465
-
#65 -
viizo #64 akkor még addig add el a Markus jegyet, míg nem késő! -
#63 2008 október 18. | 18.00-24.00 között exkluziv Matt Darey mix show :O Ezt most hogy?
18.-a foglalt Markus miatt^^ -
#62 Ez után szabadon holnap este =) Kedvet kaptam hozzá =)Para-Radio -
#61 Jóanyag =) Ez nekem is megvan =) -
#60 Egy régebbi adás a hallgatók kérései alapján. Van benne pár klasszikus,szerintem márt csak a tracklista alapján érdemes rászánni egy kis időt.:)
ARTiST.....: Matt Darey
TiTLE......: Nocturnal 143 (2008-05-03) - ‘Listener Requests’ Show
GENRE......: Trance
SOURCE.....: Radio
DATE.......: 03-05-2008
TRACKLiST:
Matt Darey Nocturnal 143_Listener Requests Show (2008-05-03)
REQUESTS SHOW
01. Gianluca Motta ft. Molly - Not Alone (Gianluca Motta 2K8 remix)
02. Origene - Sanctuary (Ivan Gough remix) [Bandung]
03. Sunshine Jones - If You WouldnAt Mind (Tiger Stripes remix) [King Street]
04. Peo De Pitte ft. Yota - Forget About You (original mix) [FlatOut]
05. Stanton Warriors - Seeker (What What What remix) [Punks]
06. Glenn Morrison - No Sudden Moves [Pilot 6]
07. Tiesto pres. Allure ft. Julie Thompson - Somewhere Inside (Andy Duguid remix) [Maelstrom]
08. Faithless ft. Cat Power - A Kind Of Peace (Gabriel & Dresden remix) [NateAs Tunes]
09. tyDi - Kopi Susu (tyDiAs chocolate & cream mix) [Electronic Elements]
10. Coldplay vs. Grigory & Anthony - Square One
REQUESTS SHOW
11. Endre - I Kill For You [Anjunabeats]
12. Djuma Soundsystem - Les Djinns (Trentemoller mix) [Get Physical Music]
13. James Holden - I Have Put Out The Light [Silver Planet]
14. Motorcycle - As the Rush Comes (Gabriel & Dresden mix)
15. Holden & Thompson - Nothing (93 Returning mix) [Loaded]
16. HAWK - Need For Cognition [Anjunadeep]
17. Ohmna - People Get Lost [Cyber]
18. Way Out West ft. Trisha Lee Kelshall - Mindcircus (Gabriel & Dresden remix)
19. Sultan & The Greek - Wadi [Shinichi]
Matt Darey BONUS mix
20. InFusion - Legacy (Junkie XL remix) [Audio Therapy]
21. Sarah McLachlan - Fallen (Gabriel & Dresden mix) [Netwerk Records]
22. Paul Oakenfold - Southern Sun (Gabriel & Dresden mix) [Perfecto]
23. Way Out West - Killa [Distinctive]
24. Foo Fighters - Everlong (PQM remix)
25. Way Out West - Melt [Distinctive]
26. Trentemoller - Moan (Trentemoller vocal mix) [Poker Flat]
Nocturnal 143 hour1
Nocturnal 143 hour2
Nocturnal 143 hour3
enjoy;) -
#59 Csak szeretnéd pubi!
