Ötvös Tibor

Fenegyerek 2- Ben Affleck nélkül?

A hírek szerint a Daredevil - A Fenegyerek második része az elsőben a főszereplőt alakító Ben Affleck nélkül forog majd. A stúdió szeretné a Hulkban már bevált módszert alkalmazni és úgy forgatják le a második filmet, mintha az első nem is létezett volna.

Korábban egy összegzés során megemlítettük, hogy a Fox távoli tervei között szerepel a közepes sikert aratott Daredevil - A fenegyerek folytatása, melyben anno Ben Affleck alakította a vak szuperhőst. Nos, a héten a stúdió vezérigazgató-helyettese, Tom Rothman ezt egy interjújában meg is erősítette.



"Komolyan gondolkodunk egy Daredevil - A fenegyerek újrakezdésen" - kezdte Rothman. "A hihetetlen Hulk megmutatta, hogy ha valóban jól dolgozol, akkor a közönség megadja neked azt a bizonyos második esélyt. De ott van a Christopher Nolan első Batman-filmje is, mely bebizonyította, hogy csinálhatsz előtte gyatra Denevérember-mozikat és még hibázhatsz is. De a megfelelő kreativitással és türelemmel újrakezdheted az egészet."

"Hogy a Daredevil - A fenegyerek is olyan sötét tónusú lesz? Nem tudom, de egy olyan kvalitású rendezőre lesz szükségünk, mint Nolan. Ha nem találjuk meg az illetőt, akkor nem folytatjuk. Csak úgy heccből nem forgatjuk le a folytatást."

Időközben az a hír ütötte fel a fejét, miszerint az újrakezdéshez egy új színész is dukál - pont, mint A hihetetlen Hulk esetében. Vagyis jelen állás szerint nem Ben Affleck lesz Daredevil.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Pesta76 #16
    Hát az első rész egy rakás szar volt, de ez csak az én szerény véleményem!Hát nem tudom,hogy egy 2. rész jó lenne-e.Szerintem Daredevil-ből pont elég volt annyi amennyit kaptunk belőle.Ez kb olyan mint az Elektra az is mekkora ratyi!!Ami szerintem mostanában vitte a pálmát az a Hulk,és a Sötét Lovag !!De azért várom jövőre az X-men Origins részeket ja és a távoli jövőben a Vasember 2!!!
  • sylvanor #15
    Én ezért nem is gondoltam rá, hogy megnézzem a hulk képregényt, se a pókembert.
    A Death Note Movie 1-2 sztem nem volt rossz, csak hiányoltam belőle az akcijóót, beírja a nevüket akönyvbe és kipurcannak, de semmi eksön. Ja és hogy visszatérjek:
    A DeathNote animét se néztem, hogy ne kelljen mivel összehasonlítanom, mer ugyhalottam, hogy szidják a filmet.
    (a 3 ténleg szr lett, mivel hogy közesincs a DeathNote-hoz :S namindegy)
  • DarkEvilPiccolo #14
    Akkora balfaxságokat csinált Hulk az első filmben, hogy az nem volt hiteles egyáltalán. A képregényben nem voltak ilyenek, hogy ennyit balfaxoskodott volna. Meg egyszer 5 méter volt máskor meg éppen csak 2. Meg a legnagyobb durranás ellenfele 3 mutáns kutya volt, ami kicsit enyhén el volt baxva. Szóval jó nagy LOL volt az a film.
  • cS6Szi #13
    Hát sztem mindkét Hulk elég gyenge lett. Az első azért, mert túlsok történet volt kevés effektel a másodikban meg túl kevés történet sok effektel. De ez csak az én meglátásom.

    Daredevil meg sztem jó film volt a maga idejében. Nekem bejött. Nagyon sokáig ez volt a kedvenc képregény filmem. Remélem nem b@sszák el a folytatást.
  • berserk87 #12
    Szerintem azért sz@rozzák le az első Hulkot, mert valóban sz@r volt. A Norton-os Hulk meg zseniális, legalábbis nekem nagyon bejött(de nem csak nekem). A kettő összehasonlíthatatlan.
  • Yutani #11
    Én a mai napig nem értem, miért sz@rozzák le az első Hulk filmet. Szerintem nem volt rossz egyáltalán, sőt, igazából a 2. rész sokkal sekélyesebb film, szerintem gyengébb is. Lehet, hogy technikailag (CGI) jobb az újabb, de mondanivaló és tartalom alapján gyengébb.
  • xido #10
    Pont a Hulk 2-vel nem példálóznék,mert Norton zsenialitása annyira kiaknázatlan maradt a síkegyszerű történet egymás utáni akciós kavalkádjában,hogy az félelmetes..és nekem Ben tetszett,mint Murdock..Kingpinnek M.C.Duncan isten volt,noha csúfos váltás volt színesbőrűre...Collin Farrellt is imádom..ja és a +20 perces rendezői változattal meg még jó is lett a film...szóval unom már a lenullázást és szuperhős film 120 perc alatt egy összecsapott baromság sajnos...
  • DarkEvilPiccolo #9
    Remek! :D
  • Szolnokboy1 #8
    A Marvel első saját gyártású filmje a Vasember volt. A Pókember, a Daredevil, az X-men, az F4 és még jó néhány hős(csapat) jogai más stúdióknál vannak. Tehát a Marvel még nem csinált eddig szar filmet, csak egy kurva jót (Vasember) és egy jót (Hulk).
  • HeadHunter86 #7
    Ben Affleck nélkül? Szerintem nem sokunknak fog hiányozni :P