542
-
#342 Kellemetes darab... -
#341 Chuckynál a pont, ;)
így lenne korrekt az eladó.
egyébként ha elmész megnézni kérd el a forgalmiját. abban benne van a rendszám ;) -
#340 írja hogy emiatt az ára alku képes, mondjuk 160 helyett 120 ezer :D -
#339 elméláztam egy kicsit a kocsin....
szerintem a fed. computer alatt azt a check gombos egységet érti az eladó....nos autót látni kell meg hallani, hogy jár...stb...fék kormány...kerékagycsápgyak morognak e...de gondolom viszel valakit magaddal(szakit) aki egy kicsit tüzetesseben átnézi...
én egy dologtól riadam meg igy elsőre, a tunying hátsódobtól...+ nincs átiratva, kicsit gondolkozoba ejtett...
motorja még nem katalizátoros, igy kb 92kw képviselteti magát... + egy érdekesség ha Ausztriai export modell akkor csak 88 kw a teljesítménye... -
#338 Édesapám kedvence Pont ebben a színben:) -
#337 Ajánmld fel neki, hogy az egyiket fizesse ki.. (?) -
#336 2x 2000x24, mmm, "jól" hangzik. ha lenne rendszám akkor utánna tudnék nézetni, de sajna így nem nagyon. kösz amúgy hogy felvilágosítottál ezekről a dolgokról, adás-vételi, stb stb -
#335 le is írta:
""Mivel én még nem tudtam átiratni, így dupla illetéket kell fizetnie a vevőnek""
magyarul az átírási illeték dupláját kell kifizetned. a ccm után fizetendőt 2x 2000x24-et.
plusz, ha nagyon régi az adás-vételi akkor még büntetést is kiszabhatnak.
ja és jobb, ha utánanézetsz az autónak, mert ha az előző tulaj lejelentette, hogy eladta, akkor a hivatal kivonathatta forgalomból.
ha ideiglenesen akkor nincs gond, de ha véglegesen és 2004 után akkor nem lehet újra üzembehelyezni. -
#334 sajna a külföldről való behozatal nekem nem fér bele az anyagi keretbe, jelen pillanatban most erre vetettem szemet. olcsó eléggé, kicsit nétem is hogy mennyire olcsó az állapotához képest, meg amik vannak benne. mondjuk nekem fedélzeti comp. nem kéne, mindegy. szakik azt mondták erre hogy teljesen jó az ár-érték aránya a kocsinak. mondjuk az a dupla illeték nem tudom mit takar. mi a véleményetek erről? kevés a kép mondjuk -
#333 jaja, fórumon is mondják hogyha ésszel megy vele az ember akkor nincsen egy irdatlan fogyasztása -
#332 -
#331 Csak vicceltem a 18assal ám....:) 520/6 jó állítólag "normálisan hajtva" megáll a fogyi 8-9 l között... -
#330 egy cápás fórumon 520-ast ajánlanak inkább -
-
-
#327 egy 518 ast? -
#326 akkor azt lehet, én megengedem -
#325 BMW E28 -
#324 ne is mondd, 2.2es átírás sem volt 3 forint :S -
#323 Van szerintem beleegyzik a tulaj is, feltéve ha el akarja adni az autóját:)....ha nem eladó akkor ellenkezik....nem túl jó jel... -
#322 Milyen autón gondolkozol? :) -
#321 és olyanra van lehetőség, hogy az autót vásárlás előtt elviszem egy szervízbe átnézetni? ebbe a tulajnak bele kell egyeznie, vagy nem kötelező? maximum akkor nem veszem meg az autót. -
#320 én is majd egy vagyon fizetek majd az Opelért...2605ccm:( -
#319 az nem jó, 520-as BMW az a 2000 alját súrolja, tehát ha kerek perec 2000 ccm az autó, akkor 48.000 Ft :S -
#318 Jaja igy van....olyan GFB.... miért nem lehettett anno 1601ccm től a váltás...valószínű ugyanezért... -
#317 csak azért, hogy az 1.9 tdi vw-seket jobban le tudják venni. szánalmas. -
#316 1870ccm felett van a váltás... -
#315 köszi a válaszokat -
#314 1900ccm felett van a váltás ha jól emlékszem.
kötelezőt illik kötni előtte
eredetiségviszga kell
forgalmi és törzskönyv illetéke kb 12e forint
utána sólyadó, ami most már teljesítmény alapján van. ezt a helyi önkormányzat szabja ki. elméletileg akinek nevén van január elsején, az fizeti egész évre, ha új autót veszel akkor arányosan kell kifizetni az évet. -
#313 Itt megtudod nézni
Ez csak találomra egy autó,de levan írva miket kell fizetni. Persze a hazaszállítási költséget és a mobile24 díját vedd le. -
#312 lehetne egy kis off jellegű kérdésem? autóátírásnál mik szoktak lenni amiket kikell fizetni?
-teljesítményre kell fizetni azt tudom, valahogy úgy van hogy 2000 ccm alatt 18Ft, felette 24 Ft / ccm
-kötelező is kell asszem
-eredetvizsga
mik vannak még, vagy ezeket hogyan lehet nagyjából kiszámolni? na és miket kell fizetni azután? milyen adó van most? súly van még mindíg? csak mert hallottam itt teljesítmény adóról is. a kötelező biztosítást azt tudom hogy kell fizetni. na meg milyen sűrűséggel. bocs ha kicsit sok a kérdés és nagyon nem ide illik :) -
#311 ne tudd visszaigényelni az áfa-t többek között ;)
plusz a regadó ahogy írtad. -
#310 Szigorítottak sokat,mert kell a regadóból a pénz! -
porkesz #309 Köszönöm a segítséget csak azért érdeklődtem mert egy 4 személyes haszongépjárműre lenne szükségem és nem tudom hogy ez hogyan megoldható!
De én is ültem már avensisben ami még csak kombi sem volt és haszongépjárműnek volt vizsgáztatva és ezért érdeklődtem hogy ez hogyan megoldható!
:) -
#308 Az is érdekes,hogy egy használt 6 szem.+teher sprinter mehet haszonjárműként /ha kint is az volt/,viszont újban 6+ teher már nem lehet haszonjármű.
Itt max 3 fős munkásbrigádok léteznek ezek szerint!
Ha négyen vannak akkor az utazzon külön?
Ez is egy szemét húzás-többek között! -
#307 nem kell kivenni. a a térelválasztó is csak a vizsgára kell. -
#306 ezt megszüntették. -
#305 Szlovákiában lelehet úgy vizsgáztatni,csak kell aza rács vagy háló a két első ülés mögé. Talán még az üléseket sem kell kivenni. -
#304 ŐŐ nem okoskodni akarok de szerintem igen...én jártam olyan Opel Astra Caravannal ami kisteherautónak volt vizsgáztatva
Persze le volt "rácsozva" az első ulásek mögött+ ,ég a hátsó ablakok is de csak jelképessen, no meg csak kívülról nyiltak a hátsó ajtók, de benne voltak az hátsó ülések is...mindez 2000 2001 ben volt.... -
#303 :DD