542
-
#382 Passzolom. Biztos nem olcsó mulatság. -
#381 vajon mibe kerülhet egy ilyen hátsó fertály? -
#380 Hasonló igen. -
#379 az első lökhárító nem sokban különbözik a "kis" AMG csomag lökösétől. -
#378 kellemes szép a hátulja. -
#377 Igen, erre én is nagyon felnéztem, de mind1 na, van ilyen is úgy tűnik. :D -
#376 Hátsókerekes Golf? -
#375 És ezt ki mertétek hagyni: VW Golf 3
-
#374 Szépike:)
-
#373 majd eljön az igazi ;) -
#372 -
#371 na el is adták, valakire sikerült rásózni :) nem baj, amúgy sem stimmelt szerintem valami az autó körül. -
#370 R.A.T -
#369 ha transporter akkor nálam
-
#368 -
#367 legjobb :D
mindig akartam egy ilyet. Mindig a Scooby Doo-ból a csodajárgány jut eszembe róla xD
-
#366 Kb. mint az E-kadett. -
#365 Nem is azt mondtam,hogy mindennapos használatra kéne. Kirándulni pl tökéletes lenne. -
#364 az összes régi autó 70-és 80-as-nak hasonló a biztonsága
-
#363 nem is ülök többé ilyenbe :) -
#362 csak 1 baja van:
-
#361 jó kis buli busz :D
OrionHungary szépek nagyon :D -
#360 Csak nekem tetszenek ezek a buszok?:)
-
-
#358 Mivel én még nem tudtam átiratni, így dupla illetéket kell fizetnie a vevőnek, esetleg egy picit alkuképes lehet az ár emiatt!
ez érdekes rész
amúgy túl jónak néz ki ennyiért -
#357 Mit vársz egy 7 literes V8 + 4 seb automatától IV . áttétel 1:1 hajtás...... -
#356 14-22l/100km
ez azér elég tág érték :) köszi az infókat, ekörül gondoltam én is (azér 20 fölé nem mertem vna)
akkor is elképesztő ez a gép. ez a belső tér, pedig 30 éves modell, nem semmi! -
#355 Bobby merci :D bár ez nem az amcsi verzió -
#354 Idézet a Az Autótípusok '77 könyvből...
"Menetteljesítmények: Legnagyobb sebesség 210km/h gyorsulás 9,3s 0-100km/h között Teljesítménysúly arány 7,7kg/DIN le. A DIn szabvány szerinti tüzelőanyag fogyasztás 14,5l/100km, az átlagos fogyasztás 14-22l/100km" -
#353 na ezér presztízsmárka a mercedes
mennyit eszik egy ilyen csoda? :P -
#352 inkább a cabrio :)
-
#351 Nekem is ez a kedvencem.
A pollman megcsinálta a 6.9-est kombiban.
-
#350 egyértelmű, nekem is gyanús kicsit az autó, meg bizonytalan vagyok még vele kapcsolatban, de egyenlőre ezt találtam a legjobbnak. mentem egy kört megint a hasznaltauto.hu-n, de vagy 1db kép van róla csak, az is olyan amilyen, vagy már a képen látszik valami bibi, vagy levan harcolva az egész -
#349 én is rendezett papírost keresnék... -
#348 Azért is irtam, én ezt nézném meg rajta...és szemtelenül alkudnék...de komolyan....
(csak magán véleményem hogy inkább keresnék olyat aminek a papírja rendezett) -
#347 az ilyen simlisek biztos nem adják 100ért. inkább várnak egy balekot akire rá tudják nyomni a dupla átírást. -
#346 eléggé tip-top állapotban van tetszik -
#345 100 inkább... jobban hangzik... -
#344 hát viszek is, meg az autót is elvinném szervízbe. muternak van 1-2 szervizes ismerőse (munkája miatt), így ez a része nem lenne gond szerintem. bár még ez az egész autóvásárlósdi még kicsit arrébb van (nem nagyon, de nem holnap mennék), de ha oda jutok akkor ne váratlanul érjenek a dolgok, így inkább most így kikérem több helyen a véleményeket tapasztalatokat. -
#343 szép állapot. látszik is az árán.