326
Igen, PC-re is jön!
 • wedge31
  #326
 • steweee
  #325
  még jó hogy felfedeztem a játékot. tényleg jó ngyon, csak rá kellett érezni
 • Bleach2
  #324
  A battle union-t, hogyan lehet növelni illetve amikor a idolt kell legyőzni még a játék elején- a második nagyobb város után- akkor még a battle union 1/2 akkor csak egyebe lehet bevinni a karaktereket vagy a másikba is azaz ne 3 karakterem harcoljon ellene hanem 6 a másik 2 egység mellett.
 • zola2000
  #323
  "Igen?

  Sajnalom, de csak rohogni tudok ezek kijelenteseden. Attol hogy nagy cimek... messze nem jeletni azt, hogy jok lesznek. "

  Dragon Quest 9 Famitso 40/40
  Final fantasy 13 famitsu 39/40

  A dq9 japan verziojaval nyomtam par orat, es HATALMAS lett, az ff13 is jo lett.
 • wendi1106
  #322
  hali all !

  valaki nem tud nekem jó tanáccsal szolgálni a Nest of Egles pálya részhez amikor először járunk ott.
  Hihetetlen nehéz csata Battle Rank 18 –as nekem az oda kevés ?
 • mermalior
  #321
  "Végre egy újabb RPG a mai jRPG hiányos időkben. A gond csak az, hogy sajnos igen alacsony értékelést kapott a kritikusoktól és a sajtótól, igaz minden esetben főként az Unreal engine-es technikai problémák miatt, mint pl. textúra pop-up és az olykor igen alacsony frame-rate. Viszont magába a játékba nem nagyon lehet amúgy belekötni."

  A játék szerintem kegyetlen jó. Simán hozza a Final Fantasy-k színvonalát és a végére a történet is szívet szorongató lesz. A FFVII óta nem játszottam még ennyit és ilyen jót semmivel.

  Jelenleg 110-es BR-rel nyomom, és próbálok minden küldetést megcsinálni, minden területet bejárni és minden rare monstert meglátogatni :-) A kedvencem a Dead Heartos küldi volt, mikor a csapatom találkozott Tamással, az akadémisták alvilági csoportjából delegált 3 fejvadász egyikével. Azt bírom a Square-ben, hogy mindíg betesznek egy "magyart" a játékukba. A FF8-ban Almássy volt pl. ilyen...
 • Khesteg
  #320
  Sziasztok!
  Nekem egyre homalyabb ez a jatek :S A fejlodest mar egyaltalan nem ertem. Ha csak megyek a vak vilagba es linkelek mindent ami csak az utamba kerul az rossz? Mar vagy 30x ujra kezdtem de meg azt sem tudom eldonteni Rush milyen fegyverrel menjen es milyen artra osszpontositson, nemhogy meg a csapattagok is :S Egyaltalan a ketkezes fegyvereket hogy szamolja? 2x veszi az erteket? Mert ha nem akkor jobban megeri a dual wield.
 • SaGa Jr
  #319
  Bőven. :-)
  Az Absolute Conqueror a 7 vagy 8-as rank (nem tudom fejből megmondani, de 6-nál magasabb). A rangja csak attól függ, mennyi feladatot csináltál meg a játékban szereplők közül. Ha mindet (vagy legalább 95%-át) akkor jön az Absolute. Ha nem mindet, akkor arányosan kisebb erejű lesz a végén, könnyebben verhető.
 • norbi2fraktal
  #318
  na sikerült kinyomni, Br 101-re sikerült, de nem ugrok neki a hard-nak, 58 quest-et csináltam meg jó volt nagyon, de a Fallen nem volt egyszerű quest.....amugy a The Conqueror (rank 3)-volt, ez lehett volna még erősebb is???
 • norbi2fraktal
  #317
  Grat:) én most csináltam meg Base6-ot, és elkezdtem az UFO!?-t, hát nem könnyű az extra mission.....
 • tyrant71
  #316
  You have defeated the Absolute Conqueror. Perhaps YOU are the Last Remnant...

  BR 113-al sikerült végre
 • norbi2fraktal
  #315
  nem csak a Guild miatt érdemes :) én eddig majdnem mindenhol leszedtem a Rare dögöket,és ha sok a Chain-od akkor jó cuccokat ad, de már volt olyan hogy alacsony Chain mellet adott David-nak egy olyan cuccost amit még nem láttam
 • Anthrax
  #314
  Úgy értem a játék elején
 • Anthrax
  #313
  Érdemes a Rare mobokat vadászni Guild task miatt?
 • norbi2fraktal
  #312
  hát a gyüjtögetéssel én is sok időt töltök el, megcsinálom a questet amit az előbb leírtam és ráhangolok a Guid Task-okra
 • kHares
  #311
  Konkrétan írja a wiki: Yvalock. Olyan mint a másik rare monsta csak más a színe

  Én most a legyen egy commandered guild questben akadtam el. Benézegettem guildekbe de nem lehet bérelni ilyen típust, természetesen egy karakterem nincs ilyen alig párnak van wardja ami kellene hozzá. A quest maga adna egy tárgyat ami spawnolná az Idols dlc bossokat, így viszont nincsenek ott. Pedig mindet le akarom nyomni na meg a comet formáció is jól jönne kis grindelésre.

  Eddigi legnehezebb szörnyek: White Conqueror(miután átvált savage módba igen brutál lesz) Lost Remnant(Fallen nagytestvére) és az Enlightened Seven. Ez utóbbit talán már le tudnám nyomni, csak ne menne el a sok idő a spawnoltatással/gyűjtögetéssel.

 • tyrant71
  #310
  Yvalmock-nál van az is
  barna szinűt keress ne kéket
 • norbi2fraktal
  #309
  én most BR 87-es vagyok, és vissza van Base 6, nem merek neki ugrani még, lenne egy kérdésem, elkezdem a The Assistant Quest-et, és most kér a muki 3.-szor cuccokat Yvalock's Nest-ből, de egy cuccost nem találok, be néztem Wiki-be de nem írja pontosan.. a cucc neve:Nightblossom Seed ez milyen ellenségnél van??
 • Anthrax
  #308
  Eddig nem okozott gondot 1ik ellenfél sem,de ez kiborít rendesen :D
 • SaGa Jr
  #307
  Nyomsz egy Pause-t (Pause billentyű a Scroll Lock mellett), majd megnyomod a "s" billentyűt. Akkor átugorja a bejátszást.

  A Gate of Hell azért nem kéne már ellenfél legyen ezen a szinten. Válassz megfelelő union-t (mondjuk olyat ami a védelmet növeli vagy a mystic defense-t), állítsd össze megfelelően a csapatokat és könnyen levered. Kell pár ütlegelő minden unionba, gyógyító sem árt mellé és akkor nem lehet nagy gond.
 • Anthrax
  #306
  Még egy kérdés,hogy az átvezető videókat átlehet ugrani vagy nézhetem minden elvesztett küzdelem után újra?
 • Anthrax
  #305
  Lenne egy olyan problémám,hogy BR55-ös vagyok de Hell Gate-t nem tudom legyőzni,de visszamenni se tudok,mert a visszavezető ajtó bevan zárva,ilyenkor mit csináljak ?
 • norbi2fraktal
  #304
  köszi, meglesem, teljesen végig jártam a helyet és nem találtam XD
  de akkor elnézek oda
 • kHares
  #303
  2 kőoszlop, ott van a jobb oldalon, teljesen jobbra. Ott a térképen is látni, valami ilyen forma /:
  De a wiki-n is mutatják konkrétan.
 • norbi2fraktal
  #302
  Bocs de láma vok nagyon XD XD
  nem találom légyszíves jelöld be a lelőhelyét a Flaumello Tower-nek

