465
![](\"http://www.media.sg.hu/forum/galleries/1107890104/11078901041223753339.jpg\")
-
D:Fuse rendesen odateszi magát:) -
Ehhj, TÉK :D
[saját totyikban]
-
Lost -
nyami xDDDDDD -
lost -
Gyógyszeres kezelésre szorulsz xDD -
-
-
Loser! -
Hülye!!!
Jav:Nem Dreher,Radler -
Signalrunners feat. Julie Thompson - These Shoulders -
[függőkvagyunk] -
alakul ez mindennap lassan!xD -
Elnézést xD Okés, sztem tetszeni fog:) Mindjárt bomtok egy sört(Megkostólja a bodzás Dreher-t):) -
Noh látom alakul a dolog, többen is jelezték nekem itt, msn-en, német fórumon hogy hallgatják az adást. =)
-
én mindig visszaolvasok :)
láttam a linket
hagyom híradót nézni Cst azán hallgatom .... -
queen-radio gagagaga -
Jó estét, tessék rádiót hallgatni!rádió :D -
jó setét... -
Sztem nem fogsz unatkozni:D -
csak a te kedvedér xD -
Kezdődik^^ -
Akkor lesznek benne jóságok^^ sőt, a jelenlegi kedvencem is(L) benne lesz!:) -
Most az a 3 mix lesz amit lentebb betoltál, múltkor pont melóban voltam ott meg nincs nagyon Matt mixem csak 4 vagy 5 volt.. leszedtem aztán gondoltam miért ne.. jó lesz ez a népnek =D -
Meglessük,nem mondom hogy éjfélig,de amíg jólesik addig szól :D -
Noh, még fél óra köbö és Matt D mixek indulnak parán, most Phaedra megy felvezetés képpen =) Akit érdekel majd az adás annak itt a honlap és itt a rádió link. =) -
Neeem,csak így tisztességes xD
[mer ő tisztességes ember xD] -
viizo #78 figy má', itt félreértés lesz xD
ha azt mondják Neked hogy "kapsz egy sört vagy felest" az Nálad azt jelenti hogy meg még Neked kell meghívnod vkit egyre? xD -
:D! Élénk a fantáziád,mondták már?:DDD -
Nekem jössz egy Jack-el meg egy rekesz sörrel remélem nem felejtetted el!!!! -
Jó választások -
Hát, én úgy tervezem, hogy amig nincs élő zúzás kicsit megtolom para rádiót. Szombatra meg mivel éjfélig vagyok melóban, megküldöm a rádiót a 9 órás buuren exkluzivval este, elötte meg deep dish dubait :) -
Megdumáltuk,márt azt sem tudom kinek mivel lógok,majd szóljatok rám és kész! -
viizo #72 kapsz Te még ezért Markus Schulz-on...
[egy sört vagy egy felest xD] -
Elleszünk szombatig,holnap Matt Darey, szerdán Ferry Corsten,csütörtök Markus,Armin,Mike, pénteken TATW,Magic Island, szombaton Markus Schulz Live @ White Angel BP! -
Az lesz, 17.30 körül majd kirakom para linket meg rádió linket is. =) Markust is kiraktam merthogy ALAP! =) -
Remélem ebből tanultál! -
Akkor szeretettel várjuk,legalábbis én biztosan.Csak majd kezdés elöt told be a linket,mert anélkül tuti el lesz felejtve :D
[ismeri magát,mindent elfelejt xD] -
viizo #67 ejj, ez fájt :D -
hm so lame.. pedig 14. van belőve admin pultban =D és nekem is azt irja, admin nélkül tényleg 18. omfg. A lényeg hogy holnap lesz, mindjárt átirom meg javitom, Markusra meg megyek hála az égnek, vasárnap szabadnapos vagyok, szal lassan megy ki fyler para honlapra =D