859
Elképzelt, tervezett, megépített gépek rakétahajtóművel, gázturbinával vagy anti-gravitációval
-
uwu #819 Nem is erről volt szó te szerencsétlen!
Senki nem mondott ilyet.
Az volt a téma, hogy te meg még pár idióta a scifikönyvekből tanulják a történelmet. És egyesek még tananyagnak is megtennék ezeket a haszontalan meséket. -
OKkultist #818 Látom te is a szépirodalomból tájékozódsz, hogy millyen találmányokat és kik tüntetnek el. (és miért) Ehhez nincs mit hozzáfűznöm, ne nézz annyi maunikasót, és ne olvass annyi degenerált írót/költőt, esetleg nőj fel. -
uwu #817 te kommunista vagy? -
#816 Ez a poszt pontosan mutatja, hogy miért vagy moonhoaxer, miért vagy tudatlam, miért nincs stílusod és miért is maradsz hülye. Én sem rajongok annyira a szépirodalomért, de azok akik írták kicsit intelligensebbek voltak, és legalább voltak értelmezhető és reális önálló gondolataik. -
Garga Pitic #815 Jó ez a dolog az erőszakkal fenntartott primitív műszaki színvonallal :)
A vízbontó ketyeréhez az általad is hitelesnek mondott Naudin-féle összeállításban már csak egy közel negyven éves integrált áramkör alkalmazástechnikáját (NE555) kell alapszinten elsajátítanod, és mehet a hidrogéngyártás. Tán még egy Nobel is kinéz, ha adsz az ilyesmire :) -
HUmanEmber41st #814 Bizony, ott van az apokrif iratok között (ami a Bibliából valamiért kimaradt) is nem egy találkozás repülő szerkezetekkel, meg hatalmas "támaszpontok" szobánkénti leírása...És ezeket a Biblia szövegeket is már egypár ezer év óta másolják.
A legismertebb ugye Ezékiel próféta leírása, amiből J. Blumrich tervezett is egy röpképes modellt... -
OKkultist #813 A szépirodalmi műveknek van mondanivalójuk, sok esetben súlyos problémákat boncolgatnak.
NEM ÍGY VAN, ezek a problémák a degenerált emberek problémái, ÉS/VAGY a műszaki lehetőségek primitív szintjéből következnek, igazából a zenén és a nevettető-szórakoztató műveken kívül ezek mind az előző kettőből következnek.
Namostengem a degenerált emberek degenerált problémái nem érdekelnek, a primitív műszaki szintet meg szerintem erőszakkal tartják fenn, ezen a szinten már régen túl kellett volna lépni, de a degenerált emberek miatt nem megy. (olaj mint az energiatermelés alapja, közgazdaság"tudomány" ami igazából lopás agyengébbtől, "űrtechnika" ami egy régi kínai tűzijéték, nevetséges lenne, ha nem lenne szánalmas)
Aki nem képes legalább elméletben felépíteni egy ennél jobb világot, ahol nem a pénz és olaj a gazdaság alapja, és nincsenek hatalommániás pszichopaták, azzal nagyon nagy gond van. (ott pl. nem létezik ilyen "szép"irodalom, ezek a "művek" igazából csak azért léteznek, mert a degenerált hatalom és pénzéhes szociopaták rengeteg problémát generálnak, és az írók költők ezekről mesélnek, ahelyett, hogy megoldást adnának. NEM TUDNAK! soha nem is tudtak, és nem is fognak TEHÁT feleslegesek)
Pl. bizonyos műszaki szint felett ezeknek a problémáknak a 99%-a eltünne, de nem fog , mert nem műszaki tudást és jövőképet oktatnak --pl. sci-fi-t-- hanem az egész degenerált "szisztémát" viszik tovább generációról generációra. (dehát én a korlátlan szaporodással és a véletlenszerű ivadékgyártással sem értek egyet, de aki ma fajnemesítést ,születésszabályzást és etikai vizsgát/osztályozást emleget a nácifasisztarasszista, stb...) -
