet :D:D:D -
Cat 02 #339 Szupertitkos :P -
#338 olyan titkos h h áll a gunsmith? :) -
Cat 02 #337 Csak lvl 10-ig építhető -.-' Remélem nem tol rá senki se 2 órát :D
-
ricsa008 #336 jah:( -
#335 2-es szerver megint lehalt :( -
Xefande #334 Xedves fórumozók, létrehoztam egy közösségi oldalt a the west és hasonló játékok számára: http://virtualisnevelde.xefande.com
Ha van klánotok akkor regisztrálhattok a klánotok számára egy jelszóval védett zárt fórumot amit csat ti láttok: http://virtualisnevelde.xefande.com/forum/viewtopic.php?f=63&t=29 -
#333 szerintem lassan megszokásból, 1x - 2x jött be eddig fullosan. -
Cat 02 #332 Hát lassan megy fel, igazából 80 % alá nem szabad esned... ima-t meg nem tudom miért erőltetitek ennyire :D -
#331 aludtam 8 órát, 2 ima, most fátvágok, párbajra 64% a motiváció :( -
Cat 02 #330 Úgy mint a sima munkáét, mást csinálsz és alszol :) -
#329 Kalandorként a párbaj motivációt mivel tudom növelni? -
#328 Igen, ki kéne vágni mindet a fenébe, és újra megnyitni a világot. Sokan jönnének még az egyesbe, de nem lehet már regisztrálni. :( -
#327 erről jut eszembe, jó lenne ha az ilyen egyszerbelépett karaktereket kivágnák a francba. hihetetlen mennyi van belőlük. -
#326 Halihó, Mindenkinek! :)
1-es magyar szerveren keresünk építész beállítottságú karaktert, vagy bármilyen, de minél alacsonyabb szintű "elhagyott" accountot. Ismerősök, haverok, akik regeltek az egyesre, de nem játszanak, stb.
Válaszokat priviben.
Köszönöm.
Minden jót! ;) -
#325 rohadtul akadozik, sokat tölt. a 2-es se sokkal jobb. -
Cat 02 #324 Lassacskán. -
#323 1-es szerver megy nektek? -
#322 Azt még én se :D -
#321 nekem már csak 16 -
#320 hiába ha ahoz meg még vagy 30 munkapont kell :@ -
Cat 02 #319 Az eléggé messze van még, én pl fát vágni se tudok xD -
#318 húdejó :D sosincs egy kanyim se szinte:) -
#317 Sőt majd lesz 200$-os és még 1000$-os is az egyik utolsóban :D