Sasszem - Ha tudnád, amit ők tudnak...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Indy-t rendezte.
Nem tudom, ki látta a legfrissebb South Park epizódot, mindenesetre csak annyit árulok el a sztoriból, hogy Indiana Jones-ról és Spielbergrõl is szó van.... (Spielberg ugyebár a producere a Sasszemnek és az Indyhez is köze van). Ezek után bele sem merek gondolni, mi fog történni, ha a SP írói kezelésbe veszik a Sasszemet...
Csak az utolsó 5-10 perc nem kellett volna...
Jajj ez betett...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ja meg ha meghal a fõszereplõ, dehát ilyet egy hollywoodi filmtõl elvárni...
Amin nem tudom túltenni magam: pulzáló gömbökbe rejtett infravörös adatok, melyeket úgy olvas ki a szuperszámítógép, hogy közöttük pásztázik egy gigantikus olvasófejjel. Ráadásul ha ez a fej éppen jó akkor kéken világít, ha gonosz akkor meg vörösen 😊
Amin nem tudom túltenni magam: pulzáló gömbökbe rejtett infravörös adatok, melyeket úgy olvas ki a szuperszámítógép, hogy közöttük pásztázik egy gigantikus olvasófejjel. Ráadásul ha ez a fej éppen jó akkor kéken világít, ha gonosz akkor meg vörösen 😊
Jajj ez betett...
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
+30 perc játékidõ és lett volna benne elnyomás és az az ellen való bátor kiállás és 15- percen át lassítva könnyezõ amerikai katonák. 😊
Aham akkor majd megnézem. Thx
Megéri megnézni, még tényleg kicsit kiszámítható és nem túl valósághû a film.
Milyen a film? én még nem láttam megéri megnézni?
aham, +30 perc játékidõ 😊
Spielberggel jobban jártunk volna úgy érzem 😞