Pares #812 Ezzel az a gond, amint már le is irtam, hogy ez nem fantáziálás. Tessék utánna nézni, le van irva feketén fehéren. Az repülőgép feltalálásáig a fél Rámajánát és Mahábharátát nem tudták leforditani, mert nem volt szavuk az olyanokra, mint a repülőgép, űrhajó, földkörüli pálya, nem tudták értelmezni az ilyen szavakat. Ma már tudjuk, vagy tudnánk, ha akarnánk. Ehelyett el van intézve, hogy az a repülő palota, ami 3x körberepülte a Földet, és amiről Kr.e. 3000-ben lehetett látni, hogy a Föld gömb alakú, csak el van intézve annyival, hogy kitaláció. Persze, megértem én, hogy az Indiaik csak ugy a hasukra ütöttek, és unalmukban leirták több száz repülő szerkezet (vimánák) leirását, stb. de még ha csak az Óind iratok lennének az egyetlen ilyen forrás... -
#811 Azért ez ebben a formában nem mindig igaz. Nagyon sok komoly tehát igazi tudományos (ezen a hangsúly) fantasztikus mű van mély mondanivalóval. Clarke, Asimov Heinlein, mind megmutatja hogy jövő ide oda, emberek vagyunk. Vagy pl vegyük a Kőszivű ember fiait. Ha előretoljuk mondjuk 300 évet rossz lesz? :) Vagy az Egri Csillagok ha egy atomháború utáni világban játszódna.. -
uwu #810 A szépirodalmi műveknek van mondanivalójuk, sok esetben súlyos problémákat boncolgatnak. Teljesen rendben van, hogy vannak ilyen kötelező olvasmányok.
Ezzel szemben a scifi csak szórakoztató, még jó hogy nem lesz kötelező. Semmi haszna, az csak kellemes időtöltés, pont olyan mintha számítógépes játékokkal töltenéd az időt.
Az, hogy te készpénznek veszed amit írnak, nem a világ hibája, hanem a tiéd, hogy még most sincs annyi eszed, hogy rágyere mi mire való.
Ha elolvasod a gyűrűk urát attól még nem kelnek életre a hobbitok, meg a tündék, de simán beleélheted magad abba a világba. Csak nehogy indulni akarjál a legközelebbi hobbit képviselőválasztáson, mert nem lesz. -
uwu #809 Ezekkel kapcsolatban nincs mit megérteni.
Csak annyit tudunk a régi világokról ami ránk maradt.
Felesleges faszságokon fantáziálni, ilyen alapon ahogy ti hozzáálltok bármi lehetett.
Nem hiszem el, hogy felnőtt emberek nem képesek különbséget tenni scifi és tudomány között.
Amikben ti hisztek, az csak szórakoztató irodalom, nem történelem. -
OKkultist #808 Akkor próbáld úgy értelmezni, mintha te egy működő világból ide kiránduló alien lennél, akit nem lehet hülyére venni pár hitech műszaki trükkel, meg látványcirkusszal. Nyilván a turbános sivatagi teveb*szókat meg a kortársaikat (kivéve az egyiptomi papokat?) simán hülyére vették, őket még könnyen lehetett, de azóta eltelt 2000 (vagy több) év, és vannak scifi írók, sőt van aki olvassa is őket (na nem itthon, mert itt ez qurvaritka, és egyetlen scifi sem szerepel a kötelező olvasmányok között, csak a degenerált szépirodalom) és a scifi szerencsére a TV/mozi világban is benne van, sokkal jelentősebben, mint ahogy azt az átlaggyőzikesónéző-műszaki analfabéta, (és a szépirodalmat olvasó, ezért magát műveltnek képzelő) képzeli. Én azt sem értem, hogy a versek oktatása-tanulása miért kötelező, a minket körülvevő műszaki berendezések működésének alapelve meg miért nem????????????????? GIGALOL, a cél egy "bölcsész" tudású bolygó??? Na az lesz az igazi bukó. (folyamatban, már az olaj kiváltása sem megy, igaz azt nem is hagyják, de akkor is, ennek tömegesen , 8általánossal is menni kellene) -
Pares #807 Nem muszáj értelmezni semmit, elég ha beleolvasol egy kicsit az Óind eposzokba. Azokat még értelmezni se kell. Bár vannak, akik még az Indiai kultúra alapjait is csak abszolút alaptalan hülyeségnek és fantáziálásnak veszik. Nem kötelező megérteni. -
Pares #806 Mert nem szabad. -
uwu #805 Megnéztem, nem tudom, hogy most sírjak, vagy nevessek.
