25
-
Pares #25 Ekkora baromságot, akár min össyeveszhetek volna. De engem az sujtott le, hogy egy TURISTA sétál BALTÁVAL a hátizsákjában, ami még ki is lóg belőle. Uram atyám! XD
Am multkor majdnem kicsavartam a nyakamat, mert a kutyám a lábam alatt mászkált. Tilcsuk be a kutyákat is.
ui.: egy báromság ez a lövöldözős játék duma. Tilcsák be először a háborúkat meg az erőszakot mindenhol, aztán beszélhetünk... -
Prof William #24 Ez azért volt mert már akkor is látens számítógépjáték fan voltál... Ne is tagadd! :)
Még jó hogy vannak a számtech játékok mert ha nem lenének a végén még kénytelenek lennénk saját magunkban keresni a hibát. És az olyan rossz lenne nem? :) -
pheaton #23 Ennyi erővel egy marék kavicson is össze veszhettek volna, és tessék betiltani a kavicsot!! Randa jószág az! -
Temaruk #22 Egy kedves ismerősöm szavai jutottak erről eszembe: "...ja, és statisztikailag kimutatható, hogy a legtöbb gyilkosságot a kenyér fogyasztását követő 24 órán belül követték el..." -
#21 Szerintem pedig a HÜLYE, AGRESSZÍV gyerekeket és felnőtteket kellene betiltani! -
#20 -
#19 Szerintem a turista tehet róla. -
Sozo #18 Szerintem tiltsuk be a turistákat akiknek balta kandikál ki a hátizsákjából.
...?
Turista, hátizsák, balta? -
Fbn Lx #17 :_ AS:D_AS:_D -
danesz10 #16 Baltával sebesítette meg súlyosan BARÁTJÁT?! egy fiatal fiú
Ez a "barátját" valahogy nem stimmel...
-
Librarian #15 Szerintem meg az a hibás, aki agresszív barmokkal haverkodik, akik baltát vágnak hozzá... Tiltsuk be a hülyéket, akik hülyékkel haverkodnak! -
Blas109 #14 Tegnap este meghalt a 80éves Marika néni meg még 1000 ember a világon...az élet nem vezet jóra,mindezt bizonyítja mindenki aki meghalt.Tiltsuk be az életet. Vki megcsinálja a petíciónak a honlapot?:D -
#13 Akkor aztán lesz itt Judgement Day. -
#12 "a lövöldözős, erőszakos számítógépek nem vezetnek jóra"
b+, a k* életbe, ennek szerintem se lesz jó vége. Isten mentsen az ilyen számítógépektől, főleg fegyvert ne adjunk a kezükbe!!! -
TAJ86 #11 Autóbalesetben a hétvégén többszázan megsérültek a világon -->
Az autózás nem vezet jóra -->
TÍCSUK' BE!
-
M0RN1NGST4R #10 óvodás koromban betörtem egy gyerek fejét a fakocka sarkával, mert minden reggel szétrombolta egy kis vonattal a várat amit építettem. Pedig akkor még számítógépet sem láttam, nemhogy lövöldözős játékokat :D -
Szefmester #9 ne a futballt, hanem a szurkolást kell betiltani.. hisz nem a focisták verekednek hanem a szurkolóik :D -
Gauge #8 Sőt, képzeljetek! Múltkor foci meccset néztem. A meccs után pedig a szurkolók összeverekedtek. Szerintem tiltsák be a futbalt!!!! A futbal nem vezet jóra, ezt a kirívó eset is bizonyítja.... -
FlyingV #7 P.S. hallotam én már olyan gyerekről, aki IDÉN a Super Mario miatt dobta ki számítógépet az ablakon, mert olyat rúgott a gépházba, hogy lesántult xDD -
FlyingV #6 Tiltsuk be az amerikai football-t, a jéghoki, a boxot-úgy általában a küzdősportokat, tiltsuk be a kocsmákat, a .... nyátok. xD -
Hoz_Hun #5 Mert kártyán vagy egy társasjátékon nem veszhetnének össze? Bah...
Be kéne tiltani a házasságot is, mert mennyi házasságon belüli erőszak van. Ez is azt mutatja, hogy a házasság nem vezethet jóra! Ez kb. ugyan az a gondolkodás mód. BÁRMIRE rá lehet húzni ezt a klisét. Lényeg hogy nem a nevelés és nem a szülő felelősége milyen is a gyerek... marhák... -
wolruf #4 Figyelem! Megtörtént eset! Egyeseket (18 év alatt) felzaklathat, károsan hathat későbbi fejlődésükre, jellemük alakulására! Csak az olvassa el, aki lelkileg érettnek érzi magát!
Régen, amikor még számítógépem is kimerült a C+4-esben, nem csak azzal játszottam, hanem a mindenki által ismert (nem akarom reklámozni a céget, mert sokba kerülne, és ők sem fizettek nekem ezért), műanyag tömbökből álló építőjátékkal. Tudjátok, rücskös a teteje. Nos, építettem egy házikót. Stabilnak tűnt, de nővérem széttörte. Ezen összevesztünk, és verekedtünk is (biztosan van valami családon belüli nővérverés nevű jogszabály, mely alapján most bűnösnek nyilvánulok, habár csak 8 éves voltam akkor). Hát ennyi a mondanivaló, kb. ennyi alapja és értelme van az ilyen cikkeknek is
-
bigjoe #3 Hát mindig is voltak erőszakos állatok.... Mindig mindent rosszat ráfognak valami modern dologra.. Ebből az következne, hogy régebben minden tökéletes volt..
Ergo az elmúlt évszázadban az a két világháború csak kacsa volt..
-
#2 Szerintem meg: "A lövöldözős, erőszakos UKRÁNOK nem vezetnek jóra, szerintem a kirívó eset is ezt bizonyítja.". (De még talán ez is túl tág megfogalmazás, és ugyebár máshol is vannak ilyen esetek.) -
Szkifi #1 "...fiatalabbik észrevette, hogy a mellettük elhaladó turista hátizsákjából egy balta kandikál ki."
Hát igen... Ukrajnába én se mennék fegyvertelenül várostnézni.