The West

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Apus
vannak ezek az új fegyverek (íjak, puskák). viszont nincs mögötte, hogy lõfegyver, vagy ütõfegyver mint eddig. univerzális lehet? bárki használhatja?

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Hm, ez egész szép lett (Y).

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

na pár világba bent is van erõd lol, 5ösre még nemenged fel

asd

Balkezes fegyók szépet sebeznek 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

faja pont párbajt nyomok 😄

asd

Apus
hopp éppen most frissítettek.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

HeadHunter86
Elküldtem a meghívót. Többit most már ott.

Zs0lt1
Hát én sajnos mindkettõt elqrtam.
Bár a 3 folyó küldinél szar volt, mert elfogadtam az indián ajánlatát ahogy kell és a kalandok közt továbbra is ott volt a csaj ajánlata. Gondoltam, megcsinálom mindkettõt, erre eltûnt a waupee ajánlata 😄
Fasza.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

zsolt515
Esetleg még valaki? Világ 5-ön?

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

zsolt515
Már írtam üzit.

HeadHunter86
Hali, hányas szerveren? 5-ösön van egy városunk, van még kiadó hely. Keress ezen a neven Westben.

zsolt515
Üdv!
Valaki nem tud egy jó várost 12-es szintû katonának? Köszi

elitehun
Az erõd (frissítés) várható ideje😄
Burdi
hûû 57, mikorra érek én el odáig😄

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

3. részhez elvileg a 25ös Döntés és 39es vagy hanyas Három folyó küldinél egyaránt woupee ajánlatát kell a végén elfogadni, aztán 57en kapsz egy titkos kalandot, ennyi amit tudok, de nemtom igaz-e vagy sem ^^

asd

Burdi
aa, nem lenne egyszerûbb elmondani?😄D
van vagy 190 oldal/témában és 5-ben is írnak róla vmit... :/

keresném de ennyire azért nem érdekel😄

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

"Ma, 07:23 #291
Biggieboy
Moderator

Összes hozzászólás: 1.272

Hónap vége felé várható az új frissítés. Konkrétabbat még nem írok, mert még egyeztetnem kell."

asd

elitehun
Írj a staffnak
Találkoztatok már olyannal, hogy eltünt pénz a bankból? Mégpedig úgy, hogy semmi nyoma nincs hova lett és mindig 150-200 dollár tünik el! Ma volt a 3. eset. Valami hiba van a rendszerben vagy már itt is számlavezetésí díjat kell fizetni?<#wow1>
Minden estre megváltoztattam a jelszavamat, hátha valaki feltörte a régit.

jah tudom eddig szintenként szedtem le egyet, de most le akarom egybe, h legyenek jó tp-s munkáim.

asd

Punker
apránként olcsóbb mint egybe (visszamegy alapra az ár)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

nekem azért számít még most is, mert 24 tulajdonság pontom van még hátra amit átkell rakni 😄 jó 15k-ba bennelesz 😊

asd

Hopp, tévedtem

"hát...200-300 jön ezüstbányászatból.
De elõfordult már h az alap pénz mellé jött 3 ezüst rúd, és úgy már 600 körüli összeg jött 2 óra alatt.
Megérte ütõfegyvert választani😄"

Sámánozásra már lehet h 50-100ezret is elvertem...és igazából már minden pontom párbajon van...max cserélgetem ellenféltõl függõen. 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Punker
a pénz kb 40. szintig számít utána már lényegtelen......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

áh nem stotolok én 😄 tökjó most a karim 😊 vagyis statolok de csak amit elején elcsesztem 😄
nekem ilyen 500$-t mondtak ezüstbányászatra, bár ha kap vagy 4 ezüst rudat akk úgy lehet megvan 😄 pénzes melóim amúgyis jók lesznek, most van erdõírtás, jön vasbányászat, ezüstbányászat nemsokára, aztán olajfúrás 😄

asd

Hammer papa ? :p

Ám Rabbit, sok ezüstöt bányászol azt átstatolod magad ^^
Nekem v1-en mondta 1 srác, h neki a pénz nem számít már, mert 1 bányászattal jön be 900 dolcsi :o

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

jah rosszat választottam sajna ^^

am Burdi, ha kicsit olvasgatod west fórumot meglehet találni a választ 😊

asd

Burdi
õõõ, hmm
mikor?😄 mikor választási lehetõségek voltak? sheriff meg az indián között?
vagy meik?😄

Zs0lt1
Nem fogadtad el az indián ajánlatát, mi? 😄

Burdi
priviben se mondod meg?
én se mondanám el nagyon. annyira nem járok ide. csak a haveromnak kéne a 3. darabka.

lécciiiiii😄

én tudom de szemét vagyok és nem mondom el, mert nekem már nemlehet meg 😄D

asd

Burdi
éss a Hernando kardját h legyet megszerezni?
azt vki tudja? gyereknek 5ös serveren már van. de nem karja elmondani.

érdekelne a dolog😄

HeadHunter86
Nem tudni.

Burdi
mikor fog életbe lépni az az erõd újítás?😊

jaja, én pl. ütõs katonámmal katona küldetéseket nemfogom tudni végigcsinálni 😄 de már nemis érdekel ígyjártam...

asd

Apus
Nekem a küldetése volt totális csalódás. újságnyomtatás, meg a többi fos. könyörgöm mi az istennek? sok töltelékmarhaság viszi a pontokat mint a franc, aztán lehet sámánozni, hogy visszaszedje az ember.

jólenne am párbajhõs is ha 20% helyett mondjuk 50%al gyorsabban nõne motiváció, mondjuk azse túl sok, de ha már párbajhõs akk tudjon sokat párbajozni.

asd

Punker
5-6 féle ruhával rohangálok, munkától függõen 😄

circa
Helló, szerintetek ütõfegyveres kalandornak melyik ruhaszett a legmegfelelõbb? Lassan kezd gyûlni a pénzem, de nem tudom, hogy melyik lenne az, amibõl a legtöbb pluszt ki tudnám hozni a karinak. Párbajozni nem nagyon szoktam, inkább csak minél gyorsabban fejlõdnék.

Punker
semmi használható bónuszt nem kap, katona és kalandor de még az építész is jobb, én majd még 1 katonát fogok csinálni az új patch után.

HeadHunter86
Szerintem nem olyan rossz a párbajhõs. Nekem bejön.

Punker
az biztos, már én is megbántam 😞

zsolt515
Én is a katonán gondolkodom.

Apus
amelyik szimpatikus. mondjuk szerintem a párbajhõs a legrosszabb választás, ha párbajozni szeretnél, jobb a katona.

zsolt515
Szerintetek milyen karaktert válasszak 10-es szintnél? Mert világ 5-ön most kezdtem egy újat mert a másikat meguntam.

azt én az életbe nemfogom tudni elvégezni sztem 😄
uccsó 20 munkából ütõs karimmal jó ha 2-t fogok tudni csinálni :S

asd

5w0rdf15h
az semmi, zsoldosmunkával kétszer ennyit is lehet 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Zs0lt1
Jaja, plusz ott még az ezüst is 100$-be kerül darabja. Az olaj csak 38$.

hát igen ^^ nekem ezüstbányászat lesz nemsokára azse rossz 😄

asd

Zs0lt1
Uhh bazz olajfúrással rendesen lehet pénzt keresni: