11
-
Etinger #11 Indy-t rendezte. -
dartois83 #10 Nem tudom, ki látta a legfrissebb South Park epizódot, mindenesetre csak annyit árulok el a sztoriból, hogy Indiana Jones-ról és Spielbergről is szó van.... (Spielberg ugyebár a producere a Sasszemnek és az Indyhez is köze van). Ezek után bele sem merek gondolni, mi fog történni, ha a SP írói kezelésbe veszik a Sasszemet... -
Drawain #9 Csak az utolsó 5-10 perc nem kellett volna... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja meg ha meghal a főszereplő, dehát ilyet egy hollywoodi filmtől elvárni...
Amin nem tudom túltenni magam: pulzáló gömbökbe rejtett infravörös adatok, melyeket úgy olvas ki a szuperszámítógép, hogy közöttük pásztázik egy gigantikus olvasófejjel. Ráadásul ha ez a fej éppen jó akkor kéken világít, ha gonosz akkor meg vörösen :)
Jajj ez betett... -
Prof William #8 +30 perc játékidő és lett volna benne elnyomás és az az ellen való bátor kiállás és 15- percen át lassítva könnyező amerikai katonák. :) -
Giiss #7 Aham akkor majd megnézem. Thx -
#6 Labeouföt - pardon -
dartois83 #5 Megéri megnézni, még tényleg kicsit kiszámítható és nem túl valósághű a film. -
Giiss #3 Milyen a film? én még nem láttam megéri megnézni? -
torcipepe #2 aham, +30 perc játékidő :) -
Etinger #1 Spielberggel jobban jártunk volna úgy érzem :(