542
  • Willi Betz
    Az igaz,arra mondta,hogy jó dolog.
  • Kicsizoli
    Jót nevettem rajta...nem is magát az autót istenitik, hanem a motort és hajtásláncot ami GTR alatt van....az überkirály

• Willi Betz
    De eredetileg nem európai.
  • Borg
    Azt írtad, európában gyártott autók topikja :)
  • Willi Betz
    Pedig nem egy márka:D
  • Willi Betz
    Az japán.
  • DJ Skyline
    a mi 20+ éves Corollánkon is ilyen az index, meg ablaktörlő kapcsoló
  • Borg
    Nekem európában gyártott japán autóm van. Na akkor most mi?:)
  • Willi Betz
    Akkorát röhögtem rajta:D
    Ja és nem meglincselni érte,akik szeretik a japán autókat is. Főleg te ne Zoli,tudom,hogy a Nissant csíped:)
  • Kicsizoli
    Az Ascona 400 ban egy 2.4 es 144 LE sor4 dolgozoik:)

Ez meg mint az állat...:)

Az egykettes vége 140km/h nél van...:(
  • Willi Betz
    Akinek van fölös 10 millája biztos:D
  • Willi Betz
    Nesze neked japán istengép:DDD
  • solo
    [URL=http://www.hasznaltauto.hu/2277518_porsche_911_1991]Nem is drága..Első otónak meg tökéletes :)^^[/URL]
  • solo
    Ilyenje van nagymutternak.Csak nem 1 littyós, hanem 1,2 es.
  • solo
    Nekünk volt asconánk:)
    Ment mint a disznó:)
  • joebacsi
  • Willi Betz
    Azért még vannak szép és jó autók:)
  • DJ Skyline
    *augusztus végén...másfél hónapja akadtam rá
  • DJ Skyline
    hónapok óta fent van már, ha nagyon akarták volna már rég elvitték volna. még auguszt elején adtam hozzá a kedvencekhez
  • SpeedXHUN
    napok kérdése és elvihetik.
  • DJ Skyline
    amúgy én ezt néztem ki magamnak, képileg nem sokat mond, de ha tényleg azt írja hogy jó állapotban van, akkor miért ne. meg egy cápás fórumon összefutottam egy sráccal aki ismeri az autót, nem mondott róla rosszakat. ha még érleli egy kicsit a házaspár és meglesz rá a zseton akkor lehet elmegyek megnézni :)
  • Willi Betz
    Na igen ez szép! Bár nekem jobban tetszik úgy ahogy mutattam képeket róla:)
  • Máté94
    Ki ad kölcsön?:D
  • Máté94
    Aegszebb használt corsa:)
  • Kicsizoli
    Na igen ez az ideális kezdő autó:)

Az Corsák se rosszak, a piros kimondottan csinos darab...a fehér nem annyira...a kék meg kuriozum a motorja miatt...
  • DJ Skyline
    inkább ez :D
  • Máté94
    És az a legszebb:D
  • Máté94
    Ez se rossz:)
  • Máté94
    Ó ha 18 lennék:D
  • Kicsizoli
    Volt abban a szériában szinte mind féle
    2 dr sedan,(TR) 4 dr sedan(TR) 3 dr hatch(sport), 5 dr hatchback
  • Máté94
    Bár végülis nem fontos az 5 ajtó:D
  • Willi Betz
    Pontosan.
  • Kicsizoli
    Na az egy ésszerű választás, csak egyre kell nagyon figyelni a motorra, mert iszonnyatossan drága az alkatrész hozzá mert ugye bár japán...:(
  • Willi Betz
    Jah igen...én hülye:D
    Újakból,meg gyakorlatilag ilyen tapasztalat nem nagyon van. Fiat dízel motorokat használnak,amik nem rosszak. A G Astraból volt egy széria mikor kijött 98-ban,hogy a 16V motor zabálta az olajat.
    A mostani benzinesek igazából olyanok mint az összes többi benzines. 90,105,140 lóerősek,ja a 2 literes turbo meg 200/240ló.
  • Kicsizoli
    Megpróbál az Opel felnőni a Nagyokhoz akikkel régen egyszinten volt (Mercedes Audi BMW) de kevés pénz...igy soha nem sikerül ez a lépés...Most az Insigniától várják a fellendülést...
  • Máté94
    Opel Corsát én is láttam 5 ajtós Isuzu-s motorral:D
  • bardocz
    Pont a régiekre mondom,hogy azokat még németnek tekintették,de a maiakat már nem igazán.
  • Kicsizoli
    Nos ha mindenképpen dízelt akarsz, majd anno, akkor itt egy pár lehetőség amit megnéztem én is mikor vettem az első autómat...

Opel Corsa A 1,5D vagy 1,5TD Isuzu motoros
    Citroen AX/Saxo 1,4 D és társai Peugeot 106
    VW Polo 1,4D nem az uj TDI hanem az elődje
    Illetve ha nem nagyon számít, hogy mennyi a fenttartási költség(biztosítás)1500ccm felett...

Vw Audi TD vagy TDI 1,6/1,9
    Opel 2,0DTI 16V/ bár jó választás lehet még a 1,7D Intercooler(Isuzu)
    Citroen/Peugeot/Fiat 1.9TD
    (És egy két japán modell Mazda Nissan 2,0D TD)de ez csak halkan mert ez Eu autók topicja:)
  • Willi Betz
    Pedig volt régen az Opelok közt is nagyon jó autó,főleg a 8 szelepes benzin motorosak. Igaz rosdásodnak is,olyan helyeken,hogy küszöb,hátsó sárvédő. Ezek Opel betegségek. Zoli is megmondja,Ő is Opel tulaj,ahogy én.
  • Zsolti9014
    nem tagadom, én is rengeteget olvastam róla, jót is, rosszat is. túlnyomórészt rosszat.
    de azért ki lehet fogni a jobbat is.
    egyik ismerősnek szokta apa javítgatni az 1.4 i.e.-t, de inkább csak karosszériagondok vannak vele.
    másik ismerősnek már porrá van rohadva, de a motor még viszi :D

összességében el lehet mondani, hogy nagyobb törődést igényel az Uno, mint más, nem olasz társai, de meg lehet szeretni őt is.

persze gyorsan lekopogom a problémamentességet, nehogy aztán holnap be se induljon.

a nagy átlag azt mutatja, hogy az 1.0, 1.1 és a Turbo a legkevésbé problémás - legalábbis a népítéletekből ezt szűrtem le.