The West
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
asd
Nem tudok belépni a the-westembe mert mikor rákattintok a világra nem csinál semmit csak megint megjelenik az alap menü ahol be lehet lépni!
Mi lehet a baj?
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Sunday
Erõd védelme (8 óra)
ezt h tom felvenni? Ott vok lent a paradicsomföldön, de semmi.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Pedig már próbáltam újra regelni de akkor se enged belépni
már uncsi h mindig ezt írja ki :@
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
asd
na ilyet hol tudok? 😮
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Amúgy az erõdharc során mi az erõd legbiztonságosabb része egy védõnek? Mert nem akarom magam kiüttetni, a karakterem nem egy nagy harcos, csak ott akarok lenni az erõdvédésünkön.
Mellesleg 33-as szintemmel 3. legtöbbet sebzõ én voltam a csapatban.
Valahol olvastam, hogy viszkit tán kukoricából lehet gyártatni. Kb. mennyi kukorica kell hozzá, mert van kb. 30 darab nálam. Nagyon kellene a cucc. 😊
asd
el is találtalak egyszer, aztán okos fejjel a falon maradtam egyedül, na akkor adtátok az ívet😄 maradt valami 150hp-m, ottmár hiába sunnyogtam😊
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
asd
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
nekünk kb 50 vs. 50, de elég laza volt
asd
TruSkillZ 1254 -97 0 6 1172 9 1351 195 3
asd
Erõdharc kezdete: Fort Óvoda Ma 17:12-kor"
wtf 😄