Mass Effect 2 - Pletykaszinten
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A magyar verzió kapcsán utánanéztem, mert én is beszoptam a dolgot, hogy ithon vettem meg.
A magyar 1.0-ás verzió egy igen fura állat, mert a nemzetközi verzió az 1.0-ás. A magyar mivel késõbb jelent meg, addigra megjelentek bizonyos javítások, és így beletették azokat. Tehát a magyar 1.0 a nemzetközi pachelt és 1.0 között van valahol.
A bring down the sky magyarítása meg egy idõben történt a full game magyarításával, tehát érthetetlen, hogy miért nem érhetõ még el.
Javaslom minden magyar MassEffect tulaj rugdossa a cdprojektet, ahogy én is teszem.
A magyar 1.0-ás verzió egy igen fura állat, mert a nemzetközi verzió az 1.0-ás. A magyar mivel késõbb jelent meg, addigra megjelentek bizonyos javítások, és így beletették azokat. Tehát a magyar 1.0 a nemzetközi pachelt és 1.0 között van valahol.
A bring down the sky magyarítása meg egy idõben történt a full game magyarításával, tehát érthetetlen, hogy miért nem érhetõ még el.
Javaslom minden magyar MassEffect tulaj rugdossa a cdprojektet, ahogy én is teszem.
Ez mind szép és jó, de mikor dobják már ki végre a magyar verzióhoz a javító pöcst az új küldikkel???
Kizárt. Most is legalább fél évet késik PC-re. Ennek üzleti okai vannak.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ez se mai hír a Mass Effect community-n már feltették a fejlesztõknek mi igaz belõle. Õk is akkor látták elõször. Ha leközölte volna az sg teljes egészében, hogy mit is "találtak ki" ME2-re ti is röhögnétek. Itt most kiemeltek párat tengernyi találgatás közül, de aki azt írta össze ollózott egy csomó egyéb játékból ötleteket aztán készként tálalta.
A novemberi megjelenés meg legkorábban jövõ novemberre igaz.
A novemberi megjelenés meg legkorábban jövõ novemberre igaz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"És hogy mi igaz a pletykákból? Az X360 tulajok novemberben, míg a PC-s játékosok közel fél évvel késõbb tudhatják meg."
Mivel ugyanazt a játékot kapják meg az x360-asok és a pc-sek is szerintem egyszerre fog kiderülni :D
Mivel ugyanazt a játékot kapják meg az x360-asok és a pc-sek is szerintem egyszerre fog kiderülni :D
Mondjuk abból a rettenetesen szar bolygófelszín-minijátékból ha csak eggyel lenne több, már az is sok lenne...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Most november? Az nagyon közelinek tûnik, de bárcsak igaz lenne. Ez a játék egymagában megér egy x360at. Az elsõ kötelezõ darab szerintem. Irtózatosan jó megvalósítás és story jellemezte, remélem a második csak emel a szinvonalon.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Bárcsak a közölt megjelenési dátum lenne igaz! :D
szép is lenne:D
"És hogy mi igaz a pletykákból? Az X360 tulajok novemberben, míg a PC-s játékosok közel fél évvel késõbb tudhatják meg."
Novemberben? Gondolom akkor jelentik be hivatalosan, mert a novemberi megjelenést kizártnak tartom... Hacsak nem 2009rõl van szó XD
Amúgy örülni fogok ha az itt felsorolt dolgok fele igaznak bizonyul XD
Pletyka az pletyka...
Novemberben? Gondolom akkor jelentik be hivatalosan, mert a novemberi megjelenést kizártnak tartom... Hacsak nem 2009rõl van szó XD
Amúgy örülni fogok ha az itt felsorolt dolgok fele igaznak bizonyul XD
Pletyka az pletyka...
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...