20
  • Pesta76
    #20
    Én már egy pár jövőben játszódó filmben láttam utalásokat egy Batman Vs Superman mozira!Na szerintem ez a legnagyobb hülyeség amit el tudok képzelni!Két Dc karakter egymás ellen,ráadásul mindkettő a jó oldalon áll és egy filmben egymás ellen áááá!Ráadásul utána olvastam és Batman játszaná a gonosz karaktert,hát ez meg milyen,kajak Batman az ember nem pedig Superman és még az a köcsög földönkívüli játszaná a megmenntő szerepét elmennek az annyukba!!!!Ja és az új Superman elég gyengécskére sikerült!Remélem nem lesz folytatés!Maximum Supermant az Igazság Ligája filmben tudnám újból elképzelni.Ott viszont lenne egy pár szuperhős!Csak ennyit akartam
  • sylvanor
    #19
    A Superman-beli LexLuthor és a Smallville-beli között van hasonlóság, mer a Smallville mind a 7 évadát láttam és az első évadban még haverok Clarkal, meg nem is annyira leskelődik utána, aztán meg annyira megromlik a csávesz hogy az apját is kivágja az ablakon.
    Nah, de a Superman-ről a 0-tól nemtudok többet.
    Azt tudtam, hogy a Smallville az ilyen Superman copy, csak jobb és modernebb és??és jobb.
    De arról fogalmam se volt, hogy még pár név is ugyanaz a 2 filmben.
    Na de azt ne mondjátok pls, hogy a Superman neve is ClarkKent és az igazi neve KalEl, mert akkor hátast dobok.
  • Chocho
    #18
    Szerintem Superman koncepciója ma már nem állja meg a helyét. A Smallville-ben nagyon jó, mert az nem túl komoly hangvételű, na de egy nolan-majmoló Kent mozi... ? Nem nagyon tudom elképzelni ezt...
  • Prof William
    #17
    Az előző Superman filmben az egyetlen értékelhető színészi alakítás Spaceyé volt.

    De ő sem tudta a hátán elvinni a filmet.
  • Falatka2003
    #16
    Szegény Spacey! Ennyire kell a pénz, hogy másodszor is lemegy érte kutyába? Kár érte...
  • DarkEvilPiccolo
    #15
    Dobják Vs.-be Son Goku-val. :DDD
  • birdo #14
    Várom )
  • Etinger
    #13
    Kevin Spacey jeeee..... nagyon nagy kedvenc :) Szóval ez egy hatalmas piros pont szerintem... Amúgy meg valami olyan erőt kellene találni, ami esetleg még Supermannek is sok... mert egyedül mikor a Kriptonittal vacakoltak, akkor tudták valamennyire legyengíteni... de azt újra előhozni megint..... :/
  • Quantumleap
    #12
    De hát az I.-IV.-ig mindben Christopher Reeve volt.
  • torcipepe
    #11
    a Superman filmek már csak ilyenek, mindig más játssza és mindig Lex a gonosz.

    az Iron Man-ban az tetszett, mikor először repült, aztán leszállás után beköp egy ilyen beszólást: je! tudok repülni. persze ezt a szinkronban nem tudták jól visszaadni, de nekem ott teszett meg az egész film, amikor ezt a jelenetet láttam egy eredeti nyelvű trailerben.
  • DonMaros
    #10
    Én Tom Wellinget szerződtetném superman szerepére. Bár azt mondta nem vállalná el, de egy "kisebb" pénzösszegért biztos meggondolná magát. Én is Rosenbaum-ot tartom a legjobb Lexnek, de Spacey is zseniálisan tudná játszani ha rendesen megírnák a karaktert. Bár a returnsben még így is Ő volt az, aki elviselhetővé tette a filmet. Nagy színész.
  • Quantumleap
    #9
    Nem lenne inkább ötletesebb valami új fögonosz? Egy kicsit uncsi, hogy Lex szintem minden Superman filmben ott van. Na meg hogy Supermant megint más játssza...
  • Loverman
    #8
    Batman filmek sötét hangulatúak voltak amíg Burton rendezte őket, onnantól vidámparkos lett. Szerintem jók voltak a régi Superman filmek, persze ott is voltak viták és a harmadik rész már eléggé csak össze lett dobva.
    Azért egyik képregény sem olyan csilli-villi, hiszen igazi bűnözés van benne, stb... Még a Pókember filmekbe is több komolyság szorult mint a Joel Schumacher féle Batman filmekbe.
  • Neton
    #7
    No igen, az úgy ütne. Mondjuk hozzáteszem, szerintem eddig Rosenbaum a legjobb Luthor, aztán jön Shea és végül Hackman.
  • DarkEvilPiccolo
    #6
    Szerintem csináljanak egy Micimackó lájveksönt is ugyanilyen "sötét tónusban" mint amilyenbe a TDK-t is csinálták. Tuti, hogy évfilmje lenne belőle.
  • edios
    #5
    Batman filmek hagyományosan sötét hangulatúak, Christopher Nolan inkább a képregény helyett a valóság felé tolta el a két új Batman movie-t.
    Viszont Superman frencsájznak eddig neméppen a sötét hangulat volt a jellemzője, szóval most hirtelen nem tudom eldönteni, hogy Sötét Lovag majmolás lesz, vagy tényleg újítani akarnak. (De sajnos van egy tippem..)
  • kukacS3K
    #4
    ez annyira jó, attól még mert egy film sötét hangulatú és sok pénzt szerzett egy másik film meg semmilyen hangulatú nem volt és keveset attól még nem kell rögtön mindenkinek erre hajtania rögtön, az iron man meg a transformers is azért elég jól jövedelmezett pedig kicsit sem sötét hangulatú egyik sem
  • avman
    #3
    ellenben úgy tűnik szeretsz szegénységi bizonyítványt kiállítani magadról...
  • Csak77
    #2
    Én nem szeretem a buzikat.
  • xido
    #1
    Spacey egy zseniális színész szerintem..ha a tehetségéhez igazítanak egy reális,sötét és nem ripacskodó Lexet,akkor büntetni fog...Valahol összegyúrnám a Lois@Clark Lex-et Gene Hackman zsenijével és meghinteném Rosenbaum alattomosságával...és nagyon jót lehetne kihozni Kevinnek...:)