HDR fotózás

← ElőzőOldal 7 / 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n3whous3
PTgui nevû progit használom most, panoráma fotózós + hdr is van benne, az elsõ képemet mindjárt abban is megcsinálom és feltöltöm ide

púúúúú

30Dani
Szerintem a két HDR nem ugyanaz.

thank you for helping us help you help us all

TrIp
+fav
még infókat meg képeket!!!

Adam II
Ez érdekes mert a valóságot játékprogram szerûvé teszi de ebbõl a szempontból szomorú, hogy erõltetek a játékokban az ilyen effekteket mert pont ezért nem lesznek valósághûek mert nem olyanok mint ahogy a szemünkel látjuk a valóságot.

n3whous3
kthxbai

púúúúú

Pistike 007
Aláírást vasárnap este 19:30-kor a Sopron Plázában osztok, a könyvesboltban.

Aquir
utánaolvastam kicsit, lehet majd lesz belõle valami... 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

n3whous3
Ja, mert érdekel a téma és szeretnék sok ilyen képet látni meg tippeket hallani. Szóval csináljatok ti is ilyenekt 😊

púúúúú

n3whous3
Szerintem meg pont ez a raj benne, amelyikek nem valósághûek teljesen, lásd a linkelt képeim közt azt, amelyiken egy arc is van.

púúúúú

30Dani
Ezt a Nagy Szelepsapka Topik nyitója kérdezi személyesen? 😄

thank you for helping us help you help us all

mila69en
már végig toltam^^ GTA-7<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

SiteDisagner
Én is probalom alkalmazni a technikát, és szeretem és szép és jó és minden😄 de külön tápig?:S

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Pistike 007
ölég jó játék😄

Lullaby
Az a baj a HDR-el, hogy az emberek 90%-a nem tudja jól alkalmazni ezért születnek olyan képek mint amit egy játékból print screeneltek volna ki(lásd #4)

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Pipör
biztos nem :-)

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

fery02
Ezt te fényképezted? 😮

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

sweech
igen, pistike

Pistike 007
Na de ennek most tényleg külön topikot?

Smicy2
kedvenc hdr-es kép:

😊

Charade GTti

The Protector
Érdekes téma.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

n3whous3
és még így is elég szar lett a saját fotó 😊

púúúúú

n3whous3
Nos mi is kell a HDR-hez? Egyik mód (ha nem az egyetlen), hogy azonos pozícióban lefényképezünk egy lehetõleg mozdulatlan tájat, dolgot legalább 3 expozícióban. Photoshop aztán besegít... Avagy más programok is. Várom ide saját készítésû HDR fotókat.

Itt egy wikipedia bejegyzés errõl

Várok tippeket is, hogy mint kell csinálni szépen ezeket, photoshopon kívül miket lehet használni, hogy lehet automata processz nélkül elkészíteni ilyeneket, stb. Weboldalak is jók.

Itt van pár sample fotó:

ezt pedig ma csináltam kezdésnek, kíváncsiságból, pár egyéb utómunkával mert nem tudtam állványozni a gépet, hogy ne mozogjak vele.

Nos akkor start...

púúúúú

← ElőzőOldal 7 / 7