The West

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.the-west.hu/help.php?article=forts

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

nem tud vki egy jo leírást az erödharcokhoz?
Katona se jobb... szélkereket kb sose fogok tudni építeni 😄

Burdi
esetleg vki v5ön, Tombstone erõdnél van?😄
nem rég csatlakoztunk hozzájuk,azért kérdem, hátha van vki ismi ott😄
én most járok a kalandor küldik végén. nem vmi könnyû. sok benne a csata és nem a legjobb a fegyverem:/

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

ki kell magad rugatni a városbol és nem neked kell kilépned és igy kevesebb sokkal

LoL, nekem 2 óra volt 😄

Zs0lt1
de mennyivel csökken? naponta egy perc? én most kb 28 óránál tartok és több hónapig voltam egy városban.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Igen, csökken majd.

circa
Helló, az az idõ amit városból kilépés után kell várni mielõtt más városhoz csatlakozhatunk, egy idõ után elkezd csökkenni, ha sokáig vagyunk egy város lakói, mert minden kilépéskor növekszik.

Punker
Olajfúrás
Motiváció
94%
Idõtartam 2 óra
Fizetség $ 405
Tapasztalati pont 49 tapasztalati pont
Szerencse
Vörös poncsó
Olaj

2
« »

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

elitehun
Support
nekem 41-es karimnál nem folytatodtak 35-ös szinten a kalndok Mugridge -nél.. milehet a problema?

Nah megvan, el kell menni vhova :s

nem ^^ az a rész nekem simán ment, lehet valamit elõtte nemfogadtál el vagy nemtom milehet :S

asd

Hm, nekem valamiért a Paradicsomszedést nem dobja.
Neked nem volt hasonló baj ? 😄

jaja énis ott tartok, addig jutottam h egyenruhába kell odamenni hozzá vasárnap, azt ennyi 😄
(vagy az már lehet nem thomas, nemis tudom) 😄

asd

Én ott asszem megtaláltam Thomas-t és azóta nincs semmi :S

😄 hát engem csak katona kaland idegel, arról már leis tettem h megcsináljam, pedig azlenne legfontosabb ^^

asd

Kaland nekem 10/10 és egyik se megy 😄

az jó ^^
nekemis jött most pár új munka, vasútállomás, hiéna, felfedezõút... jó exp-esek meg kalandokba is tovább tudtam haladni végre 😄

asd

Nah, van Grizlyvadászatom és Koporsókészítés ^^ lesz xp és pénz 😄

Apus
gyors roham volt, ha jól emlékszem 11 körig tartott. kétszeres túlerõ a támadók részérõl😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Zs0lt1
lemaradtam róla sajnos, késõn értem haza.

Zs0lt1
Tegnap west Guns-nál:

A végén 492-en voltunk 😄

Apus
10 perc alatt jégre tettek😄😄
Zs0lt én tuti megyek😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

hja, van pár védõ ^^

asd

az amelyiket ragnarök támad? ha igen akk támadónak megyek sztem 😄

asd

Zs0lt1
Ma este V5-ön 20:53-kor Fort Nso Csi-nél ki jön? 😄

Esélyes...

else lehet foglalni erõdöket még ^^

asd

Apus
én megyek😄

5kor lesz ostrom v1-en. Aki teheti jöjjön ostromolni!!! :p
(Fort Óvoda)

west guns erõdöt már átis nevezték "Várbörtön"-re 😄DD

asd

Zs0lt1
Jah a másik vicc meg az, hogy azóta visszajött a teljes életerõm és ha az adminok lezárják a harcot akkor valszeg megint nullás lesz.

Zs0lt1
de az a poén, hogy 492-en vettek részt a harcban és most csak 406-an vannak ott.
Szóval sokan ki tudtak lépni. Nem vágom. Mindenesetre írtam a supportnak, kíváncsi leszek mi lesz. Az a poén, hogy pont most vagyok egy szövetséges városban segíteni az építésben és igy nem tok semmit csinálni 😄

5w0rdf15h
Tegnap este óta nem zárja le a harcot a szerver, azóta ott dekkol mindenki 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

6 vs 24, sztem ezt megtartjuk 😊

128an vehetnek csak részt elvileg :o

Zs0lt1
Fasza 😄

Punker
lehet elástak minket 😄

(én se tudok eljönni, nem enged semmit csinálni)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Zs0lt1
srácok, nem tudja valaki, hogy kell kilépni az erõdharcból, mert nem látok semmilyen kilépés gombot és nem tudok semmit mást csinálni.

Punker
jaja

Zs0lt1
nah max 50 kör lehet, nálunk most ért véget. kurvajó statisztikát ad a végén.

Zs0lt1
nálunk a 45. kör és állóháború folyik. Amíg véget nem ér a csata, addig nem tudsz hazamenni asszem.

Apus
szerintem ha vége a harcnak akkor dob haza minden kómást a hotelbe. Te is v3-on toltad For-t ellen? mintha láttam volna a neved😊

Punker
nekünk még csak a 18 kör, de már 0 életet ír ki, mégse tudok haz amenni.

elég homályos még ez az egész.

Apus
úgylátom ráklikk az emberre és kijelölhetõ, hova menjen. én rámentem a bástyára, következõ körben 7-en soroztak meg😄

Zs0lt1
a csata asszem addig tart, míg a középen lévõ zászlós szektort a támadók el nem foglalják és 5 körön keresztül megtartják.
nálunk már a 26. kör megy, de eszük ágában nincs elfoglalni a zászlós szektort 😄
mozogni meg úgy lehet h abban a szektorban illetve azok közt a szektorok közt tudsz mozogni, amit a csapatod birtokol. azt nem tudom, hogy mivel lehet mozgatni a játékost.

elitehun
Egyszerre 7-en lõttek engem még jó hogy bekómáztam :S
elitehun
Sztem mindjárt kiütnek :S