[ugye nincs harag?] -
#58 óriási track! jah xotyi neked nem szabad jönnöd jövöhéten :D itt van rád szükség a topicban :D -
#57 Jaja. Bár most per pillanat erre >Leevey ft. Crystin - Wake Up Little Love (Andreas Schoneberg remix) vagyok rákattanva,csak sehol nem találom :( -
#56 2. az jó zene =) -
#55 Mostanában elég sokat nyomazják ezt a két zenét akinek kell az töltse:)
Ilya Soloviev & Paul Miller - Lover Summer (Orjan Nilsen Remix)
heatbeat - paradise garage (piano mix) -
#54 Markus kötelező program,jóhogy kongani fog xD -
#53 Hát igen, ez az egy dolog ami zavar,hogy szombatonként van. Álltalában az embereknek van jobb dolguk is szombaton,de majd kialakul:)
Ui:Ha valakinek nem tetszett a 166-os Guest Mix akkor itt van az első óra Darey mestertől:) Nocturnal 166 Hour 1 Matt Darey -
#52 jövő szombaton,hogy fog kongani az ürességtől a topik xDDDDDDD -
viizo #51 egyébként nem tudtam eddig hogy hvégén van a Nocturnal, sosem hallgattam élőben, mindig akkor szedtem le a netről ha ráakadtam :) -
#50 Jóság;) -
#49 Li Kwan - Point Zero mindent visz :) -
#48 Tracklistek.. :) -
#47 Egy pár régebbi jóság a multból:)
Matt_Darey_-_Nocturnal_165-04-10-2008 (Hybrid Guest Mix)
Matt_Darey_-_Nocturnal_163-20-09-2008 (Nic Chagall Guest Mix)
Matt_Darey_-_Nocturnal_162-13-09-2008 (D:Fuse Guest Mix)
-
viizo #46 oh, finally matt darey reprezents on sg :)
+fav természetesen, a nocturnal (és matt darey is) nagy kedvenc a kezdetek óta :) -
#45 ha az a pár magyar fan jól érzi itt magát akkor már megérte megnyitni a topikot... -
#44 Ámen.:) Mára nekem ez a végszó. jóéjt mindenkinek:) -
#43 Jó csak azért egy magyar fórum pár fannal más mint egy külföldi pár százzal =D
Persze ha a társaság jó már megéri feljárni olvasgatni. Itt is azt teszem csak majd szerintem :) Max ha valamit tudok ami elkerüli a figyelmeteket azt közzé teszem. =) -
#42 előtte érdemes felmérni a piacot :D -
#41 avb, a&b, markus topikokban szerintem általában jó a hangulat(csak meg kel nézni mi folyik néha ott xD) Infót és egyéb dolgokat is mindíg találhatsz ott. Engem csak az zavar hogy a Nocturnal szombatonként van:) -
#40 Szívesen jövök ide ha van miért =) Mondjuk külföldi topicot nagyobb előnyben részesítem de persze ha jó az élet és van élet itt akkor <3
Mondjuk én inkább avb, a&b, markus és digweed zenékre vagyok rászállva de szívesen veszem azt is ha tudom infóval vagy mixekkel bővíteni Matt D táramat =)
Annó Shivás topicot akartam nyitni, na nem a coronitásra gondolok hanem mcast shivára.. csak épp ettől a kihalás dologtól visszariadva nem csináltam =( -
#39 nem hiszem h kihalna, főleg nem évekre... az előfordulhat hogy hétköznap nem lesz olyan forgalmas mint szombaton... -
#38 PvD,Oakenfold totyikot sajnálom hogy kihalt.Van akiket hiányolok Menno,Gareth Emery és sokan mások. De sztem az az 500 ember azért életben tud tartani pár topikot. Én meg gondoskodni fogok Matt D topikról amennyire tőlem telik,de ahhoz ti(te) is kelle(sz)tek,hogy ne haljon ki a topik.:) -
#37 Ez így van, csak tudod egy a baj, hogy inkább a divat hódít mint a zene iránti szeretet =(
Rákeresek Oakenfoldra omg lol topic.. pvd szintén mint említettem, szerintem a fórumon jó ha 500 olyan ember van aki tényleg szereti azt amit hallgat és nem csak divatmajmolja.
Nem szeretem látni amikor a nevesebb előadók sg-s fórumai elpusztulnak, ezért is írtam ezt is itt.. Matt D az egyik kedvencem és nem igazán örülnék ha egyik napról a másikra meghalna a fórum. De magamban beszélni sem szeretek meg linkre infókat leközölni amikor senki sem nézi a topicot. :Q -
#36 Ezt úgyis az idő és a forumozók fogják eldönteni. Addig marad életben a topic(ez és a többi) amíg igény van rá:) -
#35 Értem, végülis tényleg hülyeség egy olyan topic ahol egy normális bannerban benne vannak a rádió adások napra és dj-kre bontva A-tól Z-ig. :) Nekem mindegy végülis.. ahogy halott egy topic kikerül kedvencek közül, csak pl az is egy vicc, hogy PVD fórum "igazi" nincsen, ami van ott 12 hsz van és az utolsó is 1 éves amikor PVD nem egy olyan ember/dj aki rossz hatással van a zenei ágazatra.
Nem azt mondom hogy felesleges ez a topic is pl, hanem azt hogy ha nincs 15-20 ember aki életben tartja akkor nem is fogja sokáig húzni. Mert azért lássuk be ha igazi fórumot akar az ember megkeresi a külföldi fan siteot, ha tracklistet és mix listát akar akkor ellátogat pl UKTA oldalára, közösségre van szükség nem pedig google stílusra. Ezért is mondtam/mondom azt hogy nyugodtan lehetne pár dolgot egybe olvasztani.
