13
-
TellerHutt #13 Majd én szépen beosztom magamnak a párnám alatt nagyobb biztonságban van, mint ezeknek a zsírfejű zsidócionista bankároknak a svájci bankszámláim. -
#12 Halálbüntetést kés birtoklásáért! Most! -
Yv@n #11 Jellemzően az efféle rendszerekre az ostoba tökfejek miatt van szükség. Azok miatt, akik képtelenek önállóan felfedezni egyes dolgok közt az ok okozati összefüggéseket(jelen esetben: ha elbaszom minden pénzem, előbb utóbb éhen döglök). Mondhatnánk meg kell védeni őket saját maguktól. -
Alec #10 aha és a boltos biztos nem fog apeh ellenőrnek nézni
kamu -
#9 provokááátooooor....! -
#8 -
Razgon #7 Persze, biztosan elteszi tartalékba... -
Razgon #6 De akkor orvoshoz se menjél! Idősként pedig remélem, hogy éhenhalsz, és nem élősködsz a társadalmon nyugdíjas parazitaként. -
Yv@n #5 Kérdés hogy mivel jársz jobban.
A nyugdíjjal, vagy azzal, hogy ha azt a többletet, amit amúgy levonnának megtartod, és elteszed tartalékba, hogy majd aztán te magad oszdd be :) -
Turdus #4 Ez szép meg jó, de mi lesz veled, ha nyugdíjba mész? Itt van meglőve az egész... -
#3 Mert szimplán hülye vagy :) -
#2 én adót sem fizetek, elvből és előre megfontolt szándékkal, sőt , erre másokat is buzdítok !
személyi jövedelemadót úgy csalok, hogy kizárólag olyan helyre megyek dolgozni ahol NEM jelentenek be. ÁFÁT pedig úgy csalok, hogy bemegyek egy kisközértbe és megmondom az eladónak hogy ha számlát merészel adni, akkor többet nem megyek oda vásárolni. -
#1 Ezek hülyébbek, mint az átkosban voltak nálunk, vaze! SEMMIÉRT nem fizetek, amit nem rendeltem meg, vagy nem vettem igénybe. Tiszta sor. (leszámítva az adókat, mert az sima rablás)