Ötvös Tibor

Az Amerika kapitány története

Végre kiderült, pontosan miről is szól majd az Amerika kapitány mozifilm. Amint azt várni lehetett, a sztori a kezdetek kezdetétől mutatja be az egyik legismertebb szuperhős kalandait.

A Production Weekly legújabb számában jelent meg a szinopszis, melyet azonban tessék komoly fenntartásokkal fogadni. Az egész ugyanis úgy hangzik, mintha a Marvel hivatalos karakter bemutatóját olvasnánk. Ám ha mégis ez a hivatalos sztorivázlat, akkor a készítők szinte szóról szóra követik a képregényben történteket, ami nagyon pozitív.Steve Rogers egy nagyon szegény családban nőtt fel és a nácik európai ténykedését látván úgy döntött, beáll a seregbe és felveszi a harcot ellenük. Ám gyenge testalkata miatt katonai szolgálatra teljesen alkalmatlannak tartották és elutasították. Chester Phillips tábornok azonban felajánlotta a fiúnak, hogy részt vehet egy Újjászületés Hadműveletnek nevezett kísérletben.

Hetekig tartó kísérletezés végén a kutatást vezető Reinstein professzor beadta Rogersnek a titkos szérumot, melynek hatására izomzata és intelligenciája is hatalmasat fejlődött. A három hónapos kiképzés végén Amerika kapitány névvel megkapta első küldetését, melyben felavathatta elpusztíthatatlan pajzsát is.

Jelen pillanatban ennyit tudni a hivatalosan The First Avenger: Captain America címet viselő produktumról. A bemutató 2011. május 6-ra esik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Pesta76 #37
  Én már nagyon várom!Ha úgy meg lesz csinálva mint a Vasember akkor szerintem kasszasiker lenne.Ja ha már utalásról van szó akkor a Hulk végén is van utalás egy Bosszú Angyalai mozira.
 • bender93 #36
  vagy hogy hivják
 • bender93 #35
  Na ja a cameo feltűnés.A hősökben is volt ha jól emlékszem.
 • shane81 #34
  Ilyen apróság pl, hogy Stan Lee, a Marvel atyja is feltűnik szinte minden Marvel filmben. :)
 • valamit #33
  Volt a háttérben érdekesebb is :D
 • Heimdall #32
  Na ez a durva nem a ráspoly.... :D Tetszenek ezek az apró utalások :)
 • bender93 #31
  Emlékszik valaki arra a valamilyen fémnek tűnő izére, amit hulk az új filmben pajzsnak használt?Na az vagy titánium lehetett vagy adamantium(mint Rozsomák csontja)vagy vibránium(ami ha jól emlékszek amerika kapitány pajzsának az anyaga).Nem lehetséges ez?
 • Blasta #30
  Na ez komoly :D
  Én nem vettem volna észre :)
 • Blasta #29
  Hát lássuk.
  Ha egy feketepárducról készítesz filmet, akkor nyilván nem lehet egy rózsaszín kismalacot betenni.
  Amerika kapitánynak ilyen a ruhája, ahogy írtam, ha másmilyen lesz az GÁZ.
  Superman, pókember, batman mind egy szálig olyan ruhában jelentek meg a vásznon mint a képregényekben (minimális változtatásokkal), mégis miért lenne am.kapitánynak más ruhája?
 • Balin #28
  amikor először láttam énse vettem észre :D
  ottvan baloldalt a háttérben!!

  http://i35.tinypic.com/2pq0w15.jpg