Nem túl egyedülálló mű, sokan hordanak össze hasonló baromságokat biblia értelmezése ürügyén.
Ha a bibliát olvasom, még csak véletlenül se jutnak eszembe ilyen őrültségek.
-
OKkultist #804 Nekem a zsidó-idegen félresikerült szerződés jobban tetszik, ahol a kampósorrúak még az alieneket is átqúrják, de aztán mégsem szivatják meg őket, csak azzal, hogy az egész világ utálja őket.
Biblia a kulisszák mögött -
#803 Ki szerint??? :D -
#802 Valaki szerint nem. Meredek mi? -
#801 Ugye ez csak valami paródia? -
#800 Visszavonom, ez jobb :
"További redundancia is volt a királysírban: egy földi mogyoró szemekből álló arany lánc. Elolvashatjuk azt is: FÖLDI MAGYAR volt az az uralkodó."
Illetve erről kérdeznék :
"A Marson egy hatalmas kőtáblát fotózott le a Mars Observer
1993-ban. A táblán rovásírásos felirat van mely egy sumér nyelvü szöveg olvasható: A Nap és a Hold együtt áll. Egy másik táblán pedig ez áll: MAJA (MAGYAR). "
Esetleg valaki linket vagy képet láthatnék erről a kőtábláról? De ne azt amelyiken egy földi nő van a szürke idegennel :)
-
#799 Sok mindent lehetne mondani, de ... Zseniális :) Nekem legjobban talán az irokéz indiánok tetszenek. Iró Kéz, érted :) Köszönjük néked Internet! :) -
#798 elég a komolyságból, szórakozzatok egy picit. -
OKkultist #797 US-MILITÄRLABOR: KERNFUSION AUF DEM LABORTISCH
Annyit tudok belőle kivenni, hogy mégiscsak lesz ott valami (persze, csak lehazud/ták-ják) a hidegfúzió körül, persze a katonai laborokba nem lehet benézni. -
OKkultist #796 -A kereket csak az antigravitáció tudja leváltani, az meg egyelőre nem megy. (hivatalosan legalábbis, de hiába is megy titkos laborokban, el kellene terjednie)
-Tesla találmányai közül MÉG MA SEM tudjuk mindet megismételni, tehát jogosan sírna, ha látná ezt.
-A fiókokban (olajcégeknél, hadsereg, stb..) rengeteg érdekesség van, pl. a legjobb AKKU TECHNOLÓGIÁK olajcégek tulajdonában vannak. (Pl. a GM EV1-et is az Exxon tette tönkre, mert megvette, és a végén egyszerűen bedaráltatott 1500db-ot, nem adták el, semennyiért sem, pedig volt rá vevő, mindegyiket 10-en is meg akarták venni)
-
OKkultist #795 Nem, inkább mint az 1984-ben, vagy a Freejack-ben. (hacsak nem borítja az egészet valami olyan energiatermelő eljárás, ami bárhol, bárkinek tud fillérekért adni, akkor egyszerűen nem lesz indok a megszorításra, és nem lesz lehetőség sem rá, hogy megszorítsanak bárkit is. Esetleg totális diktatúra bevezetésével, utazási lehetőségek megszüntetésével, de akkor is rizikós, mert ma már fellázadnak az emberek, ha látják, hogy csak a felső 1% érdekében szivatják őket. -
#794 Felszálló ág? I. és II. olajválság az smafu? Lehet, hogy a kitermelés, de az árak is felfele mentek. Az első majdnem 40 éve (!) volt.
Nemcsak a közlekedésről van szó, hanem az energiáról, aminek még mindig az olaj az alapja, meg ugyanazok az eljárások, mint 50-80éve, csak ma már jobbak a csapágyak, meg van elektronikus vezérlés. (ha Tesla látná, hogy még mindig csak itt tart a világ, elsírná magát) Nem látom a fejlesztéseket, ami kivezetne ebből. (remélem már megvannak, csak még nem merik/tudják elővenni, csak nehogy túl későn húzzák ki a fiók aljából).
