The West

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HeadHunter86
Én 5-ön és 3-on tolom. Vicces mennyire számít hogy 0-ról kezded vagy a segged alatt van egy jó város. Világ 5-ön kezdtem, én alapítottam várost. 4-en vagyunk, nagyon jók a tagok, 2-en lakótársaim 😄
Világ 3-on pedig rá 1-2 héttel késõbb kezdtem, ott viszont egy majdnem fullos város tagja vagyok. Világ 3-on már 24-es míg 5-ön 23-as szintû vagyok, misszókban is sokkal elõrébb járok. 3-on nincs premiumon, míg 5-ön van 2 is.
Lényeg a lényeg, hogy nagyon sokat számít a város.

Punker
minden magyar szerveren ugyanaz a verzió fut.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zsolt515
Ti melyik világon nyomjátok? Én a világ 1-en de sztem az nem olyan jó az 5 az milyen vagy vmelyik másik?

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

a bannerban lévõ weststatsos linket ki lehetne cserélni a magyar hivatkozásra (hu.weststast.com) és a betûméretet 5xösére állítani...

Zs0lt1
Köszi!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Zs0lt1
Igen, köszi, de mi a neve a kalandnak?

Punker
kalandosztótól, farm építésért.

Zs0lt1
Hello!
Nem tudja valaki, hogy a barna kvéker cipõt melyik küldetésben kapja meg az ember?
Kösz!

Igen,de ott nincs írva semmi.A szupportok pedig részrehajlóak.
Fórum max. De azt se olvassa a kutya se.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Punker
fórumon nézted?

Köszi,csak azt nem tudom,hogy Magyarországon hol lehet elérni azt a valakit,aki mindenki felett áll.
elitehun
Ha a fõ fejeseket keresed azok németek, de írhatsz a magyar fejeseknek is levelet és õk szólhatnak a németeknek.
Érdeklõdnék,tudja-e valaki,hogy hol lehet elérni a szupportok fõnökét?
Punker
drágakövek keresése meló

HeadHunter86
Drágakövek a vízben. Ehhez hol találok drágaköveket?

Az a 88-as maximum sérülés jónak tûnik😊
Punker
nem találtam kaland osztó adja párbajosnak, kicsit nagy a szórása, de szép 😄

Üdv

V3- ban azt szép sörétes puskát hol találtad?
Mindenesetre gratula hozzá!
Jól mûködik?
ha kell valakinek ingyen egy 5-ös világban lévõ 6-os szintû szóljon

Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!

azt hol néztétek? ^^

asd

Legalább nem lesz mindenkinek.

Punker
néztétek mennyi nyersanyag kell, beszarás 😞

Van, de így 0-ról elég nehéz =\

hát mi régiónkba szinte mindenkivel harcba vagyunk 😄 szal izgi lesz...

kezdhetnél v5ön egy karit ^^

asd

v1-en mintha lenne szövetségünk, de nem tudom mennyire áll még ez az egész, nagyon rég nem néztem rá.

közbe továbbolvastam 😄

Jelenlegi értesülések alapján minél nagyobb az erõd, annál több várost lehet behívni, valamint a kis erõdben nincsen Fegyverkovács

A kis erõd maximális létszáma 10 város + 1 alapító város, a további szintek kvótája egyelõre nem ismert.

szal nagy erõdhöz már elégsok város csatlakozhat ^^

asd

Kis erõd: $800 a város kasszájában, 24500 város pont.
Közepes erõd: $1200 a város kasszájában, 36200 város pont.
Nagy erõd: $1600 a város kasszájában, 41800 város pont.

ezek a limitek h erõdöt tudj építeni ^^ szal kissebb falvaknak nemnagyon lesz sztem, bár elvileg harcokhoz bárki csatlakozhat...

asd

Igen, gondolom biztos lesz valami limit a városoknak. különben tényleg nem sok esélye lesz a kicsi falvaknak. Bár gondolotam, hogy valami faluháborukat találnak ki hiszen jelenleg kicsit végtelen játéknak tûnik a dolog.<#vigyor2>

Apus
Szerintem tuti lesz valami városszint limit vagy hasonló, mint a párbajoknál. Ha nem lenne, kicsinálnák a kisebb városokat seperc alatt.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

HeadHunter86
Jaja. Mondjuk kíváncsian várom ezt az erõdösdit is, jól lehet majd stratégiázni, csak nem tudom kisebb városoknak van-e esélyük. Mi 3-an vagyunk 700 pont felett valamennyivel 1 hete alapultunk. Remélem nem mostanában jön az update, akkor még van esélyünk.
Amúgy világ 3-on és 5-ön tolom. 5-ön 2 prémiummal.

Punker
hát ja az árú csere jó lenne.

Ennek az új "Erõdös" dolognak nem sok értelmét látom ebben a játéknak, kiváncsi leszek mi lesz belõle!<#wow3>
Sokkal több értelmét látnám annak, hogy az emberek tudjanak inkább egymás közt cserélgetni tárgyakat, vagy a városok termékekkel üzletelhetnének.

pesszimista keci 😄

asd

Nem, majd talán egyszer 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Punker
most frissül az erõdökkel a játék?

Punker
280-as nehézség: Rejtõzés Lövés Csapdaállítás Csapdaállítás Állatokkal bánás

Lucio
hello, a grizzly vadászathoz milyen tulajdonságok kellenek? mert a feladatot már megkaptam, de még nem jelenik meg a térképen

LOL ilyet sem olvastam még ... de sok sikert.<#nevetes1>

Cicaaa
Sziasztok!!

Magas szintû 2.es világban játszó építészre/kalandorra/párbajhõsre cserélnék, egy 3-es világban játszó 35-ös vagy egy 4-es világban játszó 32-es kalandort

www.metin2pic.mlap.hu (L)gamerkiller(L)

Zs0lt1
Valszeg a többi már betelt vagy nemtom.

sziasztok, regeltem a 3-as és az 5-ös szerverre. Az a bajom, h szeretnék még 2 karaktert h mindet ki tudjam próbálni, de mindig csak az 5ös világba enged regelni, és ott már vagyok, nem választhatok világot?
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Jelszóváltoztatást kértem és az új jelszó beírásakor az az üzenet jön fel, hogy : " a hash érvénytelen" Ezután sem a régi sem az új jelszó nem mûködik. Így sajnos a fórumba se tudok beírni. A másik gondom régebbi: gyakran elõfordul, hogy bejelentkezéskor a következõ üzenetet kapom:" aktiválnod kell a JavaScriptet" , ami már aktiválva van. Sajnos a honlapon nincs semmilyen elérhetõség, ahol ilyen technikai segítséget lehet kérni.
Tudna valaki segíteni?????
Nagyon köszi
Punker
1-es és 2-es szerveren mindent letudtam a következõ kalandokat már csak 75. szinten dobja fel, igazán lehetne közte valami 😞

elitehun
Csak az a baj hogy a magam kárán tanultam meg
Burdi
csak jó városban kell lenned hozzá😊

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

elitehun
Kezdek rájönni a trükkre, hogy nem feltétlen fegyvert kell vásárolni hanem jó cuccokat
Nagyon szivesen. <#wink>