17
-
#17 Lehet, hogy rókabőr de grafikailag azért fejlődik és mindig van 1-2 újdonság -
BlueGold #16 Ez a "Rabló-Rendőr Multit" a Midtown Maddnes-ből nyúlták le. Abban jó poén volt remélem itt is az lesz :-) -
temes69 #15 nfs már régen nem arról szól mint anno az első 4rész. ott még méregdrága sportautókkal kellett száguldozni gyönyörű tájakon. elvétve akadt egy-két körpálya. mostmeg jönnek ezzel a sok szarral amitól egyre gagyibb az egész. a két underground még ok volt. ott újdonságnak számított a kocsik tuningja, meg az éjszakai versenyzés. de amit azóta művelnek ezzel a szerencsétlen játékkal, komolyan mondom szánalmas.
ez az új rész is egy nagy rakás szar lesz. a képek alapján totál olyan mint a most wanted ami sztem a sorozat legalja volt.
csináljanak egy olyan részt mint anno az első kettő volt, mai graffal, meg rakjanak bele jó fizikát meg törjenek a kocsik oszt jó. tuning sem muszály. gridbe sem hiányzott senkinek.... -
#14 ez a multi egy nagy gáz
minek ez a történet
legyünk 8-an, és 1-7ig bárki lehet rendőr 1 meg bűnöző, a cél pedig teljesiteni a pályát, x kor, rendőröknek szöges drót, erősítés, helikopter kamea... -
Etinger #13 Szép a design. Ennyi. -
#12 szal ez a Most Wanted 1.2...
a kövi meg valszeg egy újabb Underground klón lesz, mivel jön az új Fast & Furious film...
EA. ájlávju -
gyuri12 #11 Ja. Amit írtál még viccnek is rossz... -
#10 EA-nak csak a neve maradt. Az igazi fejlesztők már szépen elszivárogtak onnan. Még szerencse, hogy léteznek további stúdiók, mint pl. Rockstar San Francisco, vagy az Eden Games, GTR csapatáról nem is beszélve. -
#9 AZ eA igencsak elgondolkozhatna azon, hogy vajon tényleg nem érdemes visszanyúlni a gyökerekhez? Én már unom ezt a stílust! Szóljon már arról az NFS amiről eredetileg! -
#8 NFS az elmúlt 4 rész óta sok újat nem hozott... szokásos "EA minőség". -
DarkEvilPiccolo #7 Jah ezt amúgy negatív értelemben kell érteni, és amúgy Bertino kommentjére lett volna a válaszom, csak valamiért elfelejtettem rákattintani a "válasz erre" gombra. ;D -
DarkEvilPiccolo #6 -
#5 folyamatosan kiadják ugyanazt.
ennyi az EA. -
#4 elnézve az undercover-t kevés lesz az a 2 év -
sanner011 #3 Két LFS menet között jó móka lehet ez a mód. :D -
#2 fúúúú!! juhuuuuu!!!!! .....
...rókabőr... -
#1 Király!!!!!!!
Vá az új Need For Speed videobemutató nagyon jó,király játék fog November 21-én dübetálni.
Király az EA!!!!!!!!!!!!!!!!!