322
HDR képek készítése
-
#322 mutatósak lettek! -
#321 Felesleges? ember, nézd már meg milyen gyönyörű lett az ég!
Az esetek 80%-ban nincs olyan, hogy felesleges HDR... -
#320 pár új HDR..
Az utolsó torony a korong szélénél
Köddé válva
-
GXR #319 sziasztok! Debrecen és környékén keresek fotóst, indie rock banda promo képekhez ha valaki tud ajánlani valakit kérem jelezze! akarszetaglenniKUKAClivePONTcom -
#318 HDR képek online készítése egyszerűen és ingyen – Yohdr.com -
#317 High Dynamic Range Imaging, Second Edition: Acquisition, Display, and Image-Based Lighting
-
#316 Ben Willmore - High Dynamic Range (HDR) Mastery | 485MB
-
#315 -
stain #314 Nem nagyon szoktam HDR-t csinálni, mert pont a képek fotószerűségét teszi tönkre (mély árnyékok), de van olyan képem, ami érdekesebb lett tőle:
Ez egyetlen RAW-ból készült. -
#313 Photoshopcafe High Dynamic Range and Photoshop | 434.27 MB
-
#312 érdekel;) -
#311 Köszi
Egyébként megvan nagyobb felbontásban is,ha érdekel -
#310 Ez nagyon bejövős lett részemről:)
neu háttér thx;) -
n3whous3 #309 majd egyik héten én is kipróbálok valamit, csak kéne bnőm fényképezője, a sajátunk bemondta az unalmast, nincs most zseton még bóvlira se (nem mintha nem bóvli lett volna az előző is :ASSD:ASDASD:) -
#308 Köszi:D
De azért jó lenne egy komolyabb gép,meg persze több tudás -
n3whous3 #307 5/5 -
#306 jó lesz nekem az iaro:D
Na ez az uccsó kép
-
n3whous3 #305 onnan is menne talán, de akkor meg href-ezd a linket -
#304 Ja most kapcsolok,hogy hülye vagyok,photobucketről hiába próbálom...
-
#303 harmadszorra csak sikerül...
-
n3whous3 #302 fasza :) -
n3whous3 #301 töltsd fel imagerz.com-ra -
#300 -
#299 Ja ez lemaradt:)
-
#298 Sziasztok!
Próbálkoztam ma egy kicsit,ez a kettő lett talán jó,nekem a kukoricás jobban tetszik:)
-
#297 hát igen, sajna állvány nem volt, gépem meg RAW-ot nem tud :S -
#296 ezzel az a baj, hogy látszik is, h nemvolt állvány, és vanegykis elmosódás, plusz a sorozatkép valószínűleg jpg ből van, szerintem 1000x jobb hatást lehet elérni raw képpel, persze aabból is úgy lenne a legjobb, hogy állvány, és ott is 1ev+- meg alap, de én egy raw ból csináltam, utólagosan ps-ben manipulálva az ev-vel -
#295 tessék:) -
#294 ezt az EV-t tuddnád nekem részletezni?:$
-
#293 én sorozatképet szoktam csinálni (3kép, 1 EV különbséggel)
majd azt Photomatix-al "összerakom" és a csúszkák segítségével beállítom, hogy mennyire erős HDR legyen -
#292 Ps-el vagy mivel érdemes megtenni a hdr-t? A gépben lehet állítani hogy raw legyen a kép, összeillesztem jóra, kis igazítás azt annyi? :) -
#291 Itt az én próbálkozásaim egyike: klikk.
Nem akartam képként belinkeni, mert 1280-as felbontású, és nem tudom nem cseszné-e szét a fórumot.
Nemtom nektek hogy tetszik, de én eléggé meglepődtem rajta, hogy mit ki lehet hozni ezzel a HDR módzserrel akár egy nagyon alap kompakt gépből is (Canon Digital Ixus 40-el készült). A HDR tone mapping beállításoknál lehet kicsit túllőtem a célon, meg tettem még rá másik effektet is, szal ha nagyon gagyin csináltam valamit (a kompozíció az ilyen, az ablakból erre van lehetőség, időm meg sajna nincs másra :S), akkor írjátok meg, abból tanul az ember :) -
NeoPS #290 Üdv.
Most kezdtem el fotózgatni. Van pár képsorozatom nekem is. Honlapom is van, de nem ismerem az ide vonatkozó szerzői jogokat, ezért nem publikálom a saját képeimet. Az lenne a kérdésem, hogy ráírhatom-e az általam készített képekre, hogy "szerzői jogvédelem alatt", és utána a weboldalam címét? Esetleg ezt meg tudná nekem mondani valaki? -
#289 köszi :D
nekem annyira nem tetszik, kicsit bemozdult, mert kézből csináltam és a földre nem tehettem mert akkor eltakart mindent a fű, úgyhogy ilyet sikerült csak :S -
#288 dekirály:) -
#287 na egy kis saját HDR :D
véleményeket várom :P
-
#286 szerintem nem hdr-hez keresi de lehet tévedek.. -
goofy1984 #285 Szerintem a Photomatix lehet. Annál be lehet jelölni, hogy a képeken lévő változásokat (emberek, kocsik, ilyesmik) ismerje fel és korrigálja. Ha jól emlékszek. -
#284 sztem PS-ben is lehet ilyet csinálni, de ha van konkrét progi az engem is érdekelne.. -
#283 Üdv mindenkinek!
Tudom nem ide tartozik, de megpróbálom:
Segítséget kérnék, egy programot keresek.
A probléma a következő:
Fotóznánk pl. egy épületet, de emberek (pl. turisták) állnak előtte.
Láttam már a programot de a neve nem jut eszembe, a következő megoldást kínálja:
Több fotó készítése ugyanarról az objektumról, a program egymásra illeszti a képeket és az elmozgó embereket kiretusálja, a fix pontokat, az épületet pedig meghagyja.
Ha valaki megtudná mondani a program nevét , ezer köszönet.