Az Amerika kapitány története

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én már nagyon várom!Ha úgy meg lesz csinálva mint a Vasember akkor szerintem kasszasiker lenne.Ja ha már utalásról van szó akkor a Hulk végén is van utalás egy Bosszú Angyalai mozira.
vagy hogy hivják
Na ja a cameo feltûnés.A hõsökben is volt ha jól emlékszem.
Ilyen apróság pl, hogy Stan Lee, a Marvel atyja is feltûnik szinte minden Marvel filmben. 😊
valamit
Volt a háttérben érdekesebb is 😄

http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f

Na ez a durva nem a ráspoly.... 😄 Tetszenek ezek az apró utalások 😊

Sic vis pacem para bellum

Emlékszik valaki arra a valamilyen fémnek tûnõ izére, amit hulk az új filmben pajzsnak használt?Na az vagy titánium lehetett vagy adamantium(mint Rozsomák csontja)vagy vibránium(ami ha jól emlékszek amerika kapitány pajzsának az anyaga).Nem lehetséges ez?
Blasta
Na ez komoly 😄
Én nem vettem volna észre 😊

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Hát lássuk.
Ha egy feketepárducról készítesz filmet, akkor nyilván nem lehet egy rózsaszín kismalacot betenni.
Amerika kapitánynak ilyen a ruhája, ahogy írtam, ha másmilyen lesz az GÁZ.
Superman, pókember, batman mind egy szálig olyan ruhában jelentek meg a vásznon mint a képregényekben (minimális változtatásokkal), mégis miért lenne am.kapitánynak más ruhája?

amikor elõször láttam énse vettem észre 😄
ottvan baloldalt a háttérben!!

http://i35.tinypic.com/2pq0w15.jpg
Chocho
És hullanak majd csillagok, meg amcsi lobogók az égbõl a filmen? Na meg minden egyes német katona maga lesz a gonosz? Alig várom... :-/

Gaming is believing.

Üdv. A vasemberben hol is láthattuk a pajzsot? :/ Nekem nem rémlik, vagy lehet csak nem figyeltem a moziban. 😄

Sic vis pacem para bellum

hát a ruhát tényleg nemlehet tudni mien lesz de a pajzsot már láthattuk az Iron Man-ben!!
Elnézésedet kérem Seth, részben igazad van. Utána jártam a dolgoknak, pontosabban van egy ismerõsöm aki keni-vágja a témát. Van a "New X-men" címû képregény sorozat, ami valamivel régebben indult mint az Ultimate és az 1. film elõtt is jelentek már meg számai, viszont abban még a klasszikus ruhák voltak. Viszont, amikor kijött az 1. film, akkor a "New X-men-ben" is ruhát váltottak méghozzá a filmbéli ruhákhoz hasonlóra, és az Ultimate tényleg a film után jelent meg és a filmbéli ruhákban feszítettek abban is már a srácok. Szóval összedolgoztak ez igaz, viszont haverom szerint a képregény tervek már jóval elõbb megvoltak mint a filmesek, szóval a ruhákat a képregény gyártók találták ki, és nem egy filmbéli újítás volt.

DBZ is My Favourite

Seth
A film 2000-es, a comic meg 2001-ben indult, gondolom azért összedolgoztak vmilyen szinten, hogy hasonló legyen, ne legyen keveredés aki esetleg még csak most hallott elõször az X-menekrõl

PSN ID.: Beegabor

Nem a film után készült, én legalábbis úgy tudom, hogy nem.

DBZ is My Favourite

Seth
-_- Talán mert az már a film után készült?? Én a klasszikus Xmen képregényre gondoltam, azt vélhetõen többen ismerik mint ezt az új köntöst

"Hát most egyedül az xmen-t tudnám említeni,ahol nem az eredeti képregényes,jellegzetes kosztümben rohangáltak"
Tévedés, bár nem a klasszikus képregényes ruháik voltak, viszont az X-men Ultimate-ben hasonló ruháik vannak. Te jó ég az mekkora egy sz*r képregény sorozat. :S

DBZ is My Favourite

kinek a pap kinek a plébános....
Seth
Hát most egyedül az xmen-t tudnám említeni,ahol nem az eredeti képregényes,jellegzetes kosztümben rohangáltak, minden más superhero filmben meghagyták (mondjon vki másikat ahol nem így volt,nekem tényleg nem jut eszembe más) Egy ilyen ruhát gondolod hogy lecserélnének másra? Tuti ilyen lesz a filmben is.

Nethyrrea
és honnan veszed hogy a filmben is ilyenben lesz? láttál már képeket belõle? vagy csak egybõl a spiderman/supernam féle filmekre asszociálsz belõle?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

grebber
Remélem a híreszteléseknek megfelelõen tényleg Will Smith fogja játszani majd!

Next PC upgrade: 2022

Ez csak egy propaganda ! Lerí róla!
A story nem mérvadó, mert a lényeg, h a hõs amerikai felveszi a harcot a csúnya és gonosz nácikkal az amcsi jelképek égisze alatt! Egyszerû cionista indíttatás szüleménye!<#action><#levele><#banplz>

LOL
Seth
Kit érdekel,élõ amerikai zászló, so coooool.... <#idiota>

Blasta
Kék-fehér-piros feszülõs ruci, kék-fehér maszk KIS FEHÉR SZÁRNYACSKÁKKAL A FEJÉN és egy hasonló színû ELPUSZTÍTHATATLAN pajzs!!!!

So sexy, so cool 😊))))))))))))))))))))

immovable
sztem is 😄

nála gagyibb talán még superman meg batman 😊
Egyetlen képkocka sem készült még el, de máris gagyi ahogyan kinéz majd a filmben?!?!
Blasta
Amerika kapitány iszonyat gagyi 😄
Kb. olyan égõ mint superman. 😛PPP

Nem tudom miért nem veszik észre, hogy ezek a feszülõs, szexi kis piros-kék sztreccsrucik a 21.századi filmvásznon MÁR NEM MENÕ!

szerintem is mind1ik karakter zseniális!!😊
azt a felugró ablakot nyugodtan canelezzétek
2011-ig nesztek egy kis nosztalgia...Marvel adaptációk '90-es évek módra😊)

Captain America 1990
Feleslegesnek felesleges, dehát ha Amerika Kapitánya gagyi, akkor ilyen alapon a többi Marvel hõs is az. Én egyiket sem tartom gagyinak, mindegyik egy kreatív elme agyszüleménye. Amúgy imádom a Marvel univerzumot.

DBZ is My Favourite

sztem fölösleges ezen vitatkozni!!
kinek a pap kinek a pappné...
NEOreg3
de.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Nem gagyibb a Pókembernél, Vasembernél stb.

DBZ is My Favourite

NEOreg3
amerika kapitánya gagyi szvsz

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(