Intel: nagyon gyors lesz a Core i7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
De ha most Intelt veszel, nemsokára azt is megbánod, amikor nem sokkal késõbb jönnek a s.1160-as Nehalemek.
Olvasgattam itt-ott, hogy ne ragaszkodjunk feltétlenül egy hardware vásárlásakor benyomásainkra. Természetesen utánna olvas az ember, hogy mit vesz, ha jónak látja megveszi, persze teljesítmény / ár alapon.
Lehet, hogy Intelre váltok, ... azért a szívemcsücske még mindig az AMD jóban-rosszban. :)
Másrészt, talán mondhatni, ha a játék futása közben nem volt számottevõ különbség akkor valszeg a tesztrendszer a GPU felöl volt korlátos.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ha nem vetted volna észre úgy, hogy 1024x768-ban futtatták õket. Ha még mindig nem érted, akkor kérdezz meg egy óvodást.
World in Conflict (DX10), Company of Heroes (DX10), Devil May Cry (DX10) tényleg nagyon régi játékok...
Meg ugye mint tudjuk, az új játékok már mind kihasználják az összes magot. Vagy mégsem.
És ha olaj kutakat fog vezérelni az AMD új fejlesztése? :D Akkor a verseny társnak nincs több esélye :D
Szeuper!;)
Jó de ua pénzért - az xtrém kategóriát leszámítva - az AMD procik még mindíg legalább olyan teljesítményt adnak, ha nem jobbat.;)
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Szerintem nem így volt.
Egyébként érdekes. A vantageban mindent ver... viszont a sima 3dmark2006-ban meg nem.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Másrészt az AMD partneri viszonyban áll az IBM-mel és más cégekkel a gyártástechnológia fejlesztésében, már most bemutattak mûködõ 22nm-es SRAM-okat, és valószínû az Intelt megelõzve vezetik majd be a procigyártásban is.
Az a bizonyos 52% "gaming" gyorsulás nem más, mint a 3DMark Vantage...
Valós játéktesztekben nem hogy 50% nem jött ki, de több helyen lassabb, mint a QX9770. Core i7 játéktesztek
Azt is hozzátenném, hogy a Nehalem tulajok többségnek nem ilyen Socket 1366-os, 3 mem-csatornás, nagy L3-as cucca lesz, hanem Socket 1066-os.
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
3D 52-38 százalékos a fölény. Mindez azt jelenti, hogy a Nehalem durván másfélszeres gyorsulást kínál majd.
Ki az a hülye aki az átlag 40 százalékot másfélszeresnek számlja.
Csak közel félszer gyorsabb. Ugyan ezt mondták a penrynre is hogy 30 % os gyorsulás, és jó ha néha van 10-15 %.
Itt sem lesz több.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
AMDnek szimplán hiba volt megvennie anno az Atit, ennyi...de ez már régi sztori.
grebber - egyrészt, a 3csatis ddr3 szettek már elkezdtek szivárogni, sztem nem ezen fog múlni egy i7 konfig, ha vki ilyet akar; másrlszt, a "szaros c2d ára nem csökkent szinte": most csak Chip magazin táblázata szerint (mint vmi középárfolyam, tájékoztató ár), pl a te E6750ed idén januárban 40200 pénzt kóstált, most októberben uez 30400...most ha tízezer forint szerinted "szinte" semmi, akkor meg nem tudom, hogy mit nyammogsz az i7/ddr3 árakon...
Különben, arról lehetne vitatkozni, hogy Nehalem mennyire "szerverproci", sztem azért ezt így ebben a formábannem lehet kijelenteni.
Az pl azért sejtet valamit hogy a szaros cor 2 dua ára több mint 1 év alatt lószar nem csökkent szinte.
GO AMD!( Mondom ezt intelesként) Mert sajna ez az új intel sok pénzbe lesz nekünk.
Next PC upgrade: 2022
A másik meg, hogy még a mai procik nagy része is olyan, hogy még a leg'tuti'bb játékokban sem lehet kihasználni, a nagyon számításigényû munkákban lehet ennek szerepe, ott meg így is úgy is intel-t szoktak használni. Az AMD meg nem megy tönkre, a mostani jó helyzete kb 1,5 2 év múlva fog látszódni, a Fusion megjelenése, illetve a NetBook kategóriában való nyomulása meg addig is igencsak viszi a hátán a céget.
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Mindenesetre az Core i7 legfeljebb jövõ tavasszal lesz elérhetõ az átlag halandónak, addig pedig még sok víz lefolyik a Dunán...