542
  • DJ Skyline
    a Pikes Peakes eléggé hókotró :D
  • bardocz
    Ha egyáltalán volt az 1000 kg :D
  • bardocz
    Ari Vatanen volt még nagy isten,amit pikes peak-en művelt peugeottal,az valami kegyetlen,fél kézzel szakadék mellett olyan tempóban vezetni...Akik ezeket a kocsikat terelgették azok mind istenek voltak.Ugyan úgy,mint akik még a régi F1-es gépeket,azokat sem lehetett semmi úton tartani.
  • Willi Betz
    Na igen,ez az! 1000kg-ra jut 500 lóerő,ezt úton tartani nem egyszerű:)
  • bardocz
  • Willi Betz
    De a B-csoportos Audit is ugy terelgette mintha sinen menne.
  • bardocz

Isten autó.500 lovas ménes,a turbó szinte csicsereg,gyönyörű,meg minden:)

• Willi Betz
    Ez azért no comment:D
  • redbull0304
    Walter Röhrl az Isten! :D:D:D
  • Willi Betz
    Walter Röhrl azért tud valamit ezekkel az új gépekkel is:)
    Hajtűt kilincsel előre veszi be a szerpentinen:D
  • bardocz
    Tudom,csak az,hogy fékezel,és mintha sínen menne megáll,meg gázt adsz,és csak megy nem olyan jó,mintha a kormánnyal dolgoznod kéne:D
  • Willi Betz
    Valahol jó,hogy van bennük:D Mert megnézed a mai Turbo Porschet 500ló körül van. Az elszabadul akkor ott vége mindennek:D Főleg az autónak ha neki csapják valaminek.
  • bardocz
    Jaja,a turbo miatt,adtad a gázt,és egyszercsak elszabadult a segge:D Kár,hogy a mai autók tele vannak baszva elektronikával,elvesztik az élvezetet.Igaz,akkor a csak gazdag emberek hullanának mint a legyek
  • Willi Betz
    Régi Porschek eléggé kiszámíthatatlanok voltak főleg kanyarban,de a maiak köszönhetően az elektronikának elég jól irányíthatóak.
  • Willi Betz
    Ez 100%-ig ízlés dolga. Neked tetszik,nekem nem.
  • bardocz
    Nem engedi linkelni a képet...

• bardocz

Európai autógyártás egyik csúcsa.
  • DJ Skyline
    szerintem szép a 996-os széria, pláne a Turbo. egyik, másik
  • redbull0304
    Nekem a 997-es turbo (TechArt tuningos) a Best!

• Willi Betz
    No szerintem kezdésnek legyen egy kis Porsche:)
    Az előző csepp lámpás (996)911-es Porsche valahogy nekem nem tetszett,de a most gyártott,egészen pontosan 2004 óta gyártott Porsche megint szép lett. Elvégre egy Porsche legyen kereklámpás:)

• redbull0304
    +fav :)
  • Willi Betz
    Ezt a topikot azért nyitottam,hogy ide kerülhetnek az európai autókról szóló dolgok. Tehát NEM!! Japán,koreai,amerikai,Ausztrál! Csak az európában gyártott autók.

Egyszóval akinek európai autója van vagy szeretne venni annak itt a helyen:)