Na meg még annyit, hogy nálam 14 zenei fórum van kedvencekbe de egyikbe sem írok csak olvasgatom őket inkább, mert követni sem igazán lehet az eseményeket plusz néhol már elavult információkat közölnek le =D -
#34 Matt Darey Nocturnal 166 + Tim Healey (Coburn) Guest Mix
Matt Darey Nocturnal 166 - hour 1 - Matt Darey mix
01. Celvin Fisher ft. Loleatta Holloway - You Got Me Burning Up! (Nyan Narine mix) [Subversive]
02. Golden Girls - Kinetic (Prok & Fitch Golden Shower remix) [Floorplay]
03. Passenger 10 - Mirage (EDX's 5un5hine remix) [Unreleased Digital]
04. Activeout ft. Sashka - Deja-Vu (V-Tunes remix) [Planet B.E.N. Records]
05. Chris Reece - Autumn Leaves (progressive dub) [Unreleased Digital]
06. Sebastian Ingrosso & Laidback Luke - Chaa Cha (EDX remix) [ITH]
07. Chris Lake - The One (Mastik Soul remix) [Rising Music]
08. Maya Days & Phunk Investigation - Cross My Heart (Phunk Vulcanic mix) [Absolutely]
09. Marcie & Neon Stereo - Disco Lights (progmix) [Play Digital]
10. Adam Stodtko vs. Sundriver - Monique (Robert Burian remix) [Redforce]
Matt Darey Nocturnal 166 - hour 2 - Tim Healey (Coburn) guest mix
01. Tim Healey - Intro
02. Black Daniel - Say Hello (Medicine 8 remix) [Pieces Of Eight]
03. Coburn - Let It Move You [CD-R]
04. Kidda - Under The Sun (Herve remix) [Skint]
05. Twockers - Ruffneck [Big & Dirty]
06. Milton Channels - You Lose [Muzik X_Press]
07. Benjamin Bates - Forever Running (Tim Healey remix) [Be Yourself]
08. Fake Blood - Mars [CD-R]
09. Tiga - Sunglasses At Night (Dim remix) [Turbo]
10. Tim Healey & Marc Adamo - Ghetto Blaster [Instereo]
11. Deadmau5 - My Friend [mau5trap]
12. Meat Beat Manifesto - Dadio Babylon (Lee Coombs re-edit) [CD-R]
13. MGMT - Kids (Soulwax remix) [Warners] -
#33 Szerintem hagyjuk meg mindenkinek a választás jogát,hogy kinek az adását szeretné hallgatni,és ha jól megnézed az Armin,Markus,Above topicokat csak"ideiglenesen" kihaltak, hisz az sg-n belül is van egy kisebb rajongótábor aki rendszeresen követi az adásokat. Ha minde egy az egyben lenne nem tudná a bal kéz mit csinál a jobb. Ez nem egy ismerd fel a képről topic ahol még a zoknikról is nyitnak topickot mert az még nincs.:) -
#32 Látom kezd beindulni a dolog, nem rég Corsten úrnak nyitottak egy topicot, most Matt úrfinak. Feltaláltátok páran csőben a lukat. :)
Nyugodtan lehetne kreálni egy átfogó topicot erre szerintem, mármint az exkluzív rádió adásokra amik neten zajlanak, mert hát Nocturnal, Kiss, TATW, GDJB, ASOT és még sorolni lehetne. A DJ-knek pedig egy külön topicot ahol említéseket tesznek róluk, ja vagy már van ilyen hm.. mert szerintem maguk a topicok így egy magukban eléggé kihaltak lesznek. De ez egyéni vélemény. Természetesen most +fav és remélem nem heti 1-2 komment lesz a vége. -
#31 Download.. -
#30 az ki?
-
#29 hallgatható de akkor innkáb bassedrive -
#28 Igen,ez elég elborult illető. Szeretem a Nocturnal-t de vannak benne néha elég elborut guestmixek pl ez,meg Dave Dresden se tetszett : D -
#27 eddig bírtam :)
előző óra pedig hibátlan volt... -
#26 Valami Tim Heali(biztos rosszul írom, de valami elborult emberk): D Tess:)