 • norbi2fraktal
  #301
  nagyon szépen köszönöm, most inkább csinálom az elérhető quest-eket, mer nem merek neki ugrani Base 6-nak
 • kHares
  #300
  Kimaradt(Berechevaltelle): ha végigmész a térképen egy yama motyog hogy le van zárva az út, na az csak akkor elérhető ha haladsz a storyban
 • kHares
  #299
  Berechevaltelle: Elysion-ban kell kérdezősködni a kocsmárosnál, adott esemény után nyílik meg.
  Flaumello Tower: bemész a nagy sivatagos részre és két kőoszlop közé mész a jobb oldalon.
 • norbi2fraktal
  #298
  még 1 kérdés, elkezdtem csinálni egy Quest-et:: The Desert's Legend,és The Great Sand Sea-ban vagyok most és nem találom Flaumello Tower-t, hol lehet megtalálni??
 • norbi2fraktal
  #297
  hy, kis help kellne, wiki szerint Berechevaltelle-ban végigmegyek megnyílík Mt. Vackel, de már többször is átmentem de semmi..
 • kHares
  #296
  Itt van ez a topic, amit ír én is azt tapasztaltam. Olvastam ha átírod az ini-t és odaadsz neki egy másik fegyvert majd összejön neki minden anyag amit kért akkor az előtte meglévő fegyvert fejleszti a következő fokra. Amit meg te adtál neki elveszik, ez is azt mutatja a cuccok a fegyverekhez kellenek.

  Alá tudom támasztani ezt az állítást a saját Jorgen-emmel is. Adventurer a drága, kard + pajzs kombóval. Most kérte el az Imperator's sword-ot és van neki egy Auld Soulshield+1. Két darab eszközt használ mégis csak 3 tárgyat kér. Azt pedig a soulshieldhez mert az imperator cuccoknál nincs jobb. Az már más dolog hogy nem neki kellett volna adni a kardot de így jártam.
  A két kardos verziónál két egyforma kardot visel? Mert akkor valóban 3 tárgyat fog kérni csak dupla mennyiségben.

  Amúgy az ini átírás is azt mutatja hogy megpróbáltak letérni a konzolos dologról kicsit szabadabb rpg-be de nyilván nem volt idejük elfogadhatóan megcsinálni. Vagy bármi más ok, a lényeg hogy ott van. Ha mindenki mindent maxra fejlesztett érdemes lehet játszani egy kicsit a dolgok cseréjével.
 • norbi2fraktal
  #295
  hmmm...
  most elkezdtem csinálni a guild-okat,és jó cuccokat kapok
 • SaGa Jr
  #294
  Captured Imp esetén sem mindig ezek lesznek a kinyerhető alkatrészek. :-) Itt szól bele a dolgokba nagyon a chain. Ahhoz hogy siekrüljön elfogni bármilyen dögöt, ahhoz az kell, hogy a célpont unionon sikerüljön overkill-t csinálni. Tehát ha sérült már, egy ütésből akkorát sebezni hogy biztosan belepusztuljon. Akkor 1-2 dög elfogásra kerül. Azonban ha lassan, apránként megy a feldarabolás, akkor nem nagyon lesz elfogott lény.

  Egyébként ha kétszer szerepel egy adott fegyver a fejlesztési lehetőségek között, az azért van, mert a másik variánshoz más típusú alkatrészek kellenek. Nézd meg, mert lehet hogy ahhoz meglenne a szükséges alkatrészmennyiség. Vagy könnyebben hozzáférhető.

  A Commander's Broadsword tényleg nem egy nagy szám. Az igazán jók meg úgyis majd a végén lesznek csak elérhetőek, mert a legfejlettebb technikák kellenek a létrehozásukhoz, amik a guild feladatok elvégzéséből szerezhető.
  Majd lesz annál jobb is, amit fejelszthetsz. Bőven van még egyéb útvonal is ebből a fegyverből. Amire érdemes odafigyelni, hogy a zöld színnel jelölt fejlesztési útvonal az zsákutca. Abból nem leeht továbbfejleszteni. A sárga esetében többnyire nincs további fejlesztés (bár van pár kivétel), míg a rózsaszín(lilás?) színnel kiírt nevű fegyverek valami még durvább eszközzé fejelszthetőek (baromi drágán és nagyon ritka, szinte fellelhetetlen alkatrészekből).

  De ilyen fegyvert venni is lehet egyes vegyesboltokban. Érdemes végigjárni minden boltost időnként. Sőt az is megéri, ha szétszed az ember fejlettebb fegyvereket, mert alkatrészeket abból is lehet kinyerni, bár pénzbe kerül a folyamat. Egyes cuccokhoz viszont sajna máshogy valami eszement nehéz hozzájutni. De alapfegyverek szétkapásánál is jöhet némi alkatrész.
 • SaGa Jr
  #293
  A fegyver cseréje mindig automatikus és semmit nem igényel. Már ha az eredeti fegyvere van még nála és nem kunyerált el tőled valami mást, valami jobbat ami tetszik neki. A fegyver cseréje megtörténik az adott variánsra, amint megvan a szükséges BR. Ez tényleg így van.

