Európai autók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
így lenne korrekt az eladó.
egyébként ha elmész megnézni kérd el a forgalmiját. abban benne van a rendszám 😉
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
szerintem a fed. computer alatt azt a check gombos egységet érti az eladó....nos autót látni kell meg hallani, hogy jár...stb...fék kormány...kerékagycsápgyak morognak e...de gondolom viszel valakit magaddal(szakit) aki egy kicsit tüzetesseben átnézi...
én egy dologtól riadam meg igy elsõre, a tunying hátsódobtól...+ nincs átiratva, kicsit gondolkozoba ejtett...
motorja még nem katalizátoros, igy kb 92kw képviselteti magát... + egy érdekesség ha Ausztriai export modell akkor csak 88 kw a teljesítménye...
Készülget a gép lassan, de biztosan..
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
""Mivel én még nem tudtam átiratni, így dupla illetéket kell fizetnie a vevõnek""
magyarul az átírási illeték dupláját kell kifizetned. a ccm után fizetendõt 2x 2000x24-et.
plusz, ha nagyon régi az adás-vételi akkor még büntetést is kiszabhatnak.
ja és jobb, ha utánanézetsz az autónak, mert ha az elõzõ tulaj lejelentette, hogy eladta, akkor a hivatal kivonathatta forgalomból.
ha ideiglenesen akkor nincs gond, de ha véglegesen és 2004 után akkor nem lehet újra üzembehelyezni.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D
kötelezõt illik kötni elõtte
eredetiségviszga kell
forgalmi és törzskönyv illetéke kb 12e forint
utána sólyadó, ami most már teljesítmény alapján van. ezt a helyi önkormányzat szabja ki. elméletileg akinek nevén van január elsején, az fizeti egész évre, ha új autót veszel akkor arányosan kell kifizetni az évet.
Ez csak találomra egy autó,de levan írva miket kell fizetni. Persze a hazaszállítási költséget és a mobile24 díját vedd le.
-teljesítményre kell fizetni azt tudom, valahogy úgy van hogy 2000 ccm alatt 18Ft, felette 24 Ft / ccm
-kötelezõ is kell asszem
-eredetvizsga
mik vannak még, vagy ezeket hogyan lehet nagyjából kiszámolni? na és miket kell fizetni azután? milyen adó van most? súly van még mindíg? csak mert hallottam itt teljesítmény adóról is. a kötelezõ biztosítást azt tudom hogy kell fizetni. na meg milyen sûrûséggel. bocs ha kicsit sok a kérdés és nagyon nem ide illik 😊
plusz a regadó ahogy írtad.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
De én is ültem már avensisben ami még csak kombi sem volt és haszongépjármûnek volt vizsgáztatva és ezért érdeklõdtem hogy ez hogyan megoldható!
😊
Itt max 3 fõs munkásbrigádok léteznek ezek szerint!
Ha négyen vannak akkor az utazzon külön?
Ez is egy szemét húzás-többek között!
Persze le volt "rácsozva" az elsõ ulásek mögött+ ,ég a hátsó ablakok is de csak jelképessen, no meg csak kívülról nyiltak a hátsó ajtók, de benne voltak az hátsó ülések is...mindez 2000 2001 ben volt....
Haszongépjármû: Nincs neki hátul ülése,ablakok helyett lemez van,kell lennie egy térelválasztónak az utastértõl. Ezt pl már lelehetne vizsgáztatni haszongépjármûnek:

Meg akarjuk úszi a regadót-állampolgár úr?😊
Az lenne a kérdésem hogy milyen jármûvek számítanak haszongépjármûnek?
Pl: Egy passatot vagy egy avensist le lehet e vizsgáztatni haszongépjármûnek?
A segítséget elõre is köszönöm!
olvassátok, tanuljatok
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...