16
 • Pesta76
  #16
  Hát az első rész egy rakás szar volt, de ez csak az én szerény véleményem!Hát nem tudom,hogy egy 2. rész jó lenne-e.Szerintem Daredevil-ből pont elég volt annyi amennyit kaptunk belőle.Ez kb olyan mint az Elektra az is mekkora ratyi!!Ami szerintem mostanában vitte a pálmát az a Hulk,és a Sötét Lovag !!De azért várom jövőre az X-men Origins részeket ja és a távoli jövőben a Vasember 2!!!
 • sylvanor
  #15
  Én ezért nem is gondoltam rá, hogy megnézzem a hulk képregényt, se a pókembert.
  A Death Note Movie 1-2 sztem nem volt rossz, csak hiányoltam belőle az akcijóót, beírja a nevüket akönyvbe és kipurcannak, de semmi eksön. Ja és hogy visszatérjek:
  A DeathNote animét se néztem, hogy ne kelljen mivel összehasonlítanom, mer ugyhalottam, hogy szidják a filmet.
  (a 3 ténleg szr lett, mivel hogy közesincs a DeathNote-hoz :S namindegy)
 • DarkEvilPiccolo
  #14
  Akkora balfaxságokat csinált Hulk az első filmben, hogy az nem volt hiteles egyáltalán. A képregényben nem voltak ilyenek, hogy ennyit balfaxoskodott volna. Meg egyszer 5 méter volt máskor meg éppen csak 2. Meg a legnagyobb durranás ellenfele 3 mutáns kutya volt, ami kicsit enyhén el volt baxva. Szóval jó nagy LOL volt az a film.
 • cS6Szi
  #13
  Hát sztem mindkét Hulk elég gyenge lett. Az első azért, mert túlsok történet volt kevés effektel a másodikban meg túl kevés történet sok effektel. De ez csak az én meglátásom.

  Daredevil meg sztem jó film volt a maga idejében. Nekem bejött. Nagyon sokáig ez volt a kedvenc képregény filmem. Remélem nem [email protected]ák el a folytatást.
 • berserk87
  #12
  Szerintem azért [email protected]ák le az első Hulkot, mert valóban [email protected] volt. A Norton-os Hulk meg zseniális, legalábbis nekem nagyon bejött(de nem csak nekem). A kettő összehasonlíthatatlan.
 • Yutani
  #11
  Én a mai napig nem értem, miért [email protected]ák le az első Hulk filmet. Szerintem nem volt rossz egyáltalán, sőt, igazából a 2. rész sokkal sekélyesebb film, szerintem gyengébb is. Lehet, hogy technikailag (CGI) jobb az újabb, de mondanivaló és tartalom alapján gyengébb.
 • xido
  #10
  Pont a Hulk 2-vel nem példálóznék,mert Norton zsenialitása annyira kiaknázatlan maradt a síkegyszerű történet egymás utáni akciós kavalkádjában,hogy az félelmetes..és nekem Ben tetszett,mint Murdock..Kingpinnek M.C.Duncan isten volt,noha csúfos váltás volt színesbőrűre...Collin Farrellt is imádom..ja és a +20 perces rendezői változattal meg még jó is lett a film...szóval unom már a lenullázást és szuperhős film 120 perc alatt egy összecsapott baromság sajnos...
 • DarkEvilPiccolo
  #9
  Remek! :D
 • Szolnokboy1
  #8
  A Marvel első saját gyártású filmje a Vasember volt. A Pókember, a Daredevil, az X-men, az F4 és még jó néhány hős(csapat) jogai más stúdióknál vannak. Tehát a Marvel még nem csinált eddig szar filmet, csak egy kurva jót (Vasember) és egy jót (Hulk).
 • HeadHunter86
  #7
  Ben Affleck nélkül? Szerintem nem sokunknak fog hiányozni :P
 • DarkEvilPiccolo
  #6
  Jah meg a Pókember filmek is bár sikeresek lettek, ennek ellenére azok is ratyik. Azokra is ráférne a ríméjk. :P
 • DarkEvilPiccolo
  #5
  Úgy néz ki, hogy a Marvel kezd ráébredni, hogy eddig csak ratyi filmeket csinált. Leszámítva a Vasembert. Mármint úgy értve ratyikat, hogy a képregényekhez nem sok közük volt. Jó, tudom, az X-men-eket pl. sokan szeretik és jónak tartják, de ettől még nulla közük van a képregényekhez. A ríméjkelt Hulk is egész jó lett. A Vasemberhez meg ugye alapba úgy álltak hozzá, hogy hű is legyen az erdeti képregényekhez (nagyrészt), és üssön is. Pengére leszek kíváncsi.
 • VictorVance
  #4
  Ha a Hihetetlen Hulk-ban bejött ez a váltás, akkor a Daredevil-ben miért ne?;)
 • janivankenobi
  #3
  Az első résszel véleményem szerint az volt a baj, hogy túl nagy hőst akartak faragni fenegyerekből, és nem fektettek elég hangsúlyt a történetre.
  Újrakezdés hát nem is tudom, inkább folytassák normálisan. Mostanában mindenki Nolan-t akarja majmolni, erre nem lenne szükség ha alapból megnéznék, hogy filmekhez milyen stábot raknak össze. Kíváncsian várom az eredményt.
 • Scamp
  #2
  Szemely szerint nekem bejott az elso resz.Es Ben Affleck jateka is jo volt benne. De azert kivancsi vagyok mit hoznanak ki egy "ujrakezdesbol" :)

  UI: Bocs hogy nincs ekezet de angol vagyok jelenleg :)
 • Etinger
  #1
  Az első amúgy miért nem tetszik senkinek? :D Én már elég rég látta és akkor bejött, valakitől kérek egy kritikát :D:D