  De a plusz alkatrészek tényleg csak azért kellenek a potenciális leader típusoknak, hogy a kiegészítőket turbózzák bele. Nem afegyvereiket vagy pajzsukat javítják fel, mert az mindeképpen megtörténik minden cucc nélkül. Az meg hogy kinek miből mennyi kell, az változik. Például Jorgen 2 karddal szaladgáló warrior változata 3 alkatrészt kért mindig (viszont neki csak 1 egyéb felszerelési helye volt), míg ugyanezen karakter kardos+pajzsos változata 2 plusz felszereléssel már 6-ot igényelt. De akár megvolt neki a kért cucc, akár nem, lecserélte a fegyverzetét mikor elérte a szükséges BR-t. De az egyéb felszerelése mindig csak akkor cserélődött, amikor sikerült összeszedni a szükséges alkatrészeket.

  A dologgal egyébként az a bajom, hogy a kísérő karaktereknek mindig előre beállított az, hogy milyen fegyvere lesz és milyen kiegészítője adott BR esetén. Még ha jobb is volt neki mert tőlünk kunyerálta, akkor is lecseréli azt az előre beállítottra. Az ini átírásos buli esetén is megtörténi ugyanez, csak ekkor legalább mi adhatjuk nekik oda eleve azt amit mi akarunk.
 • kHares
  #292
  Azért ez nem így van. Mind fegyvereket mind eszközöket szoktak kérni. A tárgyak amit kérnek a fegyver/pajzs fejlesztéséhez kell, adott br szint után mindig jobbra cserélik.

  Pl.: van egy hero akinek van egykezes/pajzs kombója. Ő 6 tárgyat akar. Akinek egy fegyvere van pajzs nélkül az 3 tárgyat. Egy yama most kérte el az Imperator's Katanát, neki már semmi tárgy nem kell, gondolom azért mert nincs jobb fegyver ennél ebben a típusban.

  A két darab használati eszköz nem tudom hogyan működik, amiket elkértek használják, olvastam egy idő után majd lemásolják egymásról? Lehet ez is br-től függ vagy pc-n másképp van, elképzelhető hogy kell csinálni 18/18-at a legdurvább dologból aztán elkérik. Illetve az .ini-t átírva mindenkire rá lehet adni amit csak akarunk.
 • norbi2fraktal
  #291
  na nekem az a problémám hogy nem adja be azt hogy Captured imp (vagy "társai") mer akkor szétbontanám és akkor lenne imp fang...
  Rush fegyveréhez kellne..
  De ahogy nézem nem lenne erős a fegyver.....

 • SaGa Jr
  #290
  Amúg a videón imp talont kap, nem imp fangot a játékos a hullákból... Fangot akkor kapna, ha "szétszedné" az elfogott impet, csak abból a többiek semmiképpen nem kapnak semmit sem.
 • SaGa Jr
  #289
  Kinek a fegyveréhez?
  Az NPC-k számára a fegyver fejlesztése automatikusan megtörténik, nem kell hozzá alapanyag, csak kiválasztod melyik "utat" kövesse a delikvens a combat/balanced/mystic trióból.
  Amit kérnek szörnyalkatrészeket, azok az egyéb kiegészítő cuccaikhoz és azok lecseréléséhez kell. Ilyesmik például az övek, fülbevalók és egyéb vacakok.
 • norbi2fraktal
  #288
  ezen a videon jól látszik hogy kap imp fangot,1:44-nél, 19-e van és 2-t adna, szóval én nekem csak 2 van, Video

  ja amugy fegyver fejlesztéshez kellne
 • kHares
  #287
  Sorry, nem tudok segíteni nekem sincs. Most néztem meg van négy különböző imp cuccom ez nincs. Nagy szükségem nem volt rá eddig, mihez kell?
  Elképzelhető hogy kell hozzá az Imp Weekly/Daily? Guild questek után adnak ilyet, bizonyos dolgok csak akkor esnek ha ezek megvannak.
  Majd figyelek kitől milyen körülmények között dobódik.