1. Akkor de szar az egész technika, hogy kereket használunk, mert alsó hangon 3-4 ezer éves...
2. Tesláról szálljál már le. Nem volt Isten, sem próféta. Nem legendákból kell élni és főleg ne nyilatkozz egy halott nevében főleg, hogy természettudományosan 0 vagy.
3. A fiókból előhúzás / elnyomott tervek is lejárt lemez.
4. Ez még mindig nem topik témájába vág. Ez nem NWO topik. -
uwu #793 Szerinted olyan lesz a világ mint a mad max-ban? -
OKkultist #792 Te meg talán azon, hogy akkor volt egy működő rendszer, ami nem rogyadozott, és az olajkitermelés felszálló ágban volt, a népesség meg a mai fele(nem tudom fejből) ehhez képest ma qurvasürgősen kellene valami megoldás, nincs 30-40év, max 5, minden elemző szerint, kb. akkor kezdenek bedőlni dolgok, mert az utóbbi 10-20évben nem történt semmi, hogyfenntartható legyen a rendszer. (SŐT , pont ellenkezőleg) Nemcsak a közlekedésről van szó, hanem az energiáról, aminek még mindig az olaj az alapja, meg ugyanazok az eljárások, mint 50-80éve, csak ma már jobbak a csapágyak, meg van elektronikus vezérlés. (ha Tesla látná, hogy még mindig csak itt tart a világ, elsírná magát) Nem látom a fejlesztéseket, ami kivezetne ebből. (remélem már megvannak, csak még nem merik/tudják elővenni, csak nehogy túl későn húzzák ki a fiók aljából) -
#791 Attól, hogy most kevés a tenyésztőreaktor, nem jeleti azt, hogy 30-40 év múlva is az lesz. 1940-ben, hány szélestörzsű gázturbinás jet volt? És 1960-ban? Milyen baleseti statisztikával? És most? Ezen talán töprengj el. -
OKkultist #790 Ezt 1978-ban sem tudták volna összehozni, nemhogy most. (Urán sincs elég, az egyetlen megoldás a tenyészreaktor lenne, ami meg veszélyes anyagot termel, ezért vagy ki tudja miért nincs belőle a világon csak 4-5db, a magyar-amerikai kémiai Nobel-díjas fejlesztése egy ilyen metanolos cella, ami kétirányú, de ahhoz meg CO2 kell, és a levegőből nem tudjuk ingyen/energiabefektetés nélkül kinyerni, és amúgy sem épült még semmi ebben az irányban, egyelőre az armageddon esélye nő)
Fejlesztés vagy rakásradöglés, ez a két lehetőség van. (és valami ÚJAT kellene kitalálni) -
uwu #789 Nem igaz, hogy nincs semmi az olaj helyett.
Atomenergia lesz elég, ha majd az fogja megérni.
Az elektromos energiát metanolgyártással lehet tárolni, amivel működtethetőek a robbanómotorok. -
OKkultist #788 Beképzeltség, tájékozatlanság, fafejűség ellen:
Miért nincs még semmi az olaj helyett, és miért ismétli magát a történelem? -
uwu #787 Hiába terelsz, az űrrepülésben csak annyi összeesküvés van, amit te sohasem fogsz megtudni.
Te egy indikátor vagy, ami meleltt kardoskodsz az mindíg baromság.
Az emberiség kárára vagy, mert így senki sem fog többet gondolkodni a; mellényúlásaidban 100%-ig bízni lehet az eddigiek alapján. Igazából nagyon tehetséges vagy, egyből kiszűröd a baromságot, csak valakogy mindíg a behülyítettek oldalán kötsz ki. -
OKkultist #786 A vízbontó cuccban NEM melegszik fel sem a víz, sem a rozsdamentes acél (azokból épül fel a bontó cella) tehát ott nem tud feleslegesen eltünni az energia, hanem az elektronikában (ami az egészet vezérli) melegszik ez-az, ott szivárog el feleslegesen a teljesítmény. A Faraday-féle módszerhez hasonlítottam, ami kémiai, ott melegszik minden, a víz is, a bontó cella is. A cél az, hogy olyan elektronika készüljön a Meyer-féle cucchoz, ami pont annyi és olyan áramot ad a cellákra, amit még melegedés feleslegesen elszivárgó teljesítmény nélkül felhasznál, lehetőleg a parametrikus rezonancia felhasználásával. (mint a mikrohullámú technika, ahol pl. a műholdvevőknél van üregrezonátor -méretezve az adott hullámhosszra- mikrosütő a magnetronnal szintén, stb.. ezek is a rezonanciát használják fel, igaz csak kezdetlegesen) -
#785 A melegedés csak az elektronikában jelentkezik.
