542
-
#22 a Pikes Peakes eléggé hókotró :D -
#21 Ha egyáltalán volt az 1000 kg :D -
#20 Ari Vatanen volt még nagy isten,amit pikes peak-en művelt peugeottal,az valami kegyetlen,fél kézzel szakadék mellett olyan tempóban vezetni...Akik ezeket a kocsikat terelgették azok mind istenek voltak.Ugyan úgy,mint akik még a régi F1-es gépeket,azokat sem lehetett semmi úton tartani. -
#19 Na igen,ez az! 1000kg-ra jut 500 lóerő,ezt úton tartani nem egyszerű:) -
#18 -
#17 De a B-csoportos Audit is ugy terelgette mintha sinen menne. -
Isten autó.500 lovas ménes,a turbó szinte csicsereg,gyönyörű,meg minden:)
-
#15 Ez azért no comment:D -
#14 Walter Röhrl az Isten! :D:D:D -
#13 Walter Röhrl azért tud valamit ezekkel az új gépekkel is:)
Hajtűt kilincsel előre veszi be a szerpentinen:D -
#12 Tudom,csak az,hogy fékezel,és mintha sínen menne megáll,meg gázt adsz,és csak megy nem olyan jó,mintha a kormánnyal dolgoznod kéne:D -
#11 Valahol jó,hogy van bennük:D Mert megnézed a mai Turbo Porschet 500ló körül van. Az elszabadul akkor ott vége mindennek:D Főleg az autónak ha neki csapják valaminek. -
#10 Jaja,a turbo miatt,adtad a gázt,és egyszercsak elszabadult a segge:D Kár,hogy a mai autók tele vannak baszva elektronikával,elvesztik az élvezetet.Igaz,akkor a csak gazdag emberek hullanának mint a legyek -
#9 Régi Porschek eléggé kiszámíthatatlanok voltak főleg kanyarban,de a maiak köszönhetően az elektronikának elég jól irányíthatóak. -
#8 Ez 100%-ig ízlés dolga. Neked tetszik,nekem nem. -
#7 Nem engedi linkelni a képet...
-
Európai autógyártás egyik csúcsa. -
#5 szerintem szép a 996-os széria, pláne a Turbo. egyik, másik -
#4 Nekem a 997-es turbo (TechArt tuningos) a Best!
-
#3 No szerintem kezdésnek legyen egy kis Porsche:)
Az előző csepp lámpás (996)911-es Porsche valahogy nekem nem tetszett,de a most gyártott,egészen pontosan 2004 óta gyártott Porsche megint szép lett. Elvégre egy Porsche legyen kereklámpás:)
-
#2 +fav :) -
#1 Ezt a topikot azért nyitottam,hogy ide kerülhetnek az európai autókról szóló dolgok. Tehát NEM!! Japán,koreai,amerikai,Ausztrál! Csak az európában gyártott autók.
Egyszóval akinek európai autója van vagy szeretne venni annak itt a helyen:)