542
-
#62 Kisbuszokat is gyárt ne feledd!:) -
Solt #61 Jól néz ki, de az Iveco mióta autó? :) -
Solt #60 Semennyire! :)) -
#59 Te miről beszélsz? -
#58 Beszteszt (Y) Topik elérte a csúcsát, akár már zárható is :) -
#57 motort lehet találni, jo bele még a 900as fiat is szerintem;) -
#56 Találtam egyet,de nincs benne motor Fiatot nem néztem. -
#55 használtautón nincs?szokott lenni szerintem, vagy fiatból -
#54 Bannernak jó lesz ez?
-
#53 Kéne találni ócsót,és akkor első kocsinak nem szétrohadt subarut vennék,hanem ilyet:) -
#52 a benne lévő technika majdnem egyezik -
Hasonlít a Fiat Abarthra,de valójában ez egy zastava 750 :) Horvátországban láttam egyet,és azt hittem fiat lesz,de nem:) -
#50 egy donor már pihen a garázsban, matter bukocsövel, csak egy megfelelő papiros gépet kellene találni. az alpine turbo még lelhető, és van is pár belőle -
Miguel125 #49
Enyém, európai és imádom... -
#48 Hát nem valószínű, ezeket már aranyárba mérik! :) -
#47 Egy elérhetetlen álom:
és az elérhető verziója, ilyenem tuti lesz egyszer:
-
#46 Szerintetek a Ford mennyire illik az európai autók közé,mert eredetileg amerikai?! -
#45 Hoppá:D
-
-
#43 +fav
-
#42 Ez meg egy kitűzött célom,ilyet venni a mostani autó helyett:) Eszméletlen formája van ennek is és a méretei hatalmasak
-
#41 nincs mit. van 1-2 ami 2x van, egyiknek jobb a minősége mint a másiknak, vagy nagyobb a kép mérete, aztán a rosszabbat / kisebbet nem törölgettem még ki -
#40 A Mercedes most elkezdett egy olyan irány vonalat a belső dizájnnál,hogy emlékeztet a régi Merci belsőkre,főleg ezzel a fabetéttel. W124-esnek voltak ilyen vonalai belül.
-
#39 Ahh, nem szurja be a kepet. Akkor linkkent. -
#38 Köszi! ;) -
#37 Torontoban lattam eloszor ezt a szepseget, gyorsan le is fotoztam.
-
#36 Kis vaddisznó:) Ez az autó is szép lett,valószínűleg azért tetszik,mert a vonásai hasonlítanak a régire:)
-
#35 tessék :) -
#34 Soros 6-os:) Biztos jól szól! -
#33 Nekem Alfák közül a 155 q4 a Best! :)
-
#32 Alfaból nekem is van egy-kettő ami tetszik:)
-
#31 ok, egy pillanat -
spy803 #30 Nekem ő a favoritom: -
#29 Nagyrészt megvan de azért meglesném! :) Hátha van valami új csemege! :) -
#28 nem akarom ezt mind belinkelgetni :D akinek nagyon kell annak feltudom tölteni a komplett anyagot -
#27 a komplett B csoportos felhozatal komoly :) még a kis MG Metronak is olyan külseje van hogy juj :D -
-
#25 Attól brutális:)
Visszatérve kicsit Walter Röhrl-re,Ő most ha jól tudom a Porsche gyári teszt pilótája. -
#24 Kurva jól néz ki mindkettő:) De a b csoportos renault 5-ös nagyon király volt,meg pug 205.Azok voltak a rallyautók :) -
#23 Nagyjából 1000kg volt,de majd jön az Audi mester és megmondja:D