Most komolyan, ha én elkezdek oda-vissza hajlogatni egy fém lemezt vagy rudat, vagy akármit, és érezhetően felmelegszik az, akkor az minek minősül? :)
Ha összenyomok egy pumpát, és érzem, hogy felmelegszik, az is elektronikához köthető? :)
Szerk.:
Hopp, ez most megkavarodott, #783 = #785 :) -
#784 Hát igen... -
#782 Nem igazán érdekelnek főtételek, meg hasonlók, (nem vagyok vallásos:)
Hogy jön ide a vallás? Lehet, hogy nem levezethető, de eddig tudtommal a világegyetemben nem tudtak olyan dolgot véghezvinni ami áthágná őket.
Az összes (hő)erőgép amit használsz az ezen tételek alkalmazásánal egyenes következménye.
Sajnos a félrement ortodox tudományos képzésnek hála, még gravitációs gépet sem tudunk készíteni, pedig azt elismerik, hogy elvileg lehetséges.
Hát, ha neked az ortodox, hogy reprodukálhatóságot és működő gépet akarunk látni... Vagy esetleg energiamérleget egy olyan folyamatnál aminek az a lényege... Miér képzeled azt, hogy nálad és nálam sokkal zseniálisabb elmék hülyék? Kezdem nagyon unni, hogy léptem nyomon az NWO-s hülyeségekbe botlok ahol megjelensz.
1. Ez még nem NWO topik.
2. Még mindig nem a topik témájáról írsz. -
OKkultist #781 Nem igazán érdekelnek főtételek, meg hasonlók, (nem vagyok vallásos:) szerintem pl. ha megfelelő FÁZISBAN tudnánk rezgést átadni, akkor a vizet nem csak melegíteni, hanem hűteni is tudnánk. A vízbontásnál is PONT NEM MELEGEDÉS van, hanem a lehülés, amit egyelőre senki nem tud hova tenni.(Faraday módszer az kémiai, ez nem) A melegedés csak az elektronikában jelentkezik. A parametrikus rezonancia, és a rezonanciakatasztrófa elérése, maga a bomlása a víznek, ha eddig nem lett volna világos. Mivel rezgőmozgást végeznek, ezért csak frekvencia és hullámforma kérdése az egész. (ha ez megvan, akkor már csak méretezés kell, és lehet átállni az olajról a hidrogénre) Sajnos a félrement ortodox tudományos képzésnek hála, még gravitációs gépet sem tudunk készíteni, pedig azt elismerik, hogy elvileg lehetséges. -
kamov #780 Nincs ott.
Elbontod, majd elégetve ugyanazt a vizet kapod vissza.
Nagyon egyszerű a bizonyítás.
Desztvízből kiindulva (csak hogy az ásványianyag tartalom ne nyírja ki a gépet).
El kell bontani a "varázsgépben"
A keletkezett hidrogént el kell égetni az oxigénnel.
Az elégetésből származó vizgőzt vissza kell önteni a gépbe.
Ha a gép változatlanul működik akkor tudomásul kell venni hogy a termodinamika főtétele bizony érvényes, és egyszerűbb lett volna az árammal egy hőszivattyút működtetni. -
HUmanEmber41st #779 Én nem kísérletezek, nekem csak elmondják, megmutatják (már aki).
Magyarország több pontján is egymástól teljesen függetlenül, ismeretlenül nyomják az ipart :D
Az önellátásra szerintem jobb a biogáz termelés, a szén átalakítása metánná, a Paksi Atomerőmű teljesítményének megduplázása, üzemanyag cellás , akkumulátoros autók üzemeltetése, napenergia hasznosítása, szélerőművek, úszó vízierőművek építése.