465
-
viizo #145 hirtelen úgí olvastam, "Nagy Sándor Track" XD -
#144 Sorry a szakadásért amit néha lehet hallani de mivel netcafe szerverről megy a rádió és pont most fogtam ki néhány lámát aki iwiwre tölt fel képet ezért baszakszik. -
#143 De van!: D - Nagy track Sander Van Doorn vs. Robbie Williams - Close My Eyes -
#142 hát ilyen tempo nincs! -
#141 Rennie Foster - Devil’s Water -
#140 Élljen 10.-ek vagyunk a toplistán -
#139 -
#138 Paul Van Dyk ft. Ashley Tomberlin - Complicated (Kyau & Albert remix) -
#137 beteg xD -
#136 #114 -ben írt zene ment éppen Nocturnal 163 Nic Chagall Guest mix:) -
#135 töp-töp-töp-töp wake up my littel love töp töp töptöp:D -
viizo #134 legalább monnyátok el má' el hogy mi az, mert én nem tudom hallgatni a show-t xD -
#133 Kib** nagy zene!!! -
#132 nagy zene! -
#131 evvan -
#130 Fail -
#129 Ezt sose adta ki a k*csg kereső,pedig mennyit kerestem 99' környéki zenéket:O -
#128 Hát figyu, UKTA ott oldies.. és minden megvan =) Mármint onnan, meg még 1-2 más helyekről =D -
#127 Én az Oakenfold-ot megtaláltam egész jó minőségben,hiba nincs benne. Kell link?(mártha megtalálom újra xD) -
#126 Nem ismered?:O Kivagy tagadva xD -
#125 Hát, Sasha @ Hacienda 88ból, na az a kemény baszki =D Csak az a baj a régi zenékkel hogy a minőség nem 100%os olyat meg rádióban nem akarok letolni.. Amúgy tippeket tényleg lehet adni hogy milyen zenék menjenek majd esténként vagy ilyesmi =) -
#124 az jó lesz már csak kíváncsiságból is!!!!!! -
#123 Lehet off,de hatalmas zene és régi :D talán az első "komolyabb" darabja a gyűjteményemnek:) -
#122 Nem volt vicces -
#121 Az megvan ;) Mindegy ez eléggé off téma már.. lesz ami lesz. -
#120 Ajánlom: 1999-04-25 - Essential Mix - Paul Oakenfold - Live From Museum Buenos Aires Argentia Radio 1-ét a második óra hattalmaaas!!!:) -
#119 meglépett a jegyeiddel!xD -
#118 de csak péntek este 8 előtt legyen xD -
#117 Nem is látlak MSN-en -
#116 Péntekre oldies lesz szerintem, feltolok adásba pár 88-92 közötti mixet =) Csak még nem tudom kiktől egyelőre.. Tippeket lehetne adni, vagy olyan mixeket linkelni amik nekem esetleg nincsenek. Arról az időszakról Buuren, Sasha, PvD van csak. -
#115 ma se hallgatom meg igy a mellomania-t-.... -
#114 Jaja éjfélig Nocturnal:) Ráadásul ebben van a jelenlegi kedvencem:) Leevey ft. Crystin - Wake Up Little Love (Andreas Schoneberg remix) [Mode2](L)(L) -
#113 Nic Chagall guest mix ez hatalmas lessz!! -
#112 új rész xD -
#111 Szörnyű bagázs,túl sokat buzgálkodtok xD minden napra kell vmi zene:) -
#110 ezaz holnap ferry,armin,markus,mike,beyond,shah,szombat délelött mindenkinek szabad program xD utána WT!!![utána hétfő]xDDDDDDDDD leírni is szar volt :D -
#109 Kellemes vokálos track:) -
#108 Jó ez így kedd este!^^ Hangolást el lehet kezdeni szombatra :D -
#107 jaja
ezt szeressük :) -